• pešća
    319
    Radeljic se cuje, glava mu viri iznsd Maksimirarokikaciga

Ako mi na cijelom europskom trzistu ne mozemo nac boljeg stopera od Radeljica... Torrente je doktor primarijus za njega a bude se oporavio do sredine iduce sezone.

Fakat mi pozlije kad slusam o sampionskoj Rijeci koja bi sa 65 bodova vecinu sezona zavrsila na trecem mjestu. Kakva sampionska sezona takvi i igraci, kao slon na stablu.
  • Crni86
    11.5k
    dojam da ljudi tu stalno gledaju vrijednostFilip Međimurje

Ljudi gledaju kao da je ovo fifa, skupit ces sve jake igrace i rasturat ostale ekipe, a nitko ne gleda na to kako se gradi momcad, kako se ti igraci medusobno uklapaju i pokrivaju svoje mane itd. Dzabe skup odlicnih pojedinaca kada nisu momcad, mi kako bi bili konkurentnima jacima od sebe moramo biti momcad
  • Jurki
    17.7k
    Dzabe skup odlicnih pojedinaca kada nisu momcad, mi kako bi bili konkurentnima jacima od sebe moramo biti momcadCrni86

Bravo.. evo samo primjer.. PSG.. uvek dovodili zvijezde.. i nikad nist od njih... poslali zvijezde u zvjezdanu pm, slozili klapu, pravu momcad i uzeli Ligu prvaka.
  • scooniepenn
    4.8k

Nadam se da će ga netko odvesti u Graz pa da ne osvane na trošnom Maksimiru.
  • Dani Olmić
    1.6k
    Ne smijemo nikako ostat „samo“ na Galesicu i KTC-u … malog Jakira i Zivkovica ne vidim u udarnoj postavi a ostat na 2 ozbiljna stopera je suludo s obzirom da Raul izostaje jos par mjeseci … realno ti treba jos minimalno 1 stoper ako ne i 2..
  • scooniepenn
    4.8k

Ma naravno, postoji dio forumaša kojima je TM sve, što je nebuloza. Ja govorim o kalibru igrača kao što je Ljubičić ili Mišić,Teophille i RPG kad su dolazili. Sa desnim krilom, napadačem i stoperom tog ranga mi imamo top ekipu, a bez toga je naša sljedeća sezona poprilična lutrija.
  • GOAT
    2.9k
    Kako je krenulo do kraja priprema bi mogli rijesit sve pozicije osim eventualno jedne/dvijepešća

Kovacevic je najavio kako ce do pocetka priprema 90% ekipe biti kompletirano
  • OsamŠest
    5.4k
    Jebote, gledam ovo poslovanje Bobana oko Varele. Kaj je frajer izvukao, pa to je nestvarno. Kapa dolje i samo naprijed!
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Iskreno, nekako mi je tesko povjerovat da je Boban uspio nagovorit Barcelonu da plati 5+20m za Varelu. Ima klubova koji bi ga razvijali jeftinije od nas ili besplatno.
  • rokikaciga
    2k
    Daj nemojte ovog Laporea stavljat, covjek reciklira komentare sa Zone i onda ljepi svoj tviter ovdje kad objwvi nesto
  • pešća
    319
    Kakav final boss ljudi moji, necemo bit kruha gladni dok suradujemo sa njim. Ide na profilnu!

Gt-Piy-EMWYAAY47s.jpg
  • rokikaciga
    2k
    Kakva nakaza od covjeka
  • Salva
    2.7k
    Kakav final boss ljudi moji, necemo bit kruha gladni dok suradujemo sa njim. Ide na profilnu!pešća

Čovjek koji jako dobro zna upakirat stvari kako treba, pa tako i sebe. Ipak, frizura ga odaje.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Ovaj članak oko Varele je samo dobar PR Bare, kakvih 20 milijuna, pa nećemo ni ovih 5 fiksno dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.