• ElDorado
    1.2k
    gle nisu baš pretpostavke ali recimo da jesu. Zar to izvana nije bilo očito? Uglavnom toliko negativnosti oko cijele situacije. Mislim moramo gledat u buducnost ovo su tempi pasati. Uvijek mozes ili ne moras vjerovati al neke stvari treba i povezati pa zakljuciti sam bez pomoci ionako bezveznih novinarčića.
  • mali M
    6.2k
    ma naravno, Bjelica si je sigurno pucao u koljena kad je krenuo u interno obračunavanje to je jasno ko dan. Vjerujem da je po prirodi konfliktan tip i da ne šuti kad se ne slaže sa nečime što nije nužno loše za karakter, ali je u ovakvoj situaciji vjerojatno bilo "sam pao sam se ubio". A gle, klub čvrsto stoji iza svog sportskog sektora i to je dobro za vidjeti jer daje (i budućim) djelatnicima istoga jako velik poticaj. Druga stvar je dal smo zadovoljni trenutnim sportskim sektorom ili njegovim pojedincima...

Uvijek mozes ili ne moras vjerovati al neke stvari treba i povezati pa zakljuciti samElDorado

a znam, ali to je stvar gledišta.. iz moje perspektive ja povezujem nekorektnost sportskog sektora prema treneru od samog početka.. ali jasna mi je i suprotna perspektiva.

Moha i perić izvađeni iz naftalina na poljudu kad gubimo od tovara?Droljo

Droljo, a bez ljutnje a šta da radi!? Svi smo ogorčeni na SVE obrambene, na Rileta, RPG jedini "ljevak", svi bi mjenjali kako znamo i umijemo. I kažem i sam da se skroz pogubio na kraju i radio katastrofe.. Meni nikako nije jasno zašto se nije išlo sa Perkovićem lijevo, RPG desno, KTC i Bernauer na stoperima.. to je po meni trebao uigravati i mislim da bi bio veći mir.
    Kad kažem "nije napravio ništa gore nego Jakir" govorim o rezultatskom djelu jeseni, dapače još je po meni otišao u plus jer je bolje odigrao Europu.
  • Droljo
    10.5k
    Bjelica mi nije napravio ništa gore nego Jakir prošle sezonemali M

Moha i perić izvađeni iz naftalina na poljudu kad gubimo od tovara? Iste sekunde bi mi pješice išao doma!
  • bbb medimurje
    3.5k
    Ovo s zajecom u ateni je stvarno smjesno
    Klub pocinje s pripremama, dolazi novi trener, prijelazni rok u punom jeku
    On u Ateni gleda kosarku. Svasta...
  • Paggini
    32.4k

Možda i bolje da je tako, iskren da budem.
  • E46
    958
    Nek nam ponese Cerina i Jedvaja iz panathinaikosa i sve pet.
  • serbus
    4.5k
    Ako ništa barem opuštenije izgleda nego doma.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Znači čitam brdo članaka, pogledo sam brdo podcasta i proćito foruma i komentara brdo otkad je došo Cannevaro jer je mene ovaj dolazak digao iz nekakve rupe u motivaciji za gledanje i praćenje Dinama intenzivno kad je sve već neko vrijeme kao da samo ide na dolje, samo je neka negativa itd. I mene je povuklo dosta puta pa sam svašta rekao, ali da ne duljim...

Fascinantno mi je manjak inteligencije ili tolika želja za nekim GOTCHA momentom da svi toliko pokušavaju bacit Marića pod bus i da je nešto najlošije što se ikad dogodilo. Prvo ovo sa Cannevarom da kao koji k je on bio u kontaktu, a tek je Bjelica angažiran itd. itd. Znači odmah sam skužio da je čovjek jednostavno sjebo koliko je mjeseci prošlo od kontakta (realno ja se ne sjećam koliko je prošlo od smjene Jakira, a na forumu visim svaki dan preko 2-3 sata valjda). Naravno odmah se sere kako je Marić od početka sapunjao dasku Bjelici ovo ono. Onda još možda i gluplja situacija, MARIĆ UHVAĆEN U LAŽI, REKAO JE DA SU SE ON I BJELICA USUGLASILI U POJAČANJIMA... Znači skoro pa sam sto posto siguran da Bjelica A ne bi reakao na ove igrače za koje se prića da dovodimo. Tu je bilo nekih drugi problema očito, ali nitko ne želi izac van sa time jer se ne želi dizati prašina pretpostavljam. Onda prvo gdje su pojačanja. Pa zašto toliko koštaju. Pa sljedeće šta dovodi toliko igrača, šta bude bilo sa mladima. Itd. Itd. Često se spominje da kao uprava sramoti klub, ali mislim da najveću štetu reputaciji Dinama rade "navijači", novinari i čak i oni pravi navijači koji su poneseni od strane ove negative koja je očito ciljana samo na to da se što više oblati Dinamo.

Uglavnom mislim da nam ovaj dolazak Cannevara i ovaj zimski rok trebaju poslužiti za reset. I igrački, ali i navijački/marketinga kluba. Vrijeme je da se maknemo iz negative.
  • badjibadara
    4.3k
    Mozda Zeke nema fizicki u klubu, ali se stvari odvijaju zecjom brzinom.

Neka napuni baterije i pripremi za Dinamovo proljece vol.2
  • Jurki
    14.1k
    Mozda Zeke nema fizicki u klubu, ali se stvari odvijaju zecjom brzinom.badjibadara

Ali se onda postavlja pitanje, cemu predsjednik ako ga nema kad bi po svakoj logici trebal biti tu.
    Jebes kosarku kad pocinju pripreme, mnoge domene koje su bitne nisu se rijesile koje su bitne za buducnost kluba.
    Evo samo primjer filijale.. to mora rijesiti klub, ako nije domena sda. Pa logicki je da takve stvari rjesava prvi covjek kluba. I on mora vleci poteze.
    Evo primjer Reala.. bez Pereza se ne kupuje ni sekret papir.
    Lik je proaktivan do bola i gura se sikam.
    A kaj Zeko napravi? Ode gledat kosarku. Mah
  • GOAT
    1.5k
    Perez dok to sve obavlja gleda i kosarku, doduse kosarku Real Madrida u svom gradu ne u drugoj drzavi. Da smo bar mi imali neku kosarkasku utakmicu u Zagrebu danas jbt
  • Jurki
    14.1k
    mene iskreno boli k za kosarku.
    Trebamo predsjednika koji bu branil interese Dinama u Savezu, ZNS-u. predsjednika koji bu rjesaval problem druge momcadi u Savezu a ne da bu dosel pederko iz Francuske koji je nakon 2 tjedna izjavil da se moraju vratiti druge momcadi.
    Zeko je taj koji je trebal gurati tu pricu s drugim momcadima jer je to u interesu Dinama.
    Tko bi trebal biti lokomotiva promjena u nogometu u Hrvatskoj ako ne Dinamo i njegov predsjednik? Mozda sportski direktor Hajduka? Koji je nakon 2 tjedna otvoreno rekel da treba vratiti druge momcadi.
    Jbt ako je nekaj u interesu Dinama, onda zovi, jasi po glavama ljudi u Savezu da neki kurac promijene.
    Edit: nek medijski napravi pritisak prema Savezu da se rijesi problem travnjaka u prvoj ligi i kakav je to nakaradni sustav licenciranja? Di se samo malo usminkaju papiri i zalba prođe.
    Pratim taj jebeni nogomet jako dugo i svaka zalba je prosla. A tereni su ostali isti.
    Dinamo je popusio minimalno 7 milja eura zbog takvih gluposti - Šutalo. I samo je pitanje vremena koji se bu nogometas strgal na Subicevcu ili Kranjci.
  • GOAT
    1.5k
    jasi po glavama ljudi u Savezu da neki kurac promijene.Jurki

Maybe hes just a chill guy

Screenshot-1.png
  • rioda
    6k
    Bez brige, nema boljeg termina za pritisak na HNS (koji ne mora biti javan) od ovog. Naime, uskoro su izbori za predsjednika saveza, a znam da Kustić trenutno obilazi županijske saveze u potrazi za podrškom
  • Jaro
    8.6k
    Kakva psihijatrija... Fakat steta kaj predsjednik nije vise mumija da povede Bozicu na pripreme (naravno o klupskom trosku) jer znamo da se bez predsjednika nemre nemre uci u bus, u avion, odraditi check-in u hotelu, otici na trening i slicno...
    Jebo me pas, volio bih vidjeti firme gdje radite i kak to funkcionira, makar po nekim upisima, upitno je jesu li svi uopce radno sposobni ili su na necijoj skrbi...
    Evo, ja sam na GO od Badnjaka do Tri Kralja, moja direktorica i direkt nadredjena takodjer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.