• Slavonac86
    471
    Turci ko turci, pišu naveliko o svima.
  • Bosskovitz
    13.8k
    Ne da je zatišje nego će nam i Kulen otići. Pawel Golaszewski kaže da puls opipava Bešiktaš, a negdje se spominje i Legia iz Varšave.Nogo

Ovo je vjerojatno nepopularno mišljenje, ali ja bih Kulena prodao za prvu ozbiljnu ponudu ako želi ići jer je trenutno ozbiljno overvalued. Kad pogledaš njegovu statistiku ove sezone, lik djeluje kao mašina za golove: 14 komada u 26 utakmica, od toga 5 u LP i kvalama za LP. On na papiru naprosto izgleda puno bolje nego u stvarnosti: uporan je i predan, zalaganje na vrhunskoj razini, super lik, ali njegova tehnika je očajna i ne mislim da će ikada biti prva opcija za napadača u Dinamu - a trenutno prisilno je, zbog čega mu je vrijednost na tržištu iznad njegove realne vrijednosti.
  • NitkoBitan
    21.8k
    Trebat ce nas izut iz cipela da dobiju generacijskog talenta.
  • OsamŠest
    4.2k
    Nemremo dovest jednog napadača, di ćemo tek dva ak ode Kule.. :razz:
  • Paggini
    33.6k

Sta bi procijenio kao ozbiljnu ponudu? Meni recimo ne rezonira da će netko ponuditi više od 5-6 milijuna, a za te novce nam je vrijedniji u ekipi, jel.

Ako pričamo o 10 milijuna, da. Ali ta ponuda neće doći.
  • Bosskovitz
    13.8k

Pa recimo 7-8 milijuna, nije to ni nerealno ni nezamislivo, pogotovo ako bi upao na popis repke. Za te novce možemo dovesti boljeg napadača i još zaraditi.

Pričamo fiktivno, naravno, nemam pojma koliko ga cijenimo ni mi ni drugi.
  • E46
    1k
    znam da ce ovo sad malo zvucati kao football manager ali ja bi kuleta objerucke prodao za 5,6 milijuna eura. Za te pare se mogu nac dva napadaca koja su bolja od njega. Evo ovaj Koyalipou je imao klauzulu od 3 milje eura a 5 puta je bolji igrač od kulena. Ako prodamo sad Kuleta dovest nekog top napadaca za nase prilike do 3 4 milje i ostatak na trećeg ili trećeg razvojnog kao što je onaj dalibanov bjelorus.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Za te novce možemo dovesti boljeg napadača i još zaraditi.Bosskovitz

U teoriji da, u praksi...nisam baš siguran obzirom kako dovodimo napadače.
  • Laugreano
    2.9k
    A s druge strane, napadaca njegove kvalitete, koji se nece zalit ako je na klupi i malo igra. Nema veliku plaću, i uz to je purger i voli klub. Takvog nema sanse da nađemo.
  • Olmic
    3.9k
    Bit ce kao i prosli rok kad smo dovodili zamjenu za brodica
  • Bosskovitz
    13.8k

Slažem se, no pitanje je hoće li on i dalje biti zadovoljan sjedenjem na klupi kad mi dovedemo napadača koji će biti 1./2. opcija uz Petka, a Kule postane treća. Kužim da mu je bilo okej biti na klupi jer je vjerovao da se može probiti naprijed i izboriti za mjesto u prvoj, ali mi sad računamo da će mu jednako tako biti okej da se krene vraćati unatrag. Nisam siguran.

To je kao na poslu, nekad ti je okej raditi više ili raditi za manje love jer vjeruješ da ćeš to naplatiti kasnije, ali kasnije ti ne pada na pamet vraćati se na takve uvjete.
  • Daliban
    4k
    Teško bismo doveli prvog napadača za 3-4 milje. Prodao bih i ja Kuleta za 7-8, uostalom već sam pisao što bih napravio. Problem s prodajom, bez ovih mojih "FM" shema, je što ne znamo kakva je situacija s Petkovićem. Nema baš napadača koji za 3m mogu samo uskočiti u momčad u slučaju da se Petkovićev oporavak otegne. Najizglednije je da bismo za 3m doveli napadača koji je tu negdje s Kulenovićem, vjerojatno čak i nešto lošiji kad se plafon uzme u obzir.
  • emilperska
    7.6k
    To sve bi bilo super da mi lako dolazimo do zamjena..

Naš SD od ljeta trazi zamjenu za Brodića i sudeći po svemu, nije se pomaknuo ni milimetra.

Tu ne računam da Petko je poluinvalid jer ima tijelo igrača američkog nogometa i da nece ove polusezone biti od koristi mozda i opće, a cijela igra nam je bazirana na njemu jos od 2018.

Ne znam sto se tocno dešava i zašto se dešava. Da li je Marić baš toliko nesposoban da ne moze za pocetak potpisat rotacijsku špicu pa onda trazit zamjenu za Kuleta ili Petka ili Marića netko opako sabotira iz Uprave/IO, a on šuti o svemu..

Ja Mariću trenutno ne vjerujem, nakon Brodinog intervjua gdje je evidentno da netko ne govori istinu, stvari su mi još manje jasne. Osim ako je objašnjenje da je ovaj kronično nesposoban i potkapacitiran za ulogu koju ima. Ali opet na raspolaganju ima budzet kao nitko prije njega, nekog bi već morao naci, nemres toliko nesposoban bit.

Trenutno nam prijelazni rok izgleda kao da ga Perasica vodi. 1 HNL pojačanje koje se samo nudilo za priličnu svotu novaca i povratak vlastitog dijeteta na posudbu da oživi karijeru. To sve je mogla i kafe kuharica odradit bez cijenjenog SDa.

Nesto opako zapinje..
  • vjeko1701
    11.4k
    Kažu da je Bešiktaš ponovno u igri, a i Legia iz Varšave.Nogo

Najveći ulazni transfer Legije ikad - 1.5M.

Besiktašu bi pak trebao ući u top 5 najvećih transfera svih vremena da bi nama bilo imalo zanimljivo.
  • tp1997
    844
    Sve ideje o prodaji Kuleta stoje kada bismo imali povjerenja da je SD sposoban dovesti poštenog napadača. Trenutno u to nemamo razloga vjerovati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions