• Keyser Soze
    13.9k
    Podržavam dovođenje Gode, besplatan je i sasvim solidna opcija za zamjenu na LB.
  • Ivdzo11
    7k
    Radeljićev odlazak ovog ljeta je realnost. Ali ne za cijenu koju je ponudio Dinamo..

Dakle, kako vam i sami igrači govore: prodaja da, ali jedino ako apsolutno zadovoljava i klub i igrača.

Opet Misko po svome :rofl:
  • Pacho
    1.4k

Pa ne vidim problem. U zadnjih par sezona su itekako pokazali da mogu prodati igraca.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Šta je s Jagušićem, jel to negdje zapelo?
  • njurci10
    92
    pa neka ga proda onda za 5 milijuna igrača od 27,28 godina s još jednom godinom ugovora.
  • ElDorado
    4.3k
    zadnje je Olivari napisao da nist od njega. A onda Gregurina rekao da najvjetojatnije odlazi. Ocito se zaigrao Slaven a moguce i Škegro pa se krenulo bubat cifre.
    Šteta meni se od svih dolazaka čini kao najveći potencijal
  • Laugreano
    4.2k
    O njemu se piše mjesec dana vec
  • Tvrdica McTvrdi
    449
    Možemo se mi zajebavat, ali za svakog igrača je Miško dobio i 10% više nego je bilo da nama nudi. Ponavljam, mislim da nama Radeljić ne vrijedi toliko, ali ne znači da ga on nemre prodat i za veću cifru.
  • Mali Zeus
    17.6k
    DDBCagica111

Sva trojica dolaze?
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Imate pravo. I na primjer sa Ljubicicem sam super zadovoljan iako nije klasa kao Sucic. Ali to je recimo razina koju ocekujem za pojacanja. Barem od dokazanih igraca. Ili to ili neke dobre potencijale.

Ja bih isto bio zadovoljan da se dovelo pojacanje u razini Ljubicica na desno krilo pa uz ostanak Pjace da to bude trojka Pjaca, Stojkovic, Desno krilo.

Mislim da mi je najveci problem sto gubimo uz Baturina i Sucica, koji su nezamjenjivi 1 za 1, i Pjacu i Petka sto je vjerojatno 4 od 5 najbolja igraca.

A Pjacu i Petka se ja mislim moze zamjenit, za sto je Ljubicic i dokaz. Ali ako se za stopera i spicu dovedu klase u razini Ljubicica onda cu bit zadovoljan. Samo kaj to Radeljic, koji je meni ok igrac, sigurno nije.

A za Stojketa mislim da je Cabraja rekao da mu najvise odgovara 10etka i da je eksplodirao kad ga je prebacio na 10etku. Tak da meni oni nije bas krilo. Makar mislim da kao i Ivanusec moze i tu eksplodirat.
  • scooniepenn
    4.8k

Zato sam i napisao, neka ga slobodno kupi Sturm. Za 2 i više milje eura se definitivno može i mora bolje.
  • JMastermind
    755
    Izborniče, kako sad vic ponedjeljkom, a četvrtak?
  • miro
    6.6k
    Treba ić po Ivanušeca ako postoji realna šansa da dođe. Za njega i Stojkovića sam jedine siguran da mogu napravit višak 1 na 1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.