Nisam vjerodostojan za pričaz o tome jer nisam išao na vojni rok al nije svatko za vojni rok. Ja prvi sebe nisam zamišljao kako služim vojni rok neg više ko neki lik iz sjene.Hjooo da mi je to vidjeti!!! Daj zamisli ove sa đastin biber frizuricama, napučenim čubicama i premalim i presukim trapericama da ih bace nekam na obuku.. pa bilo bi suza kao da su na golom otoku kad bi si zmazali Jordanice! — mali M
Hjooo da mi je to vidjeti!!! Daj zamisli ove sa đastin biber frizuricama, napučenim čubicama i premalim i presukim trapericama da ih bace nekam na obuku.. pa bilo bi suza kao da su na golom otoku kad bi si zmazali Jordanice! :lol: — mali M
Što se tiče priziva savjesti samo bi odgovarao da priziv savjesti nije moguć jer se radi praktički o tečaju, da za priziv probaju (ako prođe prođe) ako dođe do rata.. za sada se nemoraju bojati i mogu biti mirne savjesti jer neće nikoga ubiti.. I držao bi ih tamo šest mjeseci pa makar ništa ne radili i samo ridali... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.