neka se postavi neka anketa na fejsu — og1986
Investiranjem kapitala, privatizacijom, pametnom poslovnom politikom, sponzorstvima, kako god... — Mr Blue
U ovoj temi se provlači teza da je jedini način kako će drugi klubovi u Hrvatskoj postat bogati i jači je ako ostvare dobar rezultat u Europi... Praksa pokazuje da nakon svake uspješne sezone nekog hrvatskog kluba u Europi slijedi rasprodaja većine igračkog kadra i stagnacija. — Mr Blue
To je čisto relativiziranje i stereotipiziranje koje nema gotovo nikakav dodir sa stvarnosti. — vjeko1701
A kaj moraš za nekoga navijat u dvoboju ? — og1986
naravno. ak je nekom stalo do koeficijenta, drago mu je da rijeka/osijek/lokomotiva prođe - onda bi trebalo mu biti drago i zbog hajduka?
ovi su kao manje iritantni kao rivali pa zbog toga treba imati prag tolerancije? — Kwedi
Evo gore upis gdje si dao svoj komentar na moj upis da nema dodir sa stvarnosti u tom djelu.
A moje mišljenje da ovaj dinamo u eri mamića nije baš tako ljubljen u tom omjeru čak ni u Zagrebu a kamoli u Rijeci ili Osijeku. — serbus
Ma da, baš sam čudan kako mi je čudno da na Dinamovom forumu ljudi opravdavaju svoje navijanje za rijeku ili Osijek, a vjerojatno i neki za Hajduk jer gle koeficijent je bitan stari. — og1986
Svako spominjanje Dinama na tom njihovom forumu izazove količinu mržnje da pomislim da sam fulao forum i nekako završio na forumu južnijeg kluba. — og1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.