• Orc123
    9.9k
    Ja sam iskreno, s obzirom na najave, razocaran dosadasnjim prijelaznim rokom. Bez floskula o tome kako je tek poceo jer su to floskule....svi znamo da je nama prijelazni rok poceo kad smo se nekako dovukli do polusezone na "samo" -7.....

S obzirom na najave i da su pred nas postavljeni prioriteti u vidu stopera, napadaca i l. Beka, i to su dosta skromni zahtjevi s obzirom na potrebe, minus za vodecima, financijskom stabilnoscu, i da ce se sve napraviti da trener prođe pripreme s njima, za mene je ovo bas razocaranje, jos jedno u nizu.

Svi uzimaju Taylora zdravo za gotovo a mi nemamo pojma jel on uopce vise opcija, jel on stvarno dogovoren....meni se cini da s njim nista nije dogovoreno.
  • tp1997
    861
    Ako se uopće i dovede napadač, ove priče o dovođenju na posudbu nemaju veze sa zdravim razumom.

Dovedemo nekoga na šest mjeseci i onda što? Opet smo samo na limitiranom Kuletu i sve češće ozlijeđenom veteranu Petku? Nikakve posudbe i privremena rješenja, klub je navodno financijski stabilan i ima novca, neka iskrcaju tih jebenih 4-5 milijuna i dovedu dugoročno rješenje za prvih 11.
  • Mr Anderson
    9.5k
    ali i jedan prekaljeni Francuz.Ivdzo11

Giroud?
  • emreli21
    146
    Spominje se čak i 36-godišnji Anthony Modeste, zadnje igrao u Egiptu. Kao neka opcija do ljeta.
  • Ivanmtk
    1.2k
    To je problem naše sportske politike koja nas je dovela u situaciju da ovisimo o Kulenoviću. Samo pokazuje njihovu neozbiljnost.
  • Ivdzo11
    5.1k
    radije Spikic u vrhu napada nego 36 godisnji Modeste... Pa kakva su to razmisljanja, ako imalo Maric misli o tome treba odmah letjeti iz kluba...

36 godisnji Modeste
    38 godisnji Giroud
  • emreli21
    146
    slazem se. vjerujem da neće ići u tom smjeru, ali čim se spominje nije dobro.
  • Orc123
    9.9k
    Ovaj kaj je zabijao ko na traci u csk je za nas bio pre nepoznat za 2 mil eura pa bi sad uzeli dedu nekog za 36g? Ne kuzim...koji k...ac rade? Najavljivali su brda i doline a mi se nakrcavamo igracima na posudbe bez vizije o icem!

Branio sam Marica ali sve mi se vise cini da covjek ima sve u teoriji, a u praksi on ne zna zavrsiti ni jedan ozbiljniji transfer osim ako nas Misko odere....
  • Jos-Optimus
    3.9k
    sve 5 stari, ali Giroud bi zabio 30 golova u HNL u polusezoni
  • Zg123
    814
    Znaci zudimo za tim napadacem i ocito je bilo da nam ocajno treba i umjesto da je sportski sektor to sredio jos u 11-12 mjesecu mi i dalje imamo samo Kulenovica kao opciju u spici, strasno…
  • Peškaman
    5.7k
    Giroud ima 2,8-3 mil€ po sezoni u Americi, 38 godina.
    A dovođenje Modestea bi tek bio promašaj,pogotovo u kontekstu da je slobodan igrač i da si ga mogao dovesti na početak priprema ako ti odgovara profilom a ne poslije priprema.
    Imam osjećaj da su to patke i da Cannavaro ima nekog na piku i da se zato toliko čeka.
  • rakurs
    552
    Giroud je prošle sezone zabio 15 golova i osam puta asistirao u 35 utakmica za Milan. Tu govorim samo o prvenstvu, ne znam statistiku u kupu i Ligi prvaka, ali reći da nam on ne bi bio pojačanje, ma samo aludirati na to je suludo.

Slažem se da je 38 godina puno i očito bi došao samo na posudbu, ali Giroud bi imao jebačku statistiku i odveo bi nas do osvajanja prvenstva bez pol k****.

Sad kad sam to rekao, moram reći da bi ovo bilo veće čudo nego da se ja sutra probudim uz Margot Robbie s jedne strane kreveta, a Sydney Sweeney s druge.
  • Krizy
    50.1k
    Giroud nije opcija, nemojte biti naivni. Ima milijune u SAD-u, lagana mirovina i živi život.
  • Ivanmtk
    1.2k
    A šta od ljeta. Onda će naš vrli SD uspjet nać napadača kojeg traži od osmog mjeseca prošle godine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions