Ti misliš da će ljudi koji budu na bojištu i dalje biti u stanju koristiti oružje, a kamoli biti u fizičkoj spremi, nakon što su odradili obuku kao 18godišnjaci 2030.? Bit će topovsko meso. — Captain America
Zašto Finska i Švedska imaju obavezno služenje vojnog roka, a zadnji sukob je Švedska imala ni sam ne znam kad, a Finska prije 80 godina? Zašto Švicarska ima obavezan vojni rok, a vojno su neutralni valjda 200 godina? — Crusades1986
zajebanciju mladih — Captain America
Hrvatska se inače kupa u lovi i sigurno ne može pametnije potrošiti milijune umjesto na zajebanciju mladih. — Captain America
tečaj za izviđače — Crusades1986
ovo panično osuđivanje me navodi do zaključka da si u rasponu koji bi morao ići na obuku, ako nisi ne razumijem argumente kao da slušam ljevicu "a bolnice, a vrtići???" — mali M
svi ćemo pokušat biti čim hrabriji i ne poginuti i obraniti svoju djecu. — mali M
rat je najgluplja opcija, al to ne znači da nebi trebali bar pokušati znati što radimo ako dođe do njega. — mali M
Taman ću izbjeći, a i kad poznaješ prave ljude nije problem i izvući se s takvog gubitka vremena :wink: — Captain America
Ovo možeš napraviti i emigrirajući po uzoru na mnoge. — Captain America
Rupovki više nema, a Trcovke se čak još i nađu, nebi veroval heheRupovke, Trcovke pitam se gdje je ta krama danas
Živa istina, ali to uopce nije bila poanta mog upisa na koji si se nadovezal.Znam ljude koji su prošli vojni rok pa su takve pi*ke da s njima ne bi išao u borbu protiv mačića.
S druge strane znam ljude koji vojsci nisu prismrdili pa bi s njima bez pitanja išao do pakla i natrag i nema ljudi koje bi radije imao rame uz rame da se desi neko sranje.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.