Pa nije Fustal Dinamu konkurencija GNK Dinamo.
Dapače, stanje u GNK Dinamu pomaže Futsal Dinamu jer je klub izgradjen na ideji alternative pa se energija crpi upravo iz toga.
Konkurencija su mu ostali futsal klubovi, zašto usporedjuješ klub sa klubom s kojim se uopće ne natječe? — Mali dioničar
Moj komentar sa je odnosio na ostale jer sigurno ima jako strucnih i kvalitetnih ljudi. — SAS1987
Zato jer naše društvo ne funkcionira na način da na natječajima ili izborima pobjeđuje najsposobniji, najbolji i najpošteniji. Lijepo zvuči priča da će se raspisat izbori pa će navijači birat najboljeg kandidata itd. Samo ne znam ko još uvijek puši tu priču. Svi mi jako dobro znamo koja se ekipa godinama muva oko kluba i čeka — Sljeme
Znači Jelavić i Pripuz su jedina alternativa Mamiću? Isto kao što je SDP jedina alternativa HDZ-u, pa bolje glasati za HDZ da ne dođu Crveni na vlast. — Građanski1911
Npr. da uprava kluba odluči promijeniti prefiks GNK u Četnički futbalski klub i odluči da Dinamo postane filijala Zvezde — Građanski1911
Napisao si dosta dobrih stvari, ali četnički klub na ovaj način dovoditi u kontekst ove rasprave je nisko. — Eduardo
Napisal sam ti u komentaru prije da možemo navijat za Dinamo i borit se protiv uprave u isto vrijeme. Ne znam kak ne vidiš u kojem smo stanju danas. Sezona s Bjelicom je primjer kak smo trebali svih ovih godina — Sljeme
Sreća pa nije bilo nisko od Glavatog kako on zna sve pjesme partizana i zvezde i kako bi sa torcidom bio prvak europe. sreća pa nije bilo nisko krasti klub i unistavati sve. — Pop corn
Daj mi dvoje takvih u klubu. Tko? Iva, Tomislav Rukavina? Bŕuno Hotko? Joj kaj vi sve pušite — Pop corn
Navijati za Dinamo i boriti se protiv uprave mi je kao da slušam malo Ceco, malo Prljavce, malo Sasu Matića, malo Azru. Ne ide mi to jebiga. Nemre mi biti bolje da je Dinamo prvi sa Mamićem, nego pet bez njega, i da ništ se ionako nemre promijeniti i da će doći gori i da ovi ipak nešto dobro rade. — Pop corn
Nije stvar u Bjelici ili Zoranu, oni su prolazni. Prolazan je i Zdravko. Stvar je u tome da moramo gledat na budućnost, na klince... Ovakav stav tebe i ekipe je destruktivan i to se vidi u svakom pogledu. Ko bu ti navijal za Dinamo nakon godina trovanja i negative? Klinci u Tisku kupuju hajdukove sličice. Kad je to prije bilo moguće u gradu? Da ne govorim o drugim stvarima. — Sljeme
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.