• tp1997
    861
    Ako se uopće i dovede napadač, ove priče o dovođenju na posudbu nemaju veze sa zdravim razumom.

Dovedemo nekoga na šest mjeseci i onda što? Opet smo samo na limitiranom Kuletu i sve češće ozlijeđenom veteranu Petku? Nikakve posudbe i privremena rješenja, klub je navodno financijski stabilan i ima novca, neka iskrcaju tih jebenih 4-5 milijuna i dovedu dugoročno rješenje za prvih 11.
  • Mr Anderson
    9.5k
    ali i jedan prekaljeni Francuz.Ivdzo11

Giroud?
  • emreli21
    146
    Spominje se čak i 36-godišnji Anthony Modeste, zadnje igrao u Egiptu. Kao neka opcija do ljeta.
  • Ivanmtk
    1.2k
    To je problem naše sportske politike koja nas je dovela u situaciju da ovisimo o Kulenoviću. Samo pokazuje njihovu neozbiljnost.
  • Ivdzo11
    5.1k
    radije Spikic u vrhu napada nego 36 godisnji Modeste... Pa kakva su to razmisljanja, ako imalo Maric misli o tome treba odmah letjeti iz kluba...

36 godisnji Modeste
    38 godisnji Giroud
  • emreli21
    146
    slazem se. vjerujem da neće ići u tom smjeru, ali čim se spominje nije dobro.
  • Orc123
    9.9k
    Ovaj kaj je zabijao ko na traci u csk je za nas bio pre nepoznat za 2 mil eura pa bi sad uzeli dedu nekog za 36g? Ne kuzim...koji k...ac rade? Najavljivali su brda i doline a mi se nakrcavamo igracima na posudbe bez vizije o icem!

Branio sam Marica ali sve mi se vise cini da covjek ima sve u teoriji, a u praksi on ne zna zavrsiti ni jedan ozbiljniji transfer osim ako nas Misko odere....
  • Jos-Optimus
    3.9k
    sve 5 stari, ali Giroud bi zabio 30 golova u HNL u polusezoni
  • Zg123
    814
    Znaci zudimo za tim napadacem i ocito je bilo da nam ocajno treba i umjesto da je sportski sektor to sredio jos u 11-12 mjesecu mi i dalje imamo samo Kulenovica kao opciju u spici, strasno…
  • Peškaman
    5.7k
    Giroud ima 2,8-3 mil€ po sezoni u Americi, 38 godina.
    A dovođenje Modestea bi tek bio promašaj,pogotovo u kontekstu da je slobodan igrač i da si ga mogao dovesti na početak priprema ako ti odgovara profilom a ne poslije priprema.
    Imam osjećaj da su to patke i da Cannavaro ima nekog na piku i da se zato toliko čeka.
  • rakurs
    552
    Giroud je prošle sezone zabio 15 golova i osam puta asistirao u 35 utakmica za Milan. Tu govorim samo o prvenstvu, ne znam statistiku u kupu i Ligi prvaka, ali reći da nam on ne bi bio pojačanje, ma samo aludirati na to je suludo.

Slažem se da je 38 godina puno i očito bi došao samo na posudbu, ali Giroud bi imao jebačku statistiku i odveo bi nas do osvajanja prvenstva bez pol k****.

Sad kad sam to rekao, moram reći da bi ovo bilo veće čudo nego da se ja sutra probudim uz Margot Robbie s jedne strane kreveta, a Sydney Sweeney s druge.
  • Krizy
    50.1k
    Giroud nije opcija, nemojte biti naivni. Ima milijune u SAD-u, lagana mirovina i živi život.
  • Ivanmtk
    1.2k
    A šta od ljeta. Onda će naš vrli SD uspjet nać napadača kojeg traži od osmog mjeseca prošle godine?
  • ElDorado
    1.4k
    Ovaj kaj bježi od rata je Traore zicer. Ko je prekaljeni Francuz?
  • emreli21
    146
    onda će vjerojatno naći nekog od 39 na posudbu do zime :) ma nadam se da se ovo neće riješit, nije toliko lud.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions