• Haza
    9.9k
    kome je za špicu slao i ovo danas pa će vidjeti tko je ničota :lol:Droljo

Poslao sam toliko ljudi private poruke, da me u jednom trenutku forum blokirao, i morao sam čekati 120 sekundi za novu poruku:)
    Jebiga, svi ste mi dragi, pa više manje na sve poruke odgovorim. Za sada funkcionira dobro.
  • Noel
    12.4k

Trebao je svakom poslat različito ime pa koje iscuri van taj je Ničota.
  • rokikaciga
    2k
    Jesam ja jedini koji nije zicao nikoga privatno neku info? :sweat:
  • Droljo
    16.8k
    Meni je @Haza posla za špicu i taj je

Bijelim slovima sam napisao.
  • Paggini
    52.8k
    @Haza vrati Kangu na profilnu, antologijska je profilna :worry:
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Po meni smo se u tom slucaju pojacali na jednoj poziciji, a na tri sigurno a izgledno cetri smo slabiji nego ove sezone.

Mislim ja stvarno ne znam u kojem svijetu Stojke, Vidovic i Lisica mogu bit jaci nego Pjaca, Baturina, Stojke :lol:

Takoder je Ljubicic sigurno losiji igrac od Sucica. I jasno je da se Baturina i Sucic nemru zamjenit. Ali jednostavno ne vidim da smo dobili ikakvu ekstra kvalitetu za sada.

Sve vise mi se cini da cemo bit jos slabiji nego ove sezone. Jedine nade polazem u to da ce neki od ovih mladih eksplodirat i da Kovacevic stvori neku kolektivnu igru zbog koje ce manjak kvalitete bit kompenziran.

Ja stvarno je znam jesam li pre vise ocekivao ali za mene je ovo dosta razocaravajuce. Ako uzmemo u obzir da se planira po izjavama trenera da kadar bude 90% gotov za pocetak priprema.

Pa da onda i ne bude nakon toga vise puno promjena naspram ovog.
  • Droljo
    16.8k

Pa u tih deset posto stanu luka modrić i andrej kramarić...
  • Nogo
    7.1k
    Danas kreće nastavak predstavljanja.
    Nakon Lisice, Mudri i Soldo ajdeeee da krenemo!
    Do početka priprema neće biti vremena koliko igrača dolazi! :lol:
  • Fan
    1.1k
    Ako su Vidović, Vinlof, Goda i Valinčić dogovoreni (+ još jedan misteriozni desni bek),puno lakše se diše.
    Ostaje kritično mjesto stopera (Radeljić ako dođe, podržavam, iako bih ja njega više kao zamjenu), desnog krila (odbijam vjerovati da je Lisica prvi pick iako mislim da nema šanse da postoji bolji back-up od njega) i špice (možda i dvije ovisno o odlasku Kange/Kulenovića). Lijevo krilo gotovo sigurno mislim da preuzima Stojković, a za špicu očekujem da potrošimo 3+m eura za neku bombicu.
  • Davieboy86
    542
    Jbo me pas dugo nisam svaki sat citao o odlascima/dolascima.Mislim da svi zivimo dinamo,a uz Zvonu nam je samo nebo granica.Ovo je napetije od cijele prosle sezone.AJMO DINAMO!!!!
  • Bernard
    787
    nisi jedini,nekad je element iznenađenja bolji nego kad znaš koji je igrač a moraš šutiti,ma jebeš to haha
  • njurci10
    92
    tog Jurišića miljama daleko od Maksimira.
    Ljigavijeg igrača u zadnje vrijeme nisam vidio.
  • Filip Međimurje
    171
    Nekad se ne gleda jesmo li momentalno jači, nego se gleda hoćemo li za godinu-dvije biti jači. Ovi rezovi znače da ćemo biti slabiji, dok režeš, mora nešto novo narasti, jelda?
    Ali malo strpljenja, ljudi, pa ovo nam je dugo trebalo. Ne bi se čudio da Lisica, Stojković, Vidović i Vinlöf vrijede do kraja sezone minimalno duplo.
    Ajmo se isto zapitati što želimo od ove godine? Ako se mene pita, dupla kruna se može ciljati već s ovim rosterom, a u Europi ako uđemo u knockout fazu će biti super, a s obzirom na protivnike, vrlo lako. Tako da sam optimističan!
  • Fan
    1.1k
    Jbo me pas dugo nisam svaki sat citao o odlascima/dolascima.Davieboy86

Realno, ljudi obožavaju real-life football manager, a kad se još to događa u klubu kojeg voliš i znaš da lošije od prošle sezone ne možemo, onda se lako napalit :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.