• Mr Anderson
    15.7k
    Ma daj? Prvi si glumatao u smislu da nema razloga za paniku i pesimizam, a imao si biser-izjavu da ne treba žuriti jer su nam u avionu za Tursku već 2 napadača. Haha. Koja 2 napadača? Kulenović koji je očajan i Petković koji je ozlijeđen.
    Al aj, s obzirom na komentar, izgleda da si čak i ti shvatio. Tinja nada da i ti kužiš koliko je 2+2, ali samo tinja.
    Blueshadow86

Ostavi se pokušaja spuštanja nekome kad ti to ne ide. Nisi baš najoštriji nož u ladici.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Sébastien Haller otišao je u Utrecht, a Tomaš Čvančara ima bolje opcije. Kao potencijalne opcije za Dinamo sad se spominju Lassina Traoré i Wilfried Kanga, ali i jedan prekaljeni Francuz.

Ako netko moze cijeli clanak otvoriti, neka kopira tu
  • Omake
    14.1k
    Samo da na Germanijaku ne osvane naslov Spašavanje vojnika Rhiana. Mislim da Rhiana Brewstera. Ogroman talent bio. Sheffield ga platio 26 mil eura prije pet godina. Baš je u krizi zadnje dvije godine. Istječe mu ugovor za pola godine, u istoj agenciji kao Galešić. Vrijednost mu je tri milijuna. Ugovor mu je oko 1.5 mil. Teško da će mu itko ponuditi i pola toga.
  • Orc123
    14.2k
    Ja sam iskreno, s obzirom na najave, razocaran dosadasnjim prijelaznim rokom. Bez floskula o tome kako je tek poceo jer su to floskule....svi znamo da je nama prijelazni rok poceo kad smo se nekako dovukli do polusezone na "samo" -7.....

S obzirom na najave i da su pred nas postavljeni prioriteti u vidu stopera, napadaca i l. Beka, i to su dosta skromni zahtjevi s obzirom na potrebe, minus za vodecima, financijskom stabilnoscu, i da ce se sve napraviti da trener prođe pripreme s njima, za mene je ovo bas razocaranje, jos jedno u nizu.

Svi uzimaju Taylora zdravo za gotovo a mi nemamo pojma jel on uopce vise opcija, jel on stvarno dogovoren....meni se cini da s njim nista nije dogovoreno.
  • tp1997
    2.3k
    Ako se uopće i dovede napadač, ove priče o dovođenju na posudbu nemaju veze sa zdravim razumom.

Dovedemo nekoga na šest mjeseci i onda što? Opet smo samo na limitiranom Kuletu i sve češće ozlijeđenom veteranu Petku? Nikakve posudbe i privremena rješenja, klub je navodno financijski stabilan i ima novca, neka iskrcaju tih jebenih 4-5 milijuna i dovedu dugoročno rješenje za prvih 11.
  • Mr Anderson
    15.7k
    ali i jedan prekaljeni Francuz.Ivdzo11

Giroud?
  • emreli21
    457
    Spominje se čak i 36-godišnji Anthony Modeste, zadnje igrao u Egiptu. Kao neka opcija do ljeta.
  • Ivanmtk
    1.7k
    To je problem naše sportske politike koja nas je dovela u situaciju da ovisimo o Kulenoviću. Samo pokazuje njihovu neozbiljnost.
  • Ivdzo11
    8.7k
    radije Spikic u vrhu napada nego 36 godisnji Modeste... Pa kakva su to razmisljanja, ako imalo Maric misli o tome treba odmah letjeti iz kluba...

36 godisnji Modeste
    38 godisnji Giroud
  • emreli21
    457
    slazem se. vjerujem da neće ići u tom smjeru, ali čim se spominje nije dobro.
  • Orc123
    14.2k
    Ovaj kaj je zabijao ko na traci u csk je za nas bio pre nepoznat za 2 mil eura pa bi sad uzeli dedu nekog za 36g? Ne kuzim...koji k...ac rade? Najavljivali su brda i doline a mi se nakrcavamo igracima na posudbe bez vizije o icem!

Branio sam Marica ali sve mi se vise cini da covjek ima sve u teoriji, a u praksi on ne zna zavrsiti ni jedan ozbiljniji transfer osim ako nas Misko odere....
  • Jos-Optimus
    8.3k
    sve 5 stari, ali Giroud bi zabio 30 golova u HNL u polusezoni
  • Zg123
    3.2k
    Znaci zudimo za tim napadacem i ocito je bilo da nam ocajno treba i umjesto da je sportski sektor to sredio jos u 11-12 mjesecu mi i dalje imamo samo Kulenovica kao opciju u spici, strasno…
  • Peškaman
    8.4k
    Giroud ima 2,8-3 mil€ po sezoni u Americi, 38 godina.
    A dovođenje Modestea bi tek bio promašaj,pogotovo u kontekstu da je slobodan igrač i da si ga mogao dovesti na početak priprema ako ti odgovara profilom a ne poslije priprema.
    Imam osjećaj da su to patke i da Cannavaro ima nekog na piku i da se zato toliko čeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.