• Bosskovitz
    13.9k
    Pred prijelazni rok su aklamirana tri cilja: lijevi bek, stoper i napadač, a sva trojica moraju biti pojačanja, ne prinove. Na 12 dana smo do prve tekme HNL-a, a od njih trojice došao je samo stoper, to je ekspresno i vrhunski riješeno i dobro je da je jer njemu od te tri pozicije najviše treba uigravanja s drugim igračima kako bi se mogao osloniti na kolektiv jer su greške u zadnjoj liniji najskuplje.

Ona logika kako Celtic ne želi dati Taylora dok ne odigra preostale dve tekme LP mi djeluje uvjerljivo i mislim da lijevi bek može pričekati Taylorov dolazak krajem mjeseca, ako u tome ima istine i ako će onda doći k nama, a neće uletjeti u neki drugi deal - a svaki djeluje financijski atraktivnije od nas, srećom ne i sportski/reputacijski. Čak i da sve propadne, lijevi bek je od ove tri pozicije najmanje ključna pozicija - tu je Oliveras, tu je Perković, na kraju krajeva tu su i RPG i Ristovski - u najgorem slučaju ćemo se već pokrpati.

Ali napadač... u napadu se ne možemo pokrpati. Što prije dovedemo napadača, prije ću mirno spavati.
  • Zagi
    8.9k
    siguran sam da pomaka ima s mnogim imenima, samo ni na jednom taj pomak nije došao do samog kraja.Bosskovitz

Daaj Boss, nije moguće da si ozbiljno ovo napisao..
    Rok za posao došao i prošao, a radnik ti veli "ma da šefe, evo ima pomaka. samo kaj nije ... "
  • blubach
    722
    lijevi bek je od ove tri pozicije najmanje ključna pozicija - tu je Oliveras, tu je Perković, na kraju krajeva tu su i RPG i Ristovski - pokrpat ćemo se već.Bosskovitz

Isto kako mnoge ljude užasno živciraju jedno te isti natpisi kao npr "SD nema pojma kaj radi", tako i meni skoči tlak na ovakve stvari jer je i bek, preko kojeg su nam toliko puta zakuhali u zadnjih x sezona, jedan od ključnih faktora obrane i ovi navedeni, al baš nitko od njih, ne može biti naš bek niti pokrpat tu poziciju.
    Treba dovest pravog, gotovog, KVALITETNOG beka i napadača. Sve ostalo su floskule.
  • Blueshadow86
    2.3k
    nisam baš siguran obzirom kako dovodimo napadače.Mr Anderson

Ma daj? Prvi si glumatao u smislu da nema razloga za paniku i pesimizam, a imao si biser-izjavu da ne treba žuriti jer su nam u avionu za Tursku već 2 napadača. Haha. Koja 2 napadača? Kulenović koji je očajan i Petković koji je ozlijeđen.
    Al aj, s obzirom na komentar, izgleda da si čak i ti shvatio. Tinja nada da i ti kužiš koliko je 2+2, ali samo tinja.
  • Paggini
    34.5k
    Kulenovića ako sad ne prodamo, uz svo dužno poštovanje, nećemo prodati nikada. Postat će Špikić vol2. Prosječan HNL napadač koji je imao polusezonu života.Ivanmtk

Ovo smo isto svi govorili za prodaju Brodića i dogodilo se što se dogodilo.

Da mi imamo dva napadača dovedena, a Kule ima ponudu od 6 milja, to je drugo. Ali nemamo nijednog dovedenog i prodaja bi nas zakucala kao i prodaja Brodića...
  • Bosskovitz
    13.9k
    Treba dovest pravog, gotovog, KVALITETNOG beka i napadača. Sve ostalo su floskule.blubach

Gdje sam rekao da ne treba? Rekao sam da treba i da je loše što još nije došao, ali definitivno ako moram od te tri pozicije birati jednu koju bih "popušio", to bi bila pozicija lijevog beka. Nemamo nikoga tu već godinama i osvajamo sve i svašta, osvojit ćemo nekako i ovo prvenstvo. Bez stopera i napadača je to već posve druga priča, ali i dalje nam trebaju sva trojica.

Da, i rekao sam da mi je okej čekati igrača tipa Taylor do kraja siječnja jer bi prema svemu (osim Dalibanu) trebao biti pojačanje i rješenje za nekoliko sezona.

Rok za posao došao i prošao, a radnik ti veli "ma da šefe, evo ima pomaka. samo kaj nije ... "Zagi

Rok za posao je relativan pojam. Rok u kojem se može dovesti napadača je za skoro mjesec dana, idealni interni rok za dovođenje je vjerojatno prošao, a koji je interni krajnji rok - to ne znamo.

Ne volim kad se to pojednostavljuje, samo toliko. Da je dobro - nije, i da ga branim - ne branim ga.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ma daj? Prvi si glumatao u smislu da nema razloga za paniku i pesimizam, a imao si biser-izjavu da ne treba žuriti jer su nam u avionu za Tursku već 2 napadača. Haha. Koja 2 napadača? Kulenović koji je očajan i Petković koji je ozlijeđen.
    Al aj, s obzirom na komentar, izgleda da si čak i ti shvatio. Tinja nada da i ti kužiš koliko je 2+2, ali samo tinja.
    Blueshadow86

Ostavi se pokušaja spuštanja nekome kad ti to ne ide. Nisi baš najoštriji nož u ladici.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Sébastien Haller otišao je u Utrecht, a Tomaš Čvančara ima bolje opcije. Kao potencijalne opcije za Dinamo sad se spominju Lassina Traoré i Wilfried Kanga, ali i jedan prekaljeni Francuz.

Ako netko moze cijeli clanak otvoriti, neka kopira tu
  • Omake
    5k
    Samo da na Germanijaku ne osvane naslov Spašavanje vojnika Rhiana. Mislim da Rhiana Brewstera. Ogroman talent bio. Sheffield ga platio 26 mil eura prije pet godina. Baš je u krizi zadnje dvije godine. Istječe mu ugovor za pola godine, u istoj agenciji kao Galešić. Vrijednost mu je tri milijuna. Ugovor mu je oko 1.5 mil. Teško da će mu itko ponuditi i pola toga.
  • Orc123
    10k
    Ja sam iskreno, s obzirom na najave, razocaran dosadasnjim prijelaznim rokom. Bez floskula o tome kako je tek poceo jer su to floskule....svi znamo da je nama prijelazni rok poceo kad smo se nekako dovukli do polusezone na "samo" -7.....

S obzirom na najave i da su pred nas postavljeni prioriteti u vidu stopera, napadaca i l. Beka, i to su dosta skromni zahtjevi s obzirom na potrebe, minus za vodecima, financijskom stabilnoscu, i da ce se sve napraviti da trener prođe pripreme s njima, za mene je ovo bas razocaranje, jos jedno u nizu.

Svi uzimaju Taylora zdravo za gotovo a mi nemamo pojma jel on uopce vise opcija, jel on stvarno dogovoren....meni se cini da s njim nista nije dogovoreno.
  • tp1997
    903
    Ako se uopće i dovede napadač, ove priče o dovođenju na posudbu nemaju veze sa zdravim razumom.

Dovedemo nekoga na šest mjeseci i onda što? Opet smo samo na limitiranom Kuletu i sve češće ozlijeđenom veteranu Petku? Nikakve posudbe i privremena rješenja, klub je navodno financijski stabilan i ima novca, neka iskrcaju tih jebenih 4-5 milijuna i dovedu dugoročno rješenje za prvih 11.
  • Mr Anderson
    9.7k
    ali i jedan prekaljeni Francuz.Ivdzo11

Giroud?
  • emreli21
    164
    Spominje se čak i 36-godišnji Anthony Modeste, zadnje igrao u Egiptu. Kao neka opcija do ljeta.
  • Ivanmtk
    1.2k
    To je problem naše sportske politike koja nas je dovela u situaciju da ovisimo o Kulenoviću. Samo pokazuje njihovu neozbiljnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions