• bongo
    954

Pa i nisam napisao da je to nenormalno nego kako je video tendenciozno montiran i negativno usmjeren prema Mariću
  • NORTE
    13.1k

Ne velim ja to tebi, nego odgovaram općenito.
    Neki i dalje imaju loše mišljenje i Mariću i to je skroz legitimno, s tim nemam problema.
    Zna se tko itekako snosi odgovornost.
  • mali M
    6.2k
    Bongo netreba se tu ništa montirati to je bilo na presici nakon Bjeličine smjene. Samo je bilo obrnuto, sve možeš pogledati i sam. Prvo je rekao da se čuo da Canavarom prije tri mjeseca, pa nakon toga na upit novinara kada se čuo s Canavarom rekao je prije par dana i da Canavaro prati HNL.. sad Canavaro kaže da su se čuli prije dva mjeseca što znači dok je još Bjelica kolko tolko bio pozitivan...
    Netreba se tu ništa insinuirati niti se paliti na glupave članke, ali i ja sam mišljenja da je Marić tu neiskren i muljari, a već svi kužimo da se nije od starta šmekao s Bjelicom i da je jedva dočekal prvu šansu da ga makne... Samo se netreba bit neiskren i muljariti jer se na njemu to kuži iz aviona...
  • Paggini
    32.4k
    Netreba se tu ništa insinuirati niti se paliti na glupave članke, ali i ja sam mišljenja da je Marić tu neiskren i muljari, a već svi kužimo da se nije od starta šmekao s Bjelicom i da je jedva dočekal prvu šansu da ga makne... Samo se netreba bit neiskren i muljariti jer se na njemu to kuži iz aviona...mali M

Ili je možda prije Bjelica dočekao prvu šansu da se zakači, odjebe iz sranja koje je zakuhao i pokupi otpremninu? Ili nije Neno takav čovjek, pošten i dobar je on?

Bjelica je vrlo vjerojatno zakuhao cijelo ovo sranje, kao i u Osijeku, kao i u Unionu, kao i u Trabzonu i uprava i SD su se postavili.

Nije Marić bez svojih krivica, ali optuživati ga za zavjere i spletkarenje zbog Bjelice je stvarno nepotrebno.
  • Plavi-9
    738
    Cannavaro je rekao da je u kontaktu sa Dinamom dva mjeseca što znači da ga je Marić kontaktirao cca 1.11. ?
  • mali M
    6.2k
    pagi sve okej, to je moje mišljenje. I bez ljutnje ajde prestanimo sa narativom da iza Bjelice ostaje spaljena zemlja kad to nije istina. Osijek nikad nije bolje izgledao i stajao nego pod Bjelicom, Trabzon i Union ništ posebno.. nije propao niti jedan klub poslije Bjelice tako da ne trebamo bezveze argumentirati. Jednostavno kažem da mi se Marić čini neiskren, pa čini se već dugo, u svom mandatu... Vrijeme će pokazati... I ja se veselim novim pojačanjima, novom treneru i novim tekmama, al smijem reć ak mi nekaj smrdi u cijeloj priči...
  • Nino Bule
    15.1k
    Ili cannavaro otprilike govori kad je kontaktiran a referira se na kontakte nakon otkaza jakirovicu, valjda je svima jasno da je to najočigledniji scenarij
  • Paggini
    32.4k

To žele da misliš...
  • CastAway1986
    2.3k
    ne čudi me da pojedinci pljuju po Bjelici samo da bi opravdali Marica koji ruku na srce nije Dinamu još donio ni upola ko Bjelica...
  • hardek
    3.6k
    Jer je jako bitno kada se kontaktiralo Fabia. Baš onako od krucijalne važnosti je da znamo ne samo točan datum, već i sat i minutu da provjerimo položaj zvijezda u tom egzaktnom momentu i iz taloga u šalici kave predvidimo budućnost. Na kakve se gluposti ljudi love to je čudo.

Kakve veze ima jesu li se čuli jučer, prije mjesec dana ili prije pola godine
  • Nino Bule
    15.1k

Bolesno, medijski tretman dinama je presao u neke nove sfere, najzalosnije je da ih ne mozes ni tuzit jer je fabio stvarno rekao 2 mjeseca (svakom je jasno da je pogrijesio i da je mislio na kontakte nakon jakirovog otkaza) pa se mogu vadit, inace bi na ovakve pokvarene clanke odvoji godisnji budzet za tuzbe pa nek smrde u uredima i pisu o drugim klubovima tako, o dinamu nece
  • Paggini
    32.4k

A sutra ako ga pitaju da razjasni i čovjek pojasni, bit će priča da opet nešto krijemo i da se izlajao kad nije trebao i sad namjerno govorimo da je bila omaška...
  • Crni86
    7k
    Sve skupa jako cudna prica. Sd nije zelio bivseg trenera, nisu bili nikako u dobrom odnosu, zasto bi cannavaro pratio hnl i dinamo kad je dinamo upravo dobio novog trenera, pa i mariceve izjave na pressici pa sad cannavaro fulo skoro za duplo kad je bio prvi kontakt. Vise stvari ukazuju na to da nesto smrdi…

Istinu nikad necemo saznati, a trenutno je jedino bitno da svi skupa damo podrsku novom treneru i momcima. Fokus na buducnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.