• scooniepenn
    4.8k

Treba biti realan i svjestan da se Baturina i Sučić teško mogu zamijeniti po principu figura za figuru. U idealnom scenariju sam se nadao dovođenju vrhunskog lijevog i desnog krila pa da Stojke zamijeni Baturinu što bi bilo top. Ovako kad je ta zamjena Vidović to se može pokazati i kao odlično i kao flop, jer ga na toj poziciji prije dvije sezone nismo vidjeli pošteno. Ono sa čime nikako ne bih bio zadovoljan je da je Lisica i u kakvoj projekciji izbor za 1. krilo. Ako on bude brutalan neka slobodno istisne konkurenta, dapače. No, ne mislim da je u ovom trenutku on kvaliteta kakvu ova rekonstuirana ekipa treba. Ista stvar je sa stoperom, gdje po meni trebamo još boljeg igrača od Galešića kao njegovog partnera u prvih 11 (rang Teophillea kad je dolazio), a ne slabijeg igrača. S malim Vinlofom sam definitivno zadovoljan, a što se tiče Gode OK, ništa posebno.
  • pešća
    319
    Kako je krenulo do kraja priprema bi mogli rijesit sve pozicije osim eventualno jedne/dvije. A kako je prijelazni rok dug ne bih ga potratio nego se posvetio jos jednom pitanju koje se stavlja pod tepih. Golman! Sramota da nasi golmani nisu u top 3 golmana lige.
  • Mlađi referent
    13k

Naravno da si slabiji nakon roka gdje ti odu Baturina i Sučić.
    Možda ste vi zaboravili kakve igrače je Dinamo uvijek dovodio i kako to funkcionira, mi to kupit jednostavno ne možemo.

Na LB nismo imali nikog doslovno, sad imamo perspektivnog igrača s vrlo zanimljivim skillsetom, koji će definitivno koristit prostor ispred sebe. Ako to ne bude išlo, tu je dobar HNL bek Goda. Pokušavalo se, plaćalo se, dovodile su se zvijezde, nije išlo s tom pozicijom.

Na RW nam je igrao Stojković, koji sam za sebe kaže da je LW. Očekujemo njegovu eksploziju i da će bit igrač prevage. Ok, znam da masa neće podržati Lisicu, ja sam već rekao da mislim da je jedna zanimljiva opcija, da može bolje, ali mislim da donosi nešto kaj ova ekipa nema. Možda i ne ostane on tu opcija prva, tko zna.

Vidović će donijet dozu klase, i u Dinamu i u Vitesseu je pokazao da je sposoban bit precizan u dodavanjima, ball retention mu je sasvim dobar, snalazi se na malom prostoru. Mislim da će bit stvarno dobar i koristan u Kovačevićevom sistemu kad dođemo do lopte.

Ono što se nadam je da će taj lijevi stoper i napadač bit na razini i po meni imamo kompletnih prvih 11 da odigramo dobru sezonu. Radeljić po meni nije idealan, tu bih volio da se traži brz stoper s dobrom distribucijom, ostale mane bi lakše oprostio, ali to je samo moja želja.
  • scooniepenn
    4.8k

Može se i mora ciljati, ali daleko je ovaj trenutni roster od neke pozicije u kojoj smo mi dominantna ekipa u HNL-u za koju si uvjeren da to osvaja. Treba biti realan i nadati se da ćemo do početka HNL-a biti barem 20 posto jači.
  • rokikaciga
    2k
    Jesam zaboravio nekog?

FSBr6fx.png
  • Laugreano
    4.2k
    plot twist. Haza je Ničota :grin:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mmmmmm, Kangu, Varelu..
  • Markelo
    3.4k
    Boban je kod transfera Varele spašavao ugled kluba. Pored toliko uspješnih transfera i zarađene love sad se grebemo ne bi li uzeli milion-dva na nekakvom menadžerskom mešetarenju. Ja ne znam kako onaj kome je Bara došao sa tom idejom, istog nije ispalio iz ureda van. Nadam se da je takvim eskapadama došao kraj
  • hardek
    4.8k
    Sve se to lijepo slaže i za sada sam zadovoljan. Ono što bi još želio je da na barem 2 od 3 preostale ključne pozicije dovedemo igrača ranga Ljubičića. Stoper, krilo i napadač barem 2 od ta 3 da budu klase.

Ako se ovo ispuni ja neću biti u strahu za sljedeću sezonu.
  • rokikaciga
    2k
    Kangu racunam da smo skartirali, kao i Ademija kojeg takoder nema

Varelu iz principa necu staviti :lol:
  • Fan
    1.1k
    Htio bih također još jednom prokomentirat Varelu, znači ni najmanje mi se ne sviđa ova situacija, od početne situacije sa Portom, sa ljudima koji su sudjelovali u ovom poslu pa do ove prodaje sa 5m fiksno + 20m bonusa(???) i 20% od sljedeće prodaje.
    Ovo je pranje love samo takvo i kao navijač Dinama NE ŽELIM takve stvari vidjet u klubu, a vjerujem da ni Bobanu nije svejedno (iako nije moguće da ne može ništa napravit, može jednostavno potjerat Varelu jer nema ni ugovor kod nas).
    Al ajde, ajmo reć da je i sve ovo legalno i pošteno, koliko će Dinamo realno dobit od tog posla? 1m? i vjerojatno ravno 0 od bonusa jer garantirano u njima ima neka stavka da zaigra x utakmica za nas sljedeću sezonu i x utakmica za Barcu u sezonama iza, a lik će vjerojatno u roku čamac biti proslijeđen dalje.
    ovo mi smrdi na High Risk - Low Reward (High Risk mislim na imidž kluba kao tvornica love za Baru, a i tko zna kakve sumnjive pozadine gdje ćemo ispast kao nekakvi posrednici sumnjivim radnjama) i bojim se što bi se moglo izrodit iz ovog.
  • pešća
    319
    Hvala na svemu KTCu al ak nam on bude u udarnih 11 iduce sezone nek sve ode u k. Skuplji mi je stan nego sto on vrijedi na TM. Dinamo mora imati stopere koji su na ti sa loptom. KTC nek bude mentor i plan B u slucaju ozljede/zutih kartona.
  • rokikaciga
    2k
    Ja ga zelim kao mentora i treceg stopera, idealno cetvrtog

Ovo je samo trenutno stanje i prizeljkujem kapitalca na stoperu. Radeljic se cuje, glava mu viri iznsd Maksimira...ja bih radije Medica
  • Filip Međimurje
    171
    Naravno, slažem se da mora biti jači roster.
    Ali imam dojam da ljudi tu stalno gledaju vrijednost na TM-u i onda im je panika ako nemamo barem duplo skuplju momčad od drugih, ili barem da smo pokriveni na svim pozicijama s igračima koji bi bili najbolji igrači u drugim momčadima. Mi trebamo koheziju i plamen u igračima i to je to, kvalitetu iovako imamo. Ako ćemo baš po imenima, zanima me koja je onda to trenutno momčad u HNL-u jača od nas i zašto.
  • Lox
    20
    S centarforom treba pogodit i trest ce se svi u ligi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.