• ElDorado
    1.3k
    Ovaj kaj bježi od rata je Traore zicer. Ko je prekaljeni Francuz?
  • emreli21
    145
    onda će vjerojatno naći nekog od 39 na posudbu do zime :) ma nadam se da se ovo neće riješit, nije toliko lud.
  • Jos-Optimus
    3.8k
    ma jasno, ali mi je zabavna konstatacija da nam ne bi bio od pomoći
  • Praskaton
    3.1k
    Čekat ce se toliko dugo s dolaskom napadača da cemo na kraju molit da dovedu Bakrara samo da ima tko igrat.
  • OsamŠest
    4.2k
    Karim Benzema
  • Krizy
    50k
    Troare iz Shakhtara nije klasična špica, ima podjednak broj golova i asistencija.

Za Ajax je upisao 12 golova i 12 asistencija u 1344 minute, G/A svakih 56 minuta.
    Za Shakhtar je upisao 22 gola i 14 asistencija u 4010 mjnuta, G/A svakih 111 minuta.

U karijeri ima 34 gola i 26 asistencija u 5354 minute, G/A svakih 89 minuta.

Uz Pohjanpala najzanimljiviji napadač s kojim smo povezivani posljednjih mjeseci.
  • Laugreano
    2.9k
    Uz ovih par koji se spominju i meni je on nekako najprivlacnija opcija. Pojacanje sigurno.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Giroud - 850 min. u MLS-u - 0 golova, 1 asistencija.
    Bakrar - 1400 min. u MLS-u - 4 gola, 0 asistencija.

top igrač, ali ozljede me odvlače od njega.

Lassina Traore:

Screenshot-20250113-134552-Chrome.jpg
  • Krulek
    670
    Interesantno, obožavatelji i opravdavači Marićeve (ne)poduzetnosti u prijelaznom roku polako padaju u depresiju...
  • ElDorado
    1.3k
    Traore:As a team player, he is technically competent beyond being a typical ‘target man’.
  • Omake
    4.8k
    da ga je zdravlje poslužilo mogao je biti Victor Boniface prije Victora Bonifacea. Mislim da on ima nekim kroničnih problema i da ga je zbog toga Ajax brže bolje uvalio Shakhatru za deset milijuna iako je za godinu potencijalno mogao vrijediti dva ili tri puta više. Bio je u Ajaxu par godina, prije toga dvije sezone u njihovih Filijaliji iz Cape Towna.
  • emilperska
    7.6k
    Giroud je za Dzeku prime Ronaldo. I mlađi je.

Ako je on opcija..

Gdje to piše?
  • Laugreano
    2.9k
    Ma nije opcija. Ja sam stavio inicijale iz zajebancije. Lik ubire lovu u MLS i ne ide nikamo sigurno.
  • austrijanac
    5k
    Ne vidim razlog zašto se traži opcija do ljeta.
    Više mi to zvuči da su to novinarska naklapanja.

Nit će Petko bit išta mlađi, nit Kule bolji igrač, a ne vidim nikog od juniora da će eksplodirat.

Radije sam za dugoročnu opciju.

Više mi zvuči da novinar jede govna.
  • Paggini
    33.6k
    Fali nam neka terijer šestica, a cijelo vrijeme nam je pred nosom

FFWOHLJ.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions