• Chempers
    420
    Kakve se sve nebuloze neće ispisati da bi se branilo neobranjivo. Koji vi sport pratite da smatrate da predsjednik jednog nogometnog kluba iz LP ne treba biti prisutan u ključnim danima za slaganje kadra, u danima kad smo čak i trenera promijenili? Ma smiješno je uopće odgovarati na ovo.

Ili je predsjednik neodgovoran ili je predsjednik onaj koji ni o čemu ne odlučuje, u svakom slučaju takav predsjednik ne bi trebao biti predsjednik.
  • Papastrumf
    13.4k
    Ili je predsjednik neodgovoran ili je predsjednik onaj koji ni o čemu ne odlučuje, u svakom slučaju takav predsjednik ne bi trebao biti predsjednik.Chempers

Što kaže Statut? Koje su ovlasti Predsjednika?
  • skener
    1.3k

a daaaaj, pa necemo se valjda pozivati na statut i drzati ga se

u zadnjih 15ak godina to nikad nismo radili
  • Tradicija bunta
    7k
    Do neki dan trazili da se Zajec ne petlja u transfere jer je star i dementan i nema pojma, sad im mrsko sto ga nema.

Svasta.
  • Brusa
    2k
    nikad nevalja :grin:
  • sport
    3.9k
    Pročitaj članak 41 statuta o ovlastima predsjednika,i članke 49 i 50 o Upravi kluba i kad si tako upućen odgovori mi tko stavlja svoj potpis na odluke koje se donose u klubu i za njih odgovara.
    Ti si jedan od onih koji podržava demokraciju u kojoj odlučuje samo jedan čovijek.
  • Juznjak
    4k

Ne, nego je on jedan od onih koji sere po svemu i nema se smisla raspravljat s njim. Rugao se što Haller ne dolazi aludirajući na to da nam je sportski sektor nesposoban i da uopće nije istina da su oni tu išta pokušali, ali je zato za Franjića rekao da je loš posao jer on nema kontinuitet igara. Jedan od većih trovača Zone, ali valjda neće još dugo
  • Droljo
    10.6k
    Ti si jedan od onih koji podržava demokraciju u kojoj odlučuje samo jedan čovijek.sport

'ja jesam za demokratiju, ali ne da svatko priča šta hoće!'
  • Bosskovitz
    13.5k
    Ili je predsjednik neodgovoran ili je predsjednik onaj koji ni o čemu ne odlučuje, u svakom slučaju takav predsjednik ne bi trebao biti predsjednik.Chempers

Kakvo eklatantno nepoznavanje Statuta kluba, a pametuješ o njemu.
  • Chempers
    420

Ti sigurno o ničemu nećeš odlučivati, a uz to pričaš laži, nikad nisam rekao da je Franjic loš posao, upravo suprotno, rekao sam da pozdravljam njegovo dovodenje, a drugi par rukava je to što ne možemo znati kako će reagirati igrač koji duže vremena nije imao kontinuitet.

Apropo statuta i ovlasti, nije li sam Velimir Zajec rekao da sportske odluke donose on i Marić? Možda bi onda mogli njega pitati zašto krši statut, ako ćemo tako. Malo manje kako vama paše a malo više realnosti bi bilo poželjno.
  • Droljo
    10.6k
    Ja sam sebi zamislil u glavi da je zeko bio samo fasada za široke mase kako bi se dobili izbori. Nisu mogli nekog manenicu (karikiram) stavit ko frontmena jer za njega nitko nije čuo. I pozdravljam to jer se pionirski odradilo šta se moralo odradit da bi u budućnosti imali to što želimo. Enter
  • Jurki
    14.2k
    Ja sam sebi zamislil u glavi da je zeko bio samo fasada za široke mase kako bi se dobili izboriDroljo

Fala Bogu da nisam jedini.
    Za nekakvo tranzicijsko vrijeme je Zeko top rjesenje, ali Dinamo zasluzuje nekog "kurcevitog" predsjednika.
  • ZrnTSCHeZ
    611
    Predsjednik Kluba predstavlja i zastupa Klub u zemlji i inozemstvu.
    Uprava vodi sportsku politiku Kluba.
    (sve prema Statutu, da ne bi bilo zabune)

Na stranu sad (nespretne?) izjave u medijima da Zeko sa SDom vodi sportski sektor, što jelda baš ne bi bilo po štatutima, mislim da je on svakako trebao biti prisutan na predstavljanju novog trenera i ovog današnjeg vala igrača čiji dolazak pozdravljam.

Zanemarimo sad Zonu i njenih 1000 članova koji "znaju svakog zaposlenika radne zajednice", ali Zeko je prepoznatljiva ličnost, "maskota" koja je služila ujedinjenju i uz koju barem 95% članova i navijača dinama te prije svega široke mase vežu vodstvo Kluba i to je ta statutarna ovlast (i dužnost!) predstavljanja.

Velike turbulencije i iznenadne(?) promjene ovaj tjedan, k tome u trenutku osjetnog zaostatka na tablici, a Predsjednik Kluba koji je samim time ujedno i Predsjednik IOa se nalazi tisuću kilometara dalje na GO.

Žao mi je, ali unatoč svim apologetima koji se uvijek javljaju i onima koji budu odmah neutemeljeno etiketirali kao "rušenje", odsutnost i "provod" po Ateni mi nikako ne može dobiti pozitivan odjek. Čak i da recimo tamo teoretski dogovara neka pojačanja, opet se to moglo i trebalo bolje iskoordinirati (uostalom, letovi su na dnevnoj bazi).

Naravno da prisutstvo na predstavljanju nije od ključnog značaja za funkcioniranje Kluba niti se na temelju toga donosi sud o nečijem mandatu, ali to su situacije u kojima se također mic po mic gradi pozitivna slika i reputacija prema van.

Ono, angažirana je Zlatna lopta i najveće (igračko) ime za trenera Kluba koji se u europskim krugovima ne percipira baš kao klub iz prvog ešalona, a ne dočeka ga predsjednik Kluba jer je na košarci u Ateni...mislim...
  • Hrc-Vg
    450
    Zeko je bio dobra maskota za ujediniti navijače, ali nam treba netko mlađi i energičniji…
  • SAS1987
    15.6k
    nekog "kurcevitog" predsjednika.Jurki

Ima uspješnih primjera kao što je Musk ali jedan od mitova koji, hvala bogu sve više izumire je da CEO velikih firmi treba biti kurčeviti "heroj ulice" ili rock star.

CEO a i predsjednik kluba bi prvenstveno trebao imati vrhunske kapacitete u smislu leadershipa cijele zajednice kluba (naravno, svaki dio kluba ima svoj fokus, zato postoje teamovi i "focus" grupe)
    • Strateški ciljevi: Ciljevi kluba
    • Emotivni leadership: Kako od cijelu zajednicu, svake ekipe, svakog čovjeka dobiti maksimum i motivirati ga da slijedi ciljevima kluba
    • Management: Upravljanje resursima (novac, ljudi, itd).

Ima iznimka ali kurčeviti ljudi obično ne slušaju nikog i ljudi im slijede samo zato što moraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.