• Paggini
    32.6k
    Jel se sjeća suca Endija Andyhogga??
  • SAS1987
    15.6k
    To sad nije vazno ali imam u sjecanju da je komentator kazao da je na stadionu cca 6k ljudi.
  • javolimtebejako
    1.7k
    Jel se sjeća suca Endija Andyhogga??Paggini

tolko dobar sudac da su ga dvaput nazvali! ko bi to zaboravio
  • Jaro
    8.6k
    pda, a neki se kace na recenice iz inicijalnog razgovora (koji je katastrofalno odradjen ako cemo iskreno) ko pijani plota jer, eto, pase im uz narativ blacenja nekoga kog ne vole...
  • mali M
    6.2k
    razvaljena ekipa je bila ali i dalje po kadru puno jaca od Slavena, Lokomotive i Varazdina unatoc svim izostancima...dbut

u redu, onda mislim da ne trebaju Canavaru pojačanja neka napravi sa ovime što ima uspjeh u LP i HNL-u...

pase im uz narativ blacenja nekoga kog ne vole...Jaro

Pa to radi isto ekipa sa Bjelicom kad tvrde da je uzeo finu lovicu u pađe jer je lovac na odštete, a tako funkcioniraju doslovno svi treneri svijeta... al on je lovac..

Ponavljam pronađi moje komentare za Marića prije ove posljednje epizode i nađi gdje ga ne volim ili blatim... skuplja sve više i više staža na svojoj poziciji, a nismo doživjeli neki enormni skok u sportskom sektoru.. evo ponavljam i tebi pitanje: "zašto se sad veselimo vraćanju starih igrača, a većina vas je bila protiv recikliranja jer je to dokaz nesposobnosti sportskog sektora?"

btw. dok mi nije istekla mogućnost ispravka, ja osobno pozdravljam sva naša pojačanja i stare i nove igrače, ali mi se ne sviđa licemjerje
  • Droljo
    10.6k
    u redu, onda mislim da ne trebaju Canavaru pojačanja neka napravi sa ovime što ima uspjeh u LP i HNL-u..mali M

Šta je dalić napravio kad je uzeo repku ili čačke kod nas?
    Stavi igrače na prirodne pozicije, digni ih psihološki, uigraj dvije tri varijante i deri. Ovaj kadar koji imamo mora biti dovoljan za hnl unatoč minus 7. Za lp se pokazao da je dostatan. Trener je ključ!
  • mali M
    6.2k
    slažem se droljkas, ali mislim da Bjelici nije dana poštena šansa... ja bi mu dao još pripreme i pojačanja kakve će dobiti recimo Canavaro, pa ako se momčad posloži će se pričati da je to Canavaro veliki posložio.. a dobio je sve što Bjelica nije.. i dobit će i više vremena jer da na proljeće ima rezultat ko i Bjelica, ostavit će ga do kraja sezone, time automatski i više vremena.. Nisu dani isti uvjeti da bi se ocjenjivalo, Bjelica mi nije napravio ništa gore nego Jakir prošle sezone i mislim da je mogao izvuć sezonu kao i što je Jakir izvukao (nakon priprema i pojačanja)...
    to je meni i najtočniji argument zašto je Marić Bjelicu htio maknuti čim prije i samo se čekala prilika..
  • dbut
    85
    u redu, onda mislim da ne trebaju Canavaru pojačanja neka napravi sa ovime što ima uspjeh u LP i HNL-u...

pa ne bi nikom trebala pojacanja da dominira protiv vecine HNLa, al valjda se mozemo sloziti da smo navijaci dinama i da zelimo sto jaci igracki kadar?

da je Jakir, cacic bjelica ili cannavaro trener opet bi trazili pojacanja i pogotovo LB i FC zato ne kuzim poantu kaj zelis reci?

svima je jasno da Bjelica nije prvi pick Marica, da je zasluzio Bjelica otkaz sa prikazanim u HNLu, da klub nije htio Bjelici ostvariti sve transfer zelje vec da idu po svojoj viziji koja ukljucuje i igrace vec u klubu (a bjelici nisu u prvom planu), i da je Cannavaro dosao na preporuku Marica.

Tamo u 3mj mozemo komentirati dal je ovaj potez bio dobar ili los... Na kraju sezone mozemo iskomentirati dal je dobra dugorocna vizija sportskog sektora ili se i njima treba zahvaliti na suradnji

po svemu Bjelica se ne uklapa u viziju ljudi koji trenutno kroje sportsku politiku. Ostvario je odlicne rezultate u europi i kriminalne u HNLu, dobio je lijepu ostetu i svako ide svojim putem...
  • Paggini
    32.6k

A sad je pitanje jedino u što vjerujemo da je razlog smjene - rezultati ili interni konflikt.

Ako stavimo na papir da su mu dali povjerenje nakon Lokomotive (a da žele smjenu, itekako bi brzo izašlo van), krenuli slagati transfer rok i samo bukne da ide van iz kluba -više smisla ovaj drugi dio, da je došlo do sukoba.

Oni javno kažu da je zbog loših rezultata jer istinu o unutarnjim sukobima nijedan klub ne želi puštati u javnost jer samo stvara dodatni cirkus, ali ako iščitavaš postove nekih ljudi ovdje koji imaju povijest informacija ili su blizu klubu, nijedan od njih nije lijepu riječ napisao o Bjelici, što je isto dosta indikativno.
  • ElDorado
    1.2k
    Ali Bjelica je u tri mjeseca rasturio svlacionicu, posvađao se s najboljim igračem, vukao neobjasnjiva kadrovska rijesenja i doveo bi 3-4 polovnjaka kojih bi se poslije rijesavali. Bjelica je bio u tako losem momentumu s ekipom da ja mislim da ne bi uopce imao sanse okrenut stvar.
  • dbut
    85

naravno da ne zele u javnosti iznositi sve, a sigurno nije sve crno i bijelo pa nema - rezultati ili konflikt - vec rezultati i konflikt i ne slaganja i otpisi igraca i razlicite zelje i vizije i itd...

jednostavno otkazi su normalna stvar u poslovnom svijetu kamo li u nogometu... a jasno je kako klub pokusava funkcionirat na demokratski nacin i odluke se ne mogu donositi kako jednoj osobi pukne
  • Dudu 9
    398
    A što ako on nije htio pojačanja koja mu je klub htio dovesti nego neka svoja? Dati mu još šest mjeseci da ignorira nove igrače, ulazi u sukobe s njima a s druge strane cjedi tkz senatore može završiti sa samo katastrofom.
  • mali M
    6.2k
    ali ako iščitavaš postove nekih ljudi ovdje koji imaju povijest informacija ili su blizu klubu, nijedan od njih nije lijepu riječ napisao o Bjelici, što je isto dosta indikativnoPaggini

znam primjetio sam to odmah, ali opet velim, da skužiš ti da ti se nije htjela dat realna šansa i da te se šikanira i ništa ne pita jer se samo čeka tvoja smjena, recite ko kaj hoće al svako od nas bi imao "unutranji sukob" sa klubom...

Ali Bjelica je u tri mjeseca rasturio svlacionicuElDorado

da? od kuda ti info?

posvađao se s najboljim igračemElDorado

da? od kuda ti info?

doveo bi 3-4 polovnjakaElDorado

da? od kuda ti info?

@ElDorado samo ti želim ukazati da svoju argumentaciju držiš na jako puno pretpostavka..

A što ako on nije htio pojačanja koja mu je klub htio dovesti nego neka svoja? Dati mu još šest mjeseci da ignorira nove igrače, ulazi u sukobe s njima a s druge strane cjedi tkz senatore može završiti sa samo katastrofom.Dudu 9

slažem se s tobom, ali i ti krećeš sa premisom "što ako", što znači da se igramo babe vange.. ma ja se čak i mogu složiti sa činjenicom da ga se smjenilo, ali dalje ostajem pri mišljenju da mu nije dana šansa. dali su mu tri mjeseca, nije da je zadnji u ligi i kanta za napucavanje u LP. Ne sviđa mi se to licemjerje tu nekih al ok..
  • Marley
    2.6k
    A sad je pitanje jedino u što vjerujemo da je razlog smjene - rezultati ili interni konflikt.Paggini

Pa vjerojatno oboje. Odnosno, vjerojatno je ovo "drugo" u vise navrata, pomalo dovodilo do ovog "prvog". I netko je to napokon skuzio i shvatio da je krajnje vrijeme za reakciju.
    (kazem, samo moja pretpostavka, nemam tocnu informaciju)

Na samim igracima se vec duze vrijeme vidi da su mentalno poprilicno zakucani u pod. Tako rezultata ne moze biti, ma da imas ne znam kakav svemirski kadar.
  • jakov1
    351
    mislim da Bjelici nije dana poštena šansa... ja bi mu dao još pripreme i pojačanja kakve će dobiti recimo Canavaro, pa ako se momčad posloži će se pričati da je to Canavaro veliki posložiomali M

To je i meni diglo zivce kad je vijest objavljena, ali sad mi se nekako cini da je Bjelica sam sebi oduzeo sansu. Sjeti se galame nakon Osijeka, ne bi se on s ovim pomirio tako lako da su stvari takve kako si ti napisao. A i stvarno se nadam da ljudi u klubu ne bi takvo nesto dopustili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.