kad bi ti se svi smijali i malo te omalovažavali jer si "pička" — Stihl
Kvaliteta upisa na zoni je opet jako pala zadnje vrijeme. Poplava pizdarija. — NORTE
Kak se mladi ljudi vole pravit važni pred zenama i to, pa kad bi sel med pičke, pa ga treba pita kaj si bil u vojsci? — Stihl
Nebu taj koji čisti sigurno dobio napunjen kalaš pa da može delat reda, btw.netreba ga niko omalovažavat, on je sam izabrao da bu to delal kad se pozvao na priziv savjesti, skuzil bi sam da se sjebo pa bum sam sebi rekel, a jesam debil.A kad bi ti (jedan od 1000) uzeo kalaš (koji čisti) i malo prorijedio ove šta omalovažavaju sa par kratkih rafala?
Napisal sam prije ove rečenice "evo jedan šaljivi primjer" znači malo šale, ironija i te fore jel...kak su se promijenili muški, promijenile su se i žene. ima ih sasvim dovoljno koje bi mislile da je njegov izbor baš super. a tipovi koji to odluče se već i kreću u takvom društvu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.