• don
    9k
    kakvu istinu? uz Bjelicu i još neka imena i Cannavaro je bia kandidat. U tom trenutku izabran je Bjelica.
    SD i uprava kluba u tjednu posli Varaždina donose odluku o smjeni Bjelice, reć ćemo na primjer u utorak i kontaktiraju Cannavara i dogovore ga te izlazi u javnost, kad već, petak valjda.

Normalno da će klub koji te zvao (referiram se za ovo prije 3 miseca) popratit tu i tamo, pa i ja osobno bi, a da ne govorim tih par dana kada nije bia izabran novi trener i normalno da je čovik pogleda klub, ligu.
  • Crni86
    7k
    i ti se bas javljas treneru koji te pratio zadnja 3 mjeseca? Previse slucajnih stvari se nakupilo da to sve bude slucajno.

Na kraju krajeva da su bjelica i maric imali normalan odnos ne bi uopce pricalo o ovome danas.
  • Dudu9
    1.3k
    Marić se sam sjebao sa izjavama, da je jasno objasnio kad je bio prvi kontakt pa i ovaj drugi manje bi bilo priče i pisanja ovako ispadne sve mutno tako i sva nagađanja
  • don
    9k
    ti se bas javljas treneru koji te pratio zadnja 3 mjeseca?Crni86

ne kužim šta je čudno. Cannavaro je bia Marićev favorit i prije Bjelice koji je sad dobia otkaz i logično je da će njega pozvat
  • Paggini
    32.3k
    Ne mogu zamisliti nijedan klub da ovoliko analizira banalne izjave ne bi li došao do argumenta da se Bjelicu sapunalo da ode, a s druge strane isti taj Bjelica ima povijest konflikta, igranja SDa i čudesno katastrofalnu HNL polusezonu, ali se to troje ne koristi kao potencijalno objašnjenje zašto je dobio otkaz.

Ali Cannavarova rečenica da je bilo kontakta prije dva mjeseca znači da je tu sigurno bilo nečega (a lik rekao okvirno, odnoseći se na period kad su prvotno pregovarali koji je bio prije tri? mjeseca, ne znam ni ja a živim Dinamo) i da prati HNL, što je floskulasta rečenica, a Dinamo je vjerojatno pratio u HNLu na tablici i možda škicnuo LP highlightse, pa kao - prati HNL

Da ponovim, ne branim Marića, ali ne razumijem zašto od ovoga radite dokaze laganja i ovoga i onoga. Kao kad je bila priča da su sapunali Jakira a ostavili ga kad su dosli, poslije sezone i tek nakon Bayerna mu dali otkaz...

Do raskida odnosa je došlo po insajderskim informacijama nešto prije ili netom nakon Varaždina - otad do nedjelje je prošlo dovoljno vremena da nazovu i dogovore Cannavara.
  • Crni86
    7k
    upravo kako kazes bio je maricev favorit i kada su mu nametnuli bjelicu pa tko kaze da maric nije ostao u kontaktu s njim? Da je bas maricev prijasnji favorit nastavio pratiti dinamo iduca 3 mjeseca kao da je znak sto ce se uskoro dogoditi. Puno previse slucajnosti se dogodilo da si ljudi ne bi postavili pitanje da li je stvarno sve to slucajno ili postoji nesto iza toga.

I po meni to sta ti imas trenera tebi ne brani da koketiras s nekim drugim trenerom, da pregovaras s njim, odradujes intervjue i slicno (pohvalno je cak da smo bili spremni odreagirati na situaciju). Pa isto radis i sa igracima. Sve je to biznis u danasnje doba. Samo je pitanje da li to radis zbog interesa kluba ili radi svog ega.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Je li rekao two (dva) ili couple sto znaci par, a sto se kolokvijalno koristi za vise od matematicki dva.

Mozda je mislio listopad pa mu je to prije 2 mj.

Bilo kako bilo, brojati 60 dana je suludo, a ako si novinar oportunitetno,da ne velim zlobno
  • sport
    3.9k
    Fabio je bio kontaktiran kad je smjenjen Jakirović i na to se odnosi njegova izjava o 2 mjeseca,u tom trenutku nije računao koliko je točno prošlo od kontakta i rekao je 2.Naravno odmah idu teorije.
  • Jurki
    14.1k
    Ova prica o 2,3 ili 500 mjeseci je bezveze i spada pod rubriku "kad popovi nisu imali kaj delati, onda su jarice krstili".
    A piskarala znaju da glupim naslovima samo nakure rulju koja se onda kolje u komentarima.
    Jedva cekam da krenu te utakmice da takve glupe rasprave stanu i da se koljemo zbog igre i nogometa.
  • Plavi-9
    738
    pa bitno je jer u tom trenutku još nije počela kriza u HNL-u, u ligi prvaka je sve bilo super, govorilo se kako je Bjelica dugoročno rješenje itd. Bitno je jer je SD opet sve nas lagao (prvo za Brodića).
  • mali M
    6.2k
    Ma sve okej, zašto takva borba ako neki smatraju da nešto smrdi. Nitko ne gleda sazviježđa niti izmišlja ne morate se sprdati. Ja do sada nisam rekao jednu riječ za Marića al mi je sada malo prelilo čašu... Isto ovo pljuvanje Bjelice, pa ako je Canavaro toliko bolji ne trebaju mu pojačanja, lik će sa ovom ekipom pregaziti ligu... Samo mislim da nisu bili okej prema Bjelici, dali su mu razvaljenu momčad usred sezone, koju nit je birao niti prošao pripreme, napravio top rezultat u LP dok se u HNL-u propisno osramotio ali ima vremena za popravak da su mu dali vremena i pojačanja, isto kako su dali Jakiru i kako će dat Canavaru. Zato mislim da je Marić jedva čekao da se riješi Bjelice jer su mu dali da napravi čudo od dreka u tri mjeseca i kad nije uspio onda mu čak nisu dali priliku da proba na svoj način sa pojačanjima i pripremama nego mu dali šup kartu. Ako je Bjelica i rekao nešto "grubo" što je povrijedilo Marine osjećaje to je sasvim jasno, pa nije debil da od njega rade budalu ako mu nisu ni htjeli dat šansu.. ili dali šansu s figom u đepu. Imam osjećaj da je Bjelica mogao proć jedino da je gazio ligu svaku tekmu sa tri razlike i ligu prvaka, sve drugo bi se gledalo kao "nije to to" ili "ne šmeka ga svlačionica". I nemojte bit ko tovari i prestanite omalovažavati bodove u LP jer smo dobili "nikad lakše protivnike" samo zato da možete pljucnuti prema Bjelici.. Siguran sam da Jakir i ekipica nebi tako pobrali bodove što se nude... Sad sretno Canavaru, al me zanima koliko će odvjetnika bit Mariću ako i ova njegova teorija propadne.. i zašto se sad veselimo vraćanju starih igrača, a većina vas je bila protiv recikliranja jer je to dokaz nesposobnosti sportskog sektora... Doduše još se nitko nije niti vratio nit je nitko nov došao, al vidjet ćemo...
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ako se Cannavaro pokaže kao promašaj zna se tko idući mora letit.
    Sreća ne moraju ić daleko po novog sportskog direktora...Ljubljana je udaljena od Zagreba oko 150 kilometara.
  • dbut
    85
    Samo mislim da nisu bili okej prema Bjelici, dali su mu razvaljenu momčad usred sezone, koju nit je birao niti prošao pripreme

da dali su mu usred sezone, ali lik je znao di i kad dolazi. razvaljena ekipa je bila ali i dalje po kadru puno jaca od Slavena, Lokomotive i Varazdina unatoc svim izostancima... Tako da bas i nije bilo da se ocekivalo cudo! a nemres ga bas zaliti jer finu lovicu je spremio u djep...

iskreno mene ful cudi ta podrska Bjelici na zoni, pa da je bilo koji drugi covjek davno bi ga pokopali! Da, nije dobio pripreme i nije dobio transfer rok, ali trenutno je sportski sektor drugacije poslozen i Bjelica jednostavno nije dobar izbor! Druga je stvar zasto su ga uopce doveli ali ocito je bilo kao vatrogasca i privremeno rjesenje uz stavku ako momcad proigra super...

Maric je dao interviju kada je dosao na poziciju SD i svaki njegov potez mi je u skladu toga kak je rekao, ukljucujuci i zamjeniti Bjelicu Cannavarom... al opet nije Maric glavna lola u klubu da sam odlucuje o svemu!
  • San Lorenzo
    18.2k

Kad dovodiš Mourinha, Kloppa, Guardiolu ili Bjelicu znaš koga i što dovodiš, njihove dobre, a bome i loše strane, a svi znaju koje su Bjeličine loše strane...tako da, lamentirati 10 dana o novom treneru nakon smjene Jakirovića i još posoliti sa izjavom da su si uzeli vremena jer nežele pogriješiti, pa da novi trener opet bude tu samo prosjek od 8 mjeseci...eto, nije bio osam, bio je tri, mission completed.

Nego, kad će filijala?
  • Jaro
    8.6k
    A jbt, Cannavaro je izjavio i da se sjeca utakmice Dinamo-Parma i da je bio pun stadion. A svi koji pamtimo, znamo da nije
    Cak je i onaj SN izvjestaj s utakmice uspio navuci samo 10000 gledatelja

Iz laganog "floskula" intervijua se izvlace pizdarije jer eto, nekom se izvlaci...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.