Ko bu ti navijal za Dinamo nakon godina trovanja i negative? — Sljeme
Dakle ti si krivo skuzio ocito ali si tocno napisao. Futsal Dinamo jest konkurencija NK Dinamu — Pop corn
Nije stvar u Bjelici ili Zoranu, oni su prolazni. Prolazan je i Zdravko. Stvar je u tome da moramo gledat na budućnost, na klince... Ovakav stav tebe i ekipe je destruktivan i to se vidi u svakom pogledu. Ko bu ti navijal za Dinamo nakon godina trovanja i negative? Klinci u Tisku kupuju hajdukove sličice. Kad je to prije bilo moguće u gradu? Da ne govorim o drugim stvarima. — Sljeme
Jebes statut, jebes kriminal, prvi smo, prodajemo, koeficijent, europa. — Pop corn
Sreća pa nije bilo nisko od Glavatog kako on zna sve pjesme partizana i zvezde i kako bi sa torcidom bio prvak europe. sreća pa nije bilo nisko krasti klub i unistavati sve. — Pop corn
Kak buš klinca naučil da voli Dinamo ako nebu navijal za njega? Pričal buš klincu o nekoj pravdi, mafiji, cajkama, dok njegovi vršnjaci kupuju sličice ovih govana iz splita... — Sljeme
Stari moj, ovo kaj pričaš je po men i zabluda. Ponovit ću se i ja još jednom. U formuli 1 krše pravila. Sve je na rubi u legalnosti. Prošle godine je vrhovna organizacija za autosport FIA opalila šamar Ferrariju jer su ilegalno razvijali motor. Jesu li se ljudi okrenuli protiv Ferrarija? Jok, svi koji su navijali, navijaju i dalje... Jednostavno je kršenje pravila i bivanje na rubu legalnosti način kako biti bolji od konkurencije. Ne živi se od emocije nažalost. :sad: — Majki2111
p.s. Nisi mi još odgovorio na prvo pitanje, uprava promijeni ime kluba u ČFK Dinamo.
Podržavaš li i dalje momčad na terenu? — Građanski1911
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.