• scooniepenn
    7.5k

Planetarne zvijezde možda nisu, ali sam svjetski vrh na svojim pozicijama jesu. Shvaćam ja tvoju poantu, ali dozvoli da meni nije usporedivo.
  • scooniepenn
    7.5k

Moram te ispraviti za Valinčića i to sam već jedno 10 puta ovdje na Zoni. Pored živog RPG-a Moris niti teoretski ne može biti najbolji desni bek lige.
    Osim toga, uz svo dužno poštovanje svima, ipak očekujem da ključni igrači u idućoj sezoni budu bolji od najboljih ili ponajboljih igrača na svojim pozicijama u HNL-u. Nešto kao RPG, Mišić i Ljubičić. Alternacije svaka čast, ali ključna pojačanja ipak ne. Zato sam i napisao da će preostala tri pojačanja odrediti koliko ćemo biti jaki, a Radeljić nije igrač koji je na tragu ovoga što pišem.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    zasto ga nisu onda kupili austrijanci kad je bas tako brutalan? Polako sa pohvalama stari
  • Os doc do sta
    259
    Imamo prvog ljevog beka
  • MAGDA7
    27
    Od onih koje sam nasao svida mi se Taylan Bulut, nadam se da je to taj, a i vidim da može igrati i stopera i zadnjeg veznog pa ga mozda gledaju na jednoj od tih pozicija
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Paggini zasto ga nisu onda kupili austrijanci kad je bas tako brutalan? Polako sa pohvalama stari — Kujtim Shalla

Eto ti @Paggini, sad si dobio svoje.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ti mater od 0 lijevih bekova do 2 u jednom danu.

Ulice će zauvijek pamtiti.
  • Paggini
    101k
    zasto ga nisu onda kupili austrijanci kad je bas tako brutalan? Polako sa pohvalama stari — Kujtim Shalla

Istina, povlačim svoje činjenice koje sam iznio, nema 19 godina, nije švedski u21 reprezentativac, nije prošao bayernovu školu, nije bio u najboljoj ekipi austrijske lige.

Nismo ga trebali uzeti za 700k, nisu mi ove reference nikakve
  • Keyser Soze
    21.3k
    Podržavam dovođenje Gode, besplatan je i sasvim solidna opcija za zamjenu na LB.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Radeljićev odlazak ovog ljeta je realnost. Ali ne za cijenu koju je ponudio Dinamo..

Dakle, kako vam i sami igrači govore: prodaja da, ali jedino ako apsolutno zadovoljava i klub i igrača.

Opet Misko po svome :rofl:
  • Pacho
    21.7k

Pa ne vidim problem. U zadnjih par sezona su itekako pokazali da mogu prodati igraca.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Šta je s Jagušićem, jel to negdje zapelo?
  • njurci10
    713
    pa neka ga proda onda za 5 milijuna igrača od 27,28 godina s još jednom godinom ugovora.
  • ElDorado
    15.7k
    zadnje je Olivari napisao da nist od njega. A onda Gregurina rekao da najvjetojatnije odlazi. Ocito se zaigrao Slaven a moguce i Škegro pa se krenulo bubat cifre.
    Šteta meni se od svih dolazaka čini kao najveći potencijal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.