Jel se sjeća suca Endija Andyhogga?? — Paggini
razvaljena ekipa je bila ali i dalje po kadru puno jaca od Slavena, Lokomotive i Varazdina unatoc svim izostancima... — dbut
pase im uz narativ blacenja nekoga kog ne vole... — Jaro
u redu, onda mislim da ne trebaju Canavaru pojačanja neka napravi sa ovime što ima uspjeh u LP i HNL-u.. — mali M
u redu, onda mislim da ne trebaju Canavaru pojačanja neka napravi sa ovime što ima uspjeh u LP i HNL-u...
ali ako iščitavaš postove nekih ljudi ovdje koji imaju povijest informacija ili su blizu klubu, nijedan od njih nije lijepu riječ napisao o Bjelici, što je isto dosta indikativno — Paggini
Ali Bjelica je u tri mjeseca rasturio svlacionicu — ElDorado
posvađao se s najboljim igračem — ElDorado
doveo bi 3-4 polovnjaka — ElDorado
A što ako on nije htio pojačanja koja mu je klub htio dovesti nego neka svoja? Dati mu još šest mjeseci da ignorira nove igrače, ulazi u sukobe s njima a s druge strane cjedi tkz senatore može završiti sa samo katastrofom. — Dudu 9
A sad je pitanje jedino u što vjerujemo da je razlog smjene - rezultati ili interni konflikt. — Paggini
mislim da Bjelici nije dana poštena šansa... ja bi mu dao još pripreme i pojačanja kakve će dobiti recimo Canavaro, pa ako se momčad posloži će se pričati da je to Canavaro veliki posložio — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.