• scooniepenn
    5.1k

Nadam se da će ga netko odvesti u Graz pa da ne osvane na trošnom Maksimiru.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Ne smijemo nikako ostat „samo“ na Galesicu i KTC-u … malog Jakira i Zivkovica ne vidim u udarnoj postavi a ostat na 2 ozbiljna stopera je suludo s obzirom da Raul izostaje jos par mjeseci … realno ti treba jos minimalno 1 stoper ako ne i 2..
  • scooniepenn
    5.1k

Ma naravno, postoji dio forumaša kojima je TM sve, što je nebuloza. Ja govorim o kalibru igrača kao što je Ljubičić ili Mišić,Teophille i RPG kad su dolazili. Sa desnim krilom, napadačem i stoperom tog ranga mi imamo top ekipu, a bez toga je naša sljedeća sezona poprilična lutrija.
  • GOAT
    3.2k
    Kako je krenulo do kraja priprema bi mogli rijesit sve pozicije osim eventualno jedne/dvijepešća

Kovacevic je najavio kako ce do pocetka priprema 90% ekipe biti kompletirano
  • OsamŠest
    5.7k
    Jebote, gledam ovo poslovanje Bobana oko Varele. Kaj je frajer izvukao, pa to je nestvarno. Kapa dolje i samo naprijed!
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Iskreno, nekako mi je tesko povjerovat da je Boban uspio nagovorit Barcelonu da plati 5+20m za Varelu. Ima klubova koji bi ga razvijali jeftinije od nas ili besplatno.
  • rokikaciga
    2.7k
    Daj nemojte ovog Laporea stavljat, covjek reciklira komentare sa Zone i onda ljepi svoj tviter ovdje kad objwvi nesto
  • pešća
    368
    Kakav final boss ljudi moji, necemo bit kruha gladni dok suradujemo sa njim. Ide na profilnu!

Gt-Piy-EMWYAAY47s.jpg
  • rokikaciga
    2.7k
    Kakva nakaza od covjeka
  • Salva
    2.8k
    Kakav final boss ljudi moji, necemo bit kruha gladni dok suradujemo sa njim. Ide na profilnu!pešća

Čovjek koji jako dobro zna upakirat stvari kako treba, pa tako i sebe. Ipak, frizura ga odaje.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Ovaj članak oko Varele je samo dobar PR Bare, kakvih 20 milijuna, pa nećemo ni ovih 5 fiksno dobit.
  • scooniepenn
    5.1k

Baš si me nasmijao s ovom usporedbom. U zadnjih godinu dana doveli Kvaradonu, Joaa Nevesa, Douea i Pacha, a godinu ranije Goncala Ramosa, Dembelea, Barcolu i Hernandeza. Nisu to Messi, Neymar i Mbappe, ali ovo su ekstra klasni mladi ili igrači u najboljim godinama, praktički najbolje što se nudi u Europi. Pritom nas uopće ne uspoređujem, ali u njihovom slučaju su uz vrhunskog trenera doveli top igrače, samo vodeći računa da su to igrači koji igraju u oba smjera za razliku od ranijeg ofanzivnog zvjezdanog trojca.
  • Paggini
    57.3k
    Kad se sjetim ove zime i prošlih ljeta, ovo mi je kao simfonija.

Dva mjeseca jebanja s Cordobom, hoće neće, Omake naučio španjolski, ušao u kartel, završio u zatvoru u Paragvaju da dođe do informacija o Cordobi, pa tri mjeseca svakodnevnih članaka o Pašaliću. Hoćemo ga, nećemo ga, nemamo tih para, imamo tih para, ali ipak zastoj, pa nikad ga nismo ni htjeli, pa ga želimo, pa ipak ne baš, pa možda bude. Pasalic, ni kriv ni dužan, mi je postao ekstremno nepoželjan kroz to medijsko onaniranje, iako nikakvu krivicu nema. Šotiček saga da ne pričam.

Pa onda zima, Galesic navlacenje cetiri tjedna, napadaca imamo, ali Maric se ne javlja na telefon, pa evo Kanga kad već gnjavite.

A sad - nije ni kakti sezona završila, imamo u dzepu već Lisicu, Mudražiju, Valincica, Soldu, Ljubicica, Jagusica, Vidovica, Vinloefa, Godu, a rijesili se kamiona igrača. Trenera dogovorili na vrijeme, došao odmah kod nas. Čak i ovo s malim Varelom, sramotno pranje para smo maksimizirali koliko je to moguce.

Sve je tako jebeno lagano postalo, stvari se baš RJEŠAVAJU. Jako osvježavajuće za vidjeti u Dinamu. Neću ulaziti u kvalitetu igrača i odluke koje su donesene, ali skidam kapu Bobanu na efikasnosti, odlučnosti i jasnom smjeru u kojem ide, kao i mudima da donese teške odluke
  • Pacho
    2k

Bas. Pise se kao da su sklepali ekipu svojih juniora i bivsih igraca Bresta i Nantesa.
  • keppi
    420
    U ovoj postavi bekova za mene su prvi bekovski par RPG desno, a Valinčić lijevo li obratno pošto obojica igraju obje strane. Od Vinlofa očekujem da bude pozitivno iznenađenje, a Goda je korektan dečko i igrač, ali po meni opcija "zlu ne trebalo" ili za popuniti rupe. Iako, mu zbilja želim da me demantira.
    Zbilja se čini glupo da Mikić neće ostati jer bi u ovakvoj postavi sigurno imao prilike da pokaže jeli stvarno takav kakav on za sebe očito misli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.