• rokikaciga
    2.7k
    Jesam zaboravio nekog?

FSBr6fx.png
  • Laugreano
    4.4k
    plot twist. Haza je Ničota :grin:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mmmmmm, Kangu, Varelu..
  • Markelo
    3.4k
    Boban je kod transfera Varele spašavao ugled kluba. Pored toliko uspješnih transfera i zarađene love sad se grebemo ne bi li uzeli milion-dva na nekakvom menadžerskom mešetarenju. Ja ne znam kako onaj kome je Bara došao sa tom idejom, istog nije ispalio iz ureda van. Nadam se da je takvim eskapadama došao kraj
  • hardek
    5.1k
    Sve se to lijepo slaže i za sada sam zadovoljan. Ono što bi još želio je da na barem 2 od 3 preostale ključne pozicije dovedemo igrača ranga Ljubičića. Stoper, krilo i napadač barem 2 od ta 3 da budu klase.

Ako se ovo ispuni ja neću biti u strahu za sljedeću sezonu.
  • rokikaciga
    2.7k
    Kangu racunam da smo skartirali, kao i Ademija kojeg takoder nema

Varelu iz principa necu staviti :lol:
  • Fan
    1.2k
    Htio bih također još jednom prokomentirat Varelu, znači ni najmanje mi se ne sviđa ova situacija, od početne situacije sa Portom, sa ljudima koji su sudjelovali u ovom poslu pa do ove prodaje sa 5m fiksno + 20m bonusa(???) i 20% od sljedeće prodaje.
    Ovo je pranje love samo takvo i kao navijač Dinama NE ŽELIM takve stvari vidjet u klubu, a vjerujem da ni Bobanu nije svejedno (iako nije moguće da ne može ništa napravit, može jednostavno potjerat Varelu jer nema ni ugovor kod nas).
    Al ajde, ajmo reć da je i sve ovo legalno i pošteno, koliko će Dinamo realno dobit od tog posla? 1m? i vjerojatno ravno 0 od bonusa jer garantirano u njima ima neka stavka da zaigra x utakmica za nas sljedeću sezonu i x utakmica za Barcu u sezonama iza, a lik će vjerojatno u roku čamac biti proslijeđen dalje.
    ovo mi smrdi na High Risk - Low Reward (High Risk mislim na imidž kluba kao tvornica love za Baru, a i tko zna kakve sumnjive pozadine gdje ćemo ispast kao nekakvi posrednici sumnjivim radnjama) i bojim se što bi se moglo izrodit iz ovog.
  • pešća
    367
    Hvala na svemu KTCu al ak nam on bude u udarnih 11 iduce sezone nek sve ode u k. Skuplji mi je stan nego sto on vrijedi na TM. Dinamo mora imati stopere koji su na ti sa loptom. KTC nek bude mentor i plan B u slucaju ozljede/zutih kartona.
  • rokikaciga
    2.7k
    Ja ga zelim kao mentora i treceg stopera, idealno cetvrtog

Ovo je samo trenutno stanje i prizeljkujem kapitalca na stoperu. Radeljic se cuje, glava mu viri iznsd Maksimira...ja bih radije Medica
  • Filip Međimurje
    314
    Naravno, slažem se da mora biti jači roster.
    Ali imam dojam da ljudi tu stalno gledaju vrijednost na TM-u i onda im je panika ako nemamo barem duplo skuplju momčad od drugih, ili barem da smo pokriveni na svim pozicijama s igračima koji bi bili najbolji igrači u drugim momčadima. Mi trebamo koheziju i plamen u igračima i to je to, kvalitetu iovako imamo. Ako ćemo baš po imenima, zanima me koja je onda to trenutno momčad u HNL-u jača od nas i zašto.
  • Lox
    21
    S centarforom treba pogodit i trest ce se svi u ligi
  • pešća
    367
    Radeljic se cuje, glava mu viri iznsd Maksimirarokikaciga

Ako mi na cijelom europskom trzistu ne mozemo nac boljeg stopera od Radeljica... Torrente je doktor primarijus za njega a bude se oporavio do sredine iduce sezone.

Fakat mi pozlije kad slusam o sampionskoj Rijeci koja bi sa 65 bodova vecinu sezona zavrsila na trecem mjestu. Kakva sampionska sezona takvi i igraci, kao slon na stablu.
  • Crni86
    12.2k
    dojam da ljudi tu stalno gledaju vrijednostFilip Međimurje

Ljudi gledaju kao da je ovo fifa, skupit ces sve jake igrace i rasturat ostale ekipe, a nitko ne gleda na to kako se gradi momcad, kako se ti igraci medusobno uklapaju i pokrivaju svoje mane itd. Dzabe skup odlicnih pojedinaca kada nisu momcad, mi kako bi bili konkurentnima jacima od sebe moramo biti momcad
  • Jurki
    18.3k
    Dzabe skup odlicnih pojedinaca kada nisu momcad, mi kako bi bili konkurentnima jacima od sebe moramo biti momcadCrni86

Bravo.. evo samo primjer.. PSG.. uvek dovodili zvijezde.. i nikad nist od njih... poslali zvijezde u zvjezdanu pm, slozili klapu, pravu momcad i uzeli Ligu prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.