• mali M
    8.9k
    pa dobro jel ti čitaš šta pišem ili se samo raspravljaš bez smisla. Ja jedino i ciljano krivim Kovu, dok si ti raspucao po Bobanu, SD-u i slično...
    Daj čitajte ljudi bezveze dižete tenzije među nama
  • Jaro
    11.1k
    pa ko je odabrao Kovu i na temelju cega? Kaj namjerno ne sad los trener a zadnjih 20 godina je bio kombinacija SAF, Kloppa, Capella i Guardiole pa se eto Boban zeznuo?
    Kova ni 1.5. ni 1.7. ni 1.11. nije bio niti ce 1.1. biti kapacitet trenera Dinama. Cija je onda krivica sto 9.11. Dinamova momcad koju on vodi izgleda tako kako izgleda? (Igrace je odabrala ista osoba/tim)
  • mali M
    8.9k
    pa slažem se s tobom što sada govoriš naknadno. Ali zato sam rekao da su nas vodili već i treneri s nikakvim cv-em pa mi zato to nije argument.
    Nemreš reč da se nismo svi nadali holivudskom scenariju s Kovom. Boban mi je problem tek sada jer čeka po meni predugo, a ne zato jer je izabrao Kovu prije par mjeseci
  • Jaro
    11.1k
    Nadali se jesmo, zbog Dinama... No, razum je govorio drugo. Kako ne mogu kriviti KTCa za Celtu, ni Lisicu za danas, ne mogu ni Kovu za bacenih pola godine (a mozda i duze - ne cini mi se jaz medju igracima kao nesto lako popravljivo)..
  • BlueDD
    8
    Od svih aspekata vođenja kluba jedino zasad veće razočarenje mi predstavlja sama struktura sportskog sektora, odnosno onaj njen dio koji se tiče prve momčadi. Iz intervjua koje smo dosad vidjeli u procesu donošenja odluka u vezi prve momcadi sudjeluju Boban, Dabac, tri ili četiri naša skauta i jedan analitičar. Ako ćemo pogledat klubove u usporedivim ligama koji rade dobre izlazne transfere i imaju okej europske rezultate, svi klubovi imaju neizmjerno više zaposlenih u domeni sportske analitike i sportskih znanosti. Zaposlit još 3 skauta i 6 ili 7 ljudi iz domene sportske analitike i znanosti koštalo bi klub 50-70 tis eura mjesečno bruto, a proces donošenja odluke bi bio takav da bi znacajno smanjio margine za pogreške.
    Nemam pojma kakva je kvaliteta trenutnih skauta koji sudjeluje u procesu donošenja odluka, ali interes Dinama bi trebao da širi tržišta na kojima akvizira igrače i unapređuje procese odlučivanja, a u konačnici što je više stručnih ljudi i njihovih mišljenja to je uvijek samo plus za donošenje odluka.
    Ozirom da je Boban radio u Milanu i iz onoga što je on govorio iz perioda dok nije bio u Dinamu, očekivao sam da će osim promjena u akademiji, najznačajnije promjene biti upravo u samom sportskom sektoru kako bi se s vremenom stvorio sustav koji je relativno neovisan o osobe ili dvije koje su na čelu tog sustava...
  • fakin
    1.9k
    Nitko se u Maksimiru ne oglašava, samo nam je sportski direktor Dario Dabac dva sata nakon utakmice u Puli na pitanje ima li kakvih vijesti ili promjena kratko dobacio:

- Nema ništa.

Vrlo koristan sportski direktor
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Šta će reć kad je nakon što su svi otišli, on ostao sjediti i gledati u prazno. Normalno da nema ništa :rofl:
  • Olmic
    5.4k
    kad ima moc odluke kao i mi svi na zoni
  • fakin
    1.9k
    znamo li koliko novaca Dinamo daje njemu za takvu moć?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet