• Omake
    4.8k
    praktičan primjer. Kule za 6, Heggebo i Lemperle za 4.5.
  • hardek
    3.7k
    Ma Lemperle će sigurno imati ponuda iz Bundeslige. A i Koln će vjerovatno u Bundes nazad ove godine pa možda i produži s njima
  • ElDorado
    1.3k
    Trebaš ti uvjeriti igrača da dođe igrati u HNL i na našu podrtinu od stadiona. I to ima utjecaja sasvim sigurno.
  • Bosskovitz
    13.8k
    Naš SD od ljeta trazi zamjenu za Brodića i sudeći po svemu, nije se pomaknuo ni milimetra.emilperska

Ne želim ga braniti jer ni ja nisam zadovoljan, ali ovo je nepotrebno insinuiranje da nema nikakvih pomaka samo zato što mi ne znamo za njih. Gledamo na to crno-bijelo, doveo je ili nije doveo, i to je opravdano za konačnu ocjenu, ali siguran sam da pomaka ima s mnogim imenima, samo ni na jednom taj pomak nije došao do samog kraja.
  • Omake
    4.8k
    Vrlo vjerojatno, nažalost.
  • marcio amoroso
    38.9k

Već sada debelo kasni i to je činjenica.

Edit: da danas napadač bude pred dogovorom prvi trening sa momčadi će imati u subotu za 5 dana, a ta ista momčad bez njega ide u London samo tri dana poslije. Prekasno je ovo sve i presmiješno.
  • Orc123
    9.9k
    Za 6 mil eura bi sutra prodao Kuleta.....strmoglavi pad se osjeti kod njega....ne samo u golovima vec sam utjecaj na igru nikakav....nije problem dovesti napadaca vec je nama problem otvoriti novcanik....sve bi nesto posudbe i slicno....bojimo se Riskirati a bez rizika nema ni profita..,.
  • hardek
    3.7k
    Ja isto nisam od onih koji će svaki dan doći ovdje i kritizirati sve i svašta jer se svaki dan ne obavi jedan transfer. Ali nekako mi se čini i po tome što naši insajderi više ne pišu ništa da se sve to skupa jako usporilo i da trenutno nemamo neke mete koje bi se mogle realizirati uskoro osim eventualno Ivanušeca.

Da se razumijemo, po meni mi imamo već sad i previše igrača u kadru i volio bi sa se to sreže do kraja prijelaznog roka za 3,4 igrača ali napadača moramo dovesti.
  • Maximo
    635

Stvarno imamo tolku ponudu za kuleta?

Slažem se da je ovo s dovođenjem igrača di se ne iskešira nešto tužno...ako imamo adekvatan buđet, potrošili smo 3 milje i to je zapravo to
  • tigric
    496
    Da je došao prvi dan priprema, momčad bi išla bez njega u London
  • Olmic
    3.9k
    al bi uhvatio sheme, zahtjeve itd

Jedinu poziciju koja nam je bas kriticna mi nemamo igraca
  • mbzg
    110
    Napadač je trebao doći, i to na pripreme u Tursku. Vidjeli smo kakvi smo u HNL bez Petka prošle i ove sezone. E sad, reći ću vam što sam ja čuo kak se priča o dovođenju napadača u klubu. "Napadači koji su u kuloarima kao ništa ne garantiraju a skupi su". Prvo kaj sam pomislio tko je tu lud, a onda doza realnosti obzirom da pozicije koje nam gore (LB i Špica) nije nitko doveden, onda valjda nisam ja lud nego oni u klubu. Ili jednostavno, daj Rimcu, Ćutuku minute ako ne misllš / ne znaš uložiti i gotovo.
    Glupo je sad glumiti generala ili sveznalicu ali ljetni prijelazni rok je bio ključan obzirom da smo poslije finala LP znali da imamo osigurano minimalno Euro ligu i tu je trebalo ići all in pa makar i dizanjem kredita i dovođenjem 3-4 igrača za prvih 11.
  • Bosskovitz
    13.8k

Sve se slažem, zato sam i napisao: ne branim ga i nisam zadovoljan. Ali to je kao ona priča sa stadionom - možeš govoriti da nije izgrađen sve dok se ne izgradi, ali je velika razlika između toga da je još na obećanju i pred kraj izgradnje, iako je tehnički neizgrađen u oba slučaja. Tako i ovdje, prije mjesec dana možda nismo bili nigdje s ni jednim napadačem (što je problem ako je istina), sada smo možda na rubu dogovora s nekim - u oba slučaja tog napadača još nema, ali nije baš da nema pomaka.

Možda nepotrebno cjepidlačim, doduše. Novi napadač nam je svakako trebao prije tjedan dana, sad kad smo u fazi da neće biti na pripremama nam je manji problem hoće li doći danas ili u srijedu, ali zaista će biti alarmantno ako bez njega uđemo u tjedan u kojem na njega računamo u utakmici protiv Istre.
  • rioda
    6.2k
    Da je došao prvi dan priprema, momčad bi išla bez njega u Londontigric

To je točno, ali bi protiv Istre igrao nakon cijelih priprema s ekipom, a sad će, teoretski, imati 2-3 treninga s ekipom prije te utakmice
  • Ivdzo11
    5.1k
    Ima li što novoga oko pojačanja?". "Ništa posebno, radi se." Tako otprilike izgledaju kratki, neslužbeni razgovori s bilokime iz Dinamove delegacije u turskom Beleku. Malo-pomalo pripreme se bliže kraju, u četvrtak će Modri kući, a već idućeg tjedna u London na utakmicu protiv Arsenala, tri dana kasnije nastavlja se HNL, u Maksimir stiže Istra 1961. A priča o 'napadački orijentiranom' prijelaznom roku još se uvijek svodi na Niku Galešića i Bartola Franjića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions