• Dani Olmić
    2.1k
    Nadam se da se Bartola vidi na šestici a ne da bude jos jedna vezna zrtva krpanja pozicije lijevog beka
  • rioda
    12.2k
    Što nisu cijenjeni bivši clan uprave te njegovi sljdedbenici ovdje pisaliPapastrumf

Nisam znao da je Krešo aktivan na Zoni :grin:
  • Praskaton
    4.8k
    Ostanak Roga i dolazak Franjica.Zaključak koji se nameće je da imamo lijevog beka.
    Nadam se da nisam u pravu,al ne vidim cemu toliko veznjaka.Ne vjerujem da cemo prodavat
  • Paggini
    74.5k

Usporedba s Rogom je relevantna samo to da se obojica vraćaju u Dinamo. Bartol ima 24 godine, nema nijednu težu ozljedu i samo par sezona je van Dinama, pa bih rekao da je i rizik kudikamo manji.
  • skener
    6.7k
    s našeg govornog područjaPapastrumf

Vrlo zanimljiva konstrukcija
  • Droljo
    23.3k
    ,al ne vidim cemu toliko veznjakaPraskaton

Ja mislim da će se ademi oprostit od nogometa ako fabio stvarno bude dero 2 treninga dnevno.
  • Danko
    2.7k

A i petko bi mogao razmisliti... :grin:
  • Crni86
    18.1k
    Ocito slijedi i ciscenje. Ono sta se trebalo napraviti i prije godinu, dvije. Jedna vrsta smjena generacije.
  • NORTE
    21.5k
    Franjić dogovorenDinamovapriča

Novi slučaj Robert Ljubičić.
  • Vedraca
    227
    Pa Sucic na ljeto IDE to se zna ....a Misic je sve stariji i nije vise onaj Misic a i Ozljede ga nazalost nece zaobici kao sto vidimo! Selahi vezano uz njegovu Odstetu i godine je dobro ulaganje i dobar Igrac za sljedeceg Godine! Tako ja barem smatram. Treba gledat na duzi period za 2 godine i Misica necemo vise vidjet U dresu Dinama!
  • Time
    1.6k

Uf kako bi nam on dobro dosao,na njega sam i zaboravio
  • Jurki
    20.8k
    samo nek dere dva treninga.. nek i Risto odmah razmisli o penziji.
    Risto i Ademi kraj Tea zgledaju ko veterani.
  • Chempers
    1.1k

To je istina, ali neigranje je faktor koji ne utječe na svakoga jednako a mi nemamo vremena za to na proljeće. Olakotna okolnost je što teško može biti lošiji od ovog što smo imali ovu jesen, bilo na lijevom beku ili zadnjem veznom
  • rakurs
    2.1k
    Nadam se da nisam u pravu,al ne vidim cemu toliko veznjaka.Ne vjerujem da cemo prodavaPraskaton

A gle, Mišić i Sučić se vraćaju iz težih ozljeda, tko zna koliko će Sučiću trebati da se vrati u ritam. Zna se kak to ide s ozljedama kod nas, produlji se uvijek. Za Ademija ne trebam ni govorit, mislim da on s dolaskom Cannavara gubi status čak i u rotaciji, odradit će polusezonu kao neka potpora s klupe i to će vjerojatno biti to.

Mišić, Sučić, Kačavenda, Franjić, i ajde ako ostane Rog, za dvije pozicije - teško da se trenutno može bolje. Pavić teško da će dobit priliku, idealno bi bilo poslat ga na posudbu.
  • Žan
    738
    Pouzdan info, dogovara se transfer Beyatta Lekweiryja sa ostankom na posudbi u Istri do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.