• Maxova dijagonala
    2.6k
    meni je taj dečko jebena igračina.
    On ako popravi realizaciju bit će top igrač,imao je par stvarno smiješno promašenih zicera ali ostalo top...zadnji pas po mom skromnom mišljenju na razini Petka,Livaje i Fruka.
  • Žan
    287
    Osobno po meni jedan od najvecih potencijala lige ako ne i najveci trenutno.
  • Paggini
    32.4k

Izuzimajući Matkovića, slažem se.

Inače, kad smo kod Matkovića, sad kad nema Bote, ne bi loše ni to bilo probat upecat? Stao je mali, smirio se hajp, ali je još uvijek potencijal.
  • Droljo
    10.5k
    Eto. (Naravno ako se sve ostvari) Pojačavamo se gdje treba sa dobrim igračima. Vidi se i kratkoročni i dugoročni plan. Sve je dobro ali da bi se to skužilo moralo je past 150 banova i 250 milijardi živaca...
  • Žan
    287
    Matkovic i Dantas to su vec mokri snovi :lol:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Već sam spomenuo da sam čuo i da se gleda prema malom Jagušiću.
    To bi bila dva top poteza za budućnost...a i nije loše pokazat Slavenu i Istri od čijeg naslova imaju najviše koristi :halo:
  • Žan
    287
    I od koga bi mogli imat najvece koristi u smislu kadra, sa Istrom smo skroz izgubili suradnju a trenutno imamo mladih igraca za kaljenje poveci broj koji bi im kroz izvjesno vrijeme jako dobro dosao.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Stojković, Kačavenda, Vrbančić, Soldo, Beyatt, Jagušić. Kamo ćemo s tolikim veznjacima, nominalno ofenzivnim?
  • Paggini
    32.4k

I da se ne ostvari većina toga, što se neće vjerojatno ostvariti jer takva je priroda transfera, sviđa mi se ovaj ambiciozni smjer.

Zašto se ne bi javili Tayloru? Halleru? Zašto ne? Vječno se mentalno ograničavamo i jedino gledamo HNL, a imamo cijeli svijet realno.

Imamo novaca, par kvalitetnih posudbi, pojačanja, vraćanje ozlijeđenih i to je već potpuno drugi klub.

Klasa vječni optimist, ali što sam rekao - radije odbijenica od Taylora, nego od Čivića.
  • marcio amoroso
    38.7k
    Franjic mi je plus, ali samo ako imamo opciju otkupaImamo Dinamo

Imamo.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Top transfer onda, hvala :cheer:
  • Droljo
    10.5k
    Imamomarcio amoroso

Izvor?
  • hardek
    3.6k
    A gle Kač i Vrba su 8-ice, Stojko i Beyatt su 10-tke. Soldu sigurno nećemo kupovat osim u slučaju preprodaje odmah. Jagušić je zanimljiv ali čisto sumnjam s obzirom na konkurenciju.

Baturina mislim da sigurno ide na ljeto, a ostaje vidjet oće li i Sučić ili ćemo ga uspjet zadržat još godinu dana.
  • Crni86
    7k
    ostaje vidjet oće li i Sučićhardek

Mislim da ovo najvise ovisi ocemo li se plasirat u lp ili ne.
  • don
    9k
    večeras nazdravite za sve buduće igrače :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions