• Chempers
    724
    Franjic je igrac koji godinama nije igrao u kontinuitetu. Može ispasti dobro a možemo dobiti i novog Roga. Načelno pozdravljam, ali daleko od toga da možemo biti uvjereni da smo dobili pojačanje.
  • ElDorado
    4.8k
    mislim da je ipak u igri sto je Bjelica htio ‘svoje’ igrače
  • Dani Olmić
    1.9k
    Nadam se da se Bartola vidi na šestici a ne da bude jos jedna vezna zrtva krpanja pozicije lijevog beka
  • rioda
    9.2k
    Što nisu cijenjeni bivši clan uprave te njegovi sljdedbenici ovdje pisaliPapastrumf

Nisam znao da je Krešo aktivan na Zoni :grin:
  • Praskaton
    4.4k
    Ostanak Roga i dolazak Franjica.Zaključak koji se nameće je da imamo lijevog beka.
    Nadam se da nisam u pravu,al ne vidim cemu toliko veznjaka.Ne vjerujem da cemo prodavat
  • Paggini
    59.5k

Usporedba s Rogom je relevantna samo to da se obojica vraćaju u Dinamo. Bartol ima 24 godine, nema nijednu težu ozljedu i samo par sezona je van Dinama, pa bih rekao da je i rizik kudikamo manji.
  • skener
    5.1k
    s našeg govornog područjaPapastrumf

Vrlo zanimljiva konstrukcija
  • Droljo
    18.7k
    ,al ne vidim cemu toliko veznjakaPraskaton

Ja mislim da će se ademi oprostit od nogometa ako fabio stvarno bude dero 2 treninga dnevno.
  • Danko
    2.2k

A i petko bi mogao razmisliti... :grin:
  • Crni86
    12.7k
    Ocito slijedi i ciscenje. Ono sta se trebalo napraviti i prije godinu, dvije. Jedna vrsta smjena generacije.
  • NORTE
    17.7k
    Franjić dogovorenDinamovapriča

Novi slučaj Robert Ljubičić.
  • Vedraca
    175
    Pa Sucic na ljeto IDE to se zna ....a Misic je sve stariji i nije vise onaj Misic a i Ozljede ga nazalost nece zaobici kao sto vidimo! Selahi vezano uz njegovu Odstetu i godine je dobro ulaganje i dobar Igrac za sljedeceg Godine! Tako ja barem smatram. Treba gledat na duzi period za 2 godine i Misica necemo vise vidjet U dresu Dinama!
  • Time
    1.3k

Uf kako bi nam on dobro dosao,na njega sam i zaboravio
  • Jurki
    18.5k
    samo nek dere dva treninga.. nek i Risto odmah razmisli o penziji.
    Risto i Ademi kraj Tea zgledaju ko veterani.
  • Chempers
    724

To je istina, ali neigranje je faktor koji ne utječe na svakoga jednako a mi nemamo vremena za to na proljeće. Olakotna okolnost je što teško može biti lošiji od ovog što smo imali ovu jesen, bilo na lijevom beku ili zadnjem veznom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.