• Paggini
    57.2k
    @Haza vrati Kangu na profilnu, antologijska je profilna :worry:
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Po meni smo se u tom slucaju pojacali na jednoj poziciji, a na tri sigurno a izgledno cetri smo slabiji nego ove sezone.

Mislim ja stvarno ne znam u kojem svijetu Stojke, Vidovic i Lisica mogu bit jaci nego Pjaca, Baturina, Stojke :lol:

Takoder je Ljubicic sigurno losiji igrac od Sucica. I jasno je da se Baturina i Sucic nemru zamjenit. Ali jednostavno ne vidim da smo dobili ikakvu ekstra kvalitetu za sada.

Sve vise mi se cini da cemo bit jos slabiji nego ove sezone. Jedine nade polazem u to da ce neki od ovih mladih eksplodirat i da Kovacevic stvori neku kolektivnu igru zbog koje ce manjak kvalitete bit kompenziran.

Ja stvarno je znam jesam li pre vise ocekivao ali za mene je ovo dosta razocaravajuce. Ako uzmemo u obzir da se planira po izjavama trenera da kadar bude 90% gotov za pocetak priprema.

Pa da onda i ne bude nakon toga vise puno promjena naspram ovog.
  • Droljo
    18k

Pa u tih deset posto stanu luka modrić i andrej kramarić...
  • Nogo
    8k
    Danas kreće nastavak predstavljanja.
    Nakon Lisice, Mudri i Soldo ajdeeee da krenemo!
    Do početka priprema neće biti vremena koliko igrača dolazi! :lol:
  • Fan
    1.2k
    Ako su Vidović, Vinlof, Goda i Valinčić dogovoreni (+ još jedan misteriozni desni bek),puno lakše se diše.
    Ostaje kritično mjesto stopera (Radeljić ako dođe, podržavam, iako bih ja njega više kao zamjenu), desnog krila (odbijam vjerovati da je Lisica prvi pick iako mislim da nema šanse da postoji bolji back-up od njega) i špice (možda i dvije ovisno o odlasku Kange/Kulenovića). Lijevo krilo gotovo sigurno mislim da preuzima Stojković, a za špicu očekujem da potrošimo 3+m eura za neku bombicu.
  • Davieboy86
    634
    Jbo me pas dugo nisam svaki sat citao o odlascima/dolascima.Mislim da svi zivimo dinamo,a uz Zvonu nam je samo nebo granica.Ovo je napetije od cijele prosle sezone.AJMO DINAMO!!!!
  • Bernard
    791
    nisi jedini,nekad je element iznenađenja bolji nego kad znaš koji je igrač a moraš šutiti,ma jebeš to haha
  • njurci10
    108
    tog Jurišića miljama daleko od Maksimira.
    Ljigavijeg igrača u zadnje vrijeme nisam vidio.
  • Filip Međimurje
    314
    Nekad se ne gleda jesmo li momentalno jači, nego se gleda hoćemo li za godinu-dvije biti jači. Ovi rezovi znače da ćemo biti slabiji, dok režeš, mora nešto novo narasti, jelda?
    Ali malo strpljenja, ljudi, pa ovo nam je dugo trebalo. Ne bi se čudio da Lisica, Stojković, Vidović i Vinlöf vrijede do kraja sezone minimalno duplo.
    Ajmo se isto zapitati što želimo od ove godine? Ako se mene pita, dupla kruna se može ciljati već s ovim rosterom, a u Europi ako uđemo u knockout fazu će biti super, a s obzirom na protivnike, vrlo lako. Tako da sam optimističan!
  • Fan
    1.2k
    Jbo me pas dugo nisam svaki sat citao o odlascima/dolascima.Davieboy86

Realno, ljudi obožavaju real-life football manager, a kad se još to događa u klubu kojeg voliš i znaš da lošije od prošle sezone ne možemo, onda se lako napalit :D
  • scooniepenn
    5.1k

Treba biti realan i svjestan da se Baturina i Sučić teško mogu zamijeniti po principu figura za figuru. U idealnom scenariju sam se nadao dovođenju vrhunskog lijevog i desnog krila pa da Stojke zamijeni Baturinu što bi bilo top. Ovako kad je ta zamjena Vidović to se može pokazati i kao odlično i kao flop, jer ga na toj poziciji prije dvije sezone nismo vidjeli pošteno. Ono sa čime nikako ne bih bio zadovoljan je da je Lisica i u kakvoj projekciji izbor za 1. krilo. Ako on bude brutalan neka slobodno istisne konkurenta, dapače. No, ne mislim da je u ovom trenutku on kvaliteta kakvu ova rekonstuirana ekipa treba. Ista stvar je sa stoperom, gdje po meni trebamo još boljeg igrača od Galešića kao njegovog partnera u prvih 11 (rang Teophillea kad je dolazio), a ne slabijeg igrača. S malim Vinlofom sam definitivno zadovoljan, a što se tiče Gode OK, ništa posebno.
  • pešća
    367
    Kako je krenulo do kraja priprema bi mogli rijesit sve pozicije osim eventualno jedne/dvije. A kako je prijelazni rok dug ne bih ga potratio nego se posvetio jos jednom pitanju koje se stavlja pod tepih. Golman! Sramota da nasi golmani nisu u top 3 golmana lige.
  • Mlađi referent
    13.3k

Naravno da si slabiji nakon roka gdje ti odu Baturina i Sučić.
    Možda ste vi zaboravili kakve igrače je Dinamo uvijek dovodio i kako to funkcionira, mi to kupit jednostavno ne možemo.

Na LB nismo imali nikog doslovno, sad imamo perspektivnog igrača s vrlo zanimljivim skillsetom, koji će definitivno koristit prostor ispred sebe. Ako to ne bude išlo, tu je dobar HNL bek Goda. Pokušavalo se, plaćalo se, dovodile su se zvijezde, nije išlo s tom pozicijom.

Na RW nam je igrao Stojković, koji sam za sebe kaže da je LW. Očekujemo njegovu eksploziju i da će bit igrač prevage. Ok, znam da masa neće podržati Lisicu, ja sam već rekao da mislim da je jedna zanimljiva opcija, da može bolje, ali mislim da donosi nešto kaj ova ekipa nema. Možda i ne ostane on tu opcija prva, tko zna.

Vidović će donijet dozu klase, i u Dinamu i u Vitesseu je pokazao da je sposoban bit precizan u dodavanjima, ball retention mu je sasvim dobar, snalazi se na malom prostoru. Mislim da će bit stvarno dobar i koristan u Kovačevićevom sistemu kad dođemo do lopte.

Ono što se nadam je da će taj lijevi stoper i napadač bit na razini i po meni imamo kompletnih prvih 11 da odigramo dobru sezonu. Radeljić po meni nije idealan, tu bih volio da se traži brz stoper s dobrom distribucijom, ostale mane bi lakše oprostio, ali to je samo moja želja.
  • scooniepenn
    5.1k

Može se i mora ciljati, ali daleko je ovaj trenutni roster od neke pozicije u kojoj smo mi dominantna ekipa u HNL-u za koju si uvjeren da to osvaja. Treba biti realan i nadati se da ćemo do početka HNL-a biti barem 20 posto jači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.