• Facke
    4.7k
    Mene nije jasne , pa el su rekli na presice da su "sredstva" spremna? Pa da nisme u stanju dovesti napadaca na vreme. To mi nije jasne. A zna se da nam je napadac kriticna pozicija. Ste zna kad bu Petko spremen. A Kule je imel svojih par tjedna dobre forme i sad je opet stari Kule.
    I sad , idemo stim riskirari ili ne?! Nist mi jasne nije. Bas nist. Pa kolega Omake je hrpu napadaca nasel i napisal nekaj o njima u teme scouting. I kaj bude sad izgovor? Imame los stadion, zato nisu dolsi?! Ili nekaj trece?! V strahu su kad Petkovic ozdravi da vise nebudu igrali?! Pa eto prije par dana se pisale da budeme zadovolni prelaznem rokem. Ak napadaca do Istre nebude onda je prelazni rok promasaj.

Galesic , dober transfer , pojacanje za HNL za europu bumo tek vidli

Franjic, rotacijski igrac , more pokriti vise pozicija, ok transfer al nist vise od toga

Rog , po mene ga se nije trebale vracati, oporavil se je kod nas , donesel nam nije pune a kosta. Isto samo za rotaciju. Nist vise.

I kad povlecene crtu = promasaj od roka trenutne. Ali decki, sredstva su spremna :up:
  • blubach
    707
    U nekom paralelnom svemiru gdje su naši sposobni dovest dobrog napadača, za 6m eura bih nosio Kulena na ramenima u Tursku. Zapravo, bih čak i za 3, jer nam nažalost ne može ponuditi ništa više od ovoga što sad nudi i očekujem njegov jaki pad.
    Međutim, budući da je izgledno da nećemo dovesti boljeg od njega, mora ostati.
  • ElDorado
    1.3k
    17.2. "Ima li što novoga oko pojačanja?". "Ništa posebno, radi se."
  • marcio amoroso
    38.9k
    Možda nepotrebno cjepidlačim, doduše. Novi napadač nam je svakako trebao prije tjedan dana, sad kad smo u fazi da neće biti na pripremama nam je manji problem hoće li doći danas ili u srijedu, ali zaista će biti alarmantno ako bez njega uđemo u tjedan u kojem na njega računamo u utakmici protiv Istre.Bosskovitz

Potpis.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Kulenovića ako sad ne prodamo, uz svo dužno poštovanje, nećemo prodati nikada. Postat će Špikić vol2. Prosječan HNL napadač koji je imao polusezonu života.
  • Dudu9
    1.3k
    Znalo se već duže vrijeme problem lijevog beka i napadača, po tome već 1.1. trebali imati na raspolaganju te igrače, ovo je već loše da ako i dođu nisu prošli pripreme, a dinamu gori prvenstvo i vrlo lako mogućih 30mil eura na ljeto od LP, sad ko je tu lud ne osigurati sigurna pojačanja za 1 mjesto, ili riskirati gubitka prvenstva i izravne LP i 30mil
  • Bosskovitz
    13.8k
    Pred prijelazni rok su aklamirana tri cilja: lijevi bek, stoper i napadač, a sva trojica moraju biti pojačanja, ne prinove. Na 12 dana smo do prve tekme HNL-a, a od njih trojice došao je samo stoper, to je ekspresno i vrhunski riješeno i dobro je da je jer njemu od te tri pozicije najviše treba uigravanja s drugim igračima kako bi se mogao osloniti na kolektiv jer su greške u zadnjoj liniji najskuplje.

Ona logika kako Celtic ne želi dati Taylora dok ne odigra preostale dve tekme LP mi djeluje uvjerljivo i mislim da lijevi bek može pričekati Taylorov dolazak krajem mjeseca, ako u tome ima istine i ako će onda doći k nama, a neće uletjeti u neki drugi deal - a svaki djeluje financijski atraktivnije od nas, srećom ne i sportski/reputacijski. Čak i da sve propadne, lijevi bek je od ove tri pozicije najmanje ključna pozicija - tu je Oliveras, tu je Perković, na kraju krajeva tu su i RPG i Ristovski - u najgorem slučaju ćemo se već pokrpati.

Ali napadač... u napadu se ne možemo pokrpati. Što prije dovedemo napadača, prije ću mirno spavati.
  • Zagi
    8.9k
    siguran sam da pomaka ima s mnogim imenima, samo ni na jednom taj pomak nije došao do samog kraja.Bosskovitz

Daaj Boss, nije moguće da si ozbiljno ovo napisao..
    Rok za posao došao i prošao, a radnik ti veli "ma da šefe, evo ima pomaka. samo kaj nije ... "
  • blubach
    707
    lijevi bek je od ove tri pozicije najmanje ključna pozicija - tu je Oliveras, tu je Perković, na kraju krajeva tu su i RPG i Ristovski - pokrpat ćemo se već.Bosskovitz

Isto kako mnoge ljude užasno živciraju jedno te isti natpisi kao npr "SD nema pojma kaj radi", tako i meni skoči tlak na ovakve stvari jer je i bek, preko kojeg su nam toliko puta zakuhali u zadnjih x sezona, jedan od ključnih faktora obrane i ovi navedeni, al baš nitko od njih, ne može biti naš bek niti pokrpat tu poziciju.
    Treba dovest pravog, gotovog, KVALITETNOG beka i napadača. Sve ostalo su floskule.
  • Blueshadow86
    2.3k
    nisam baš siguran obzirom kako dovodimo napadače.Mr Anderson

Ma daj? Prvi si glumatao u smislu da nema razloga za paniku i pesimizam, a imao si biser-izjavu da ne treba žuriti jer su nam u avionu za Tursku već 2 napadača. Haha. Koja 2 napadača? Kulenović koji je očajan i Petković koji je ozlijeđen.
    Al aj, s obzirom na komentar, izgleda da si čak i ti shvatio. Tinja nada da i ti kužiš koliko je 2+2, ali samo tinja.
  • Paggini
    33.6k
    Kulenovića ako sad ne prodamo, uz svo dužno poštovanje, nećemo prodati nikada. Postat će Špikić vol2. Prosječan HNL napadač koji je imao polusezonu života.Ivanmtk

Ovo smo isto svi govorili za prodaju Brodića i dogodilo se što se dogodilo.

Da mi imamo dva napadača dovedena, a Kule ima ponudu od 6 milja, to je drugo. Ali nemamo nijednog dovedenog i prodaja bi nas zakucala kao i prodaja Brodića...
  • Bosskovitz
    13.8k
    Treba dovest pravog, gotovog, KVALITETNOG beka i napadača. Sve ostalo su floskule.blubach

Gdje sam rekao da ne treba? Rekao sam da treba i da je loše što još nije došao, ali definitivno ako moram od te tri pozicije birati jednu koju bih "popušio", to bi bila pozicija lijevog beka. Nemamo nikoga tu već godinama i osvajamo sve i svašta, osvojit ćemo nekako i ovo prvenstvo. Bez stopera i napadača je to već posve druga priča, ali i dalje nam trebaju sva trojica.

Da, i rekao sam da mi je okej čekati igrača tipa Taylor do kraja siječnja jer bi prema svemu (osim Dalibanu) trebao biti pojačanje i rješenje za nekoliko sezona.

Rok za posao došao i prošao, a radnik ti veli "ma da šefe, evo ima pomaka. samo kaj nije ... "Zagi

Rok za posao je relativan pojam. Rok u kojem se može dovesti napadača je za skoro mjesec dana, idealni interni rok za dovođenje je vjerojatno prošao, a koji je interni krajnji rok - to ne znamo.

Ne volim kad se to pojednostavljuje, samo toliko. Da je dobro - nije, i da ga branim - ne branim ga.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Ma daj? Prvi si glumatao u smislu da nema razloga za paniku i pesimizam, a imao si biser-izjavu da ne treba žuriti jer su nam u avionu za Tursku već 2 napadača. Haha. Koja 2 napadača? Kulenović koji je očajan i Petković koji je ozlijeđen.
    Al aj, s obzirom na komentar, izgleda da si čak i ti shvatio. Tinja nada da i ti kužiš koliko je 2+2, ali samo tinja.
    Blueshadow86

Ostavi se pokušaja spuštanja nekome kad ti to ne ide. Nisi baš najoštriji nož u ladici.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Sébastien Haller otišao je u Utrecht, a Tomaš Čvančara ima bolje opcije. Kao potencijalne opcije za Dinamo sad se spominju Lassina Traoré i Wilfried Kanga, ali i jedan prekaljeni Francuz.

Ako netko moze cijeli clanak otvoriti, neka kopira tu
  • Omake
    4.8k
    Samo da na Germanijaku ne osvane naslov Spašavanje vojnika Rhiana. Mislim da Rhiana Brewstera. Ogroman talent bio. Sheffield ga platio 26 mil eura prije pet godina. Baš je u krizi zadnje dvije godine. Istječe mu ugovor za pola godine, u istoj agenciji kao Galešić. Vrijednost mu je tri milijuna. Ugovor mu je oko 1.5 mil. Teško da će mu itko ponuditi i pola toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions