• Twisted1
    602
    Imamo.marcio amoroso

bomba.
  • Omake
    4.6k
    odlična vijest.
  • Dinamovapriča
    115
    Lijepi dani su ispred nas, tek smo se počeli zagrijavat, vjerujte... :cool:
  • Kristijan992
    382
    Sad mi se ne ide na nikakav doček, samo bi sjedio ispred laptopa, refreshao zonu i portale i pio hahhahah
  • Nino Bule
    15k
    Sanjam da se sutra budim oko podne i klub objavi koje pojačanje
  • Crni86
    6.9k
    U ponoc neki vatromet pojacanja neka padne uz klupsku cestitku nove godine
  • recikaj86
    489
    What is Marić cooking :fire:
  • NORTE
    13.1k
    U iščekivanju pravih pojačanja...
  • Mihaljević
    11k
    Beyyat je odlična vijest, sve mlade igrače po HNL-u treba pokupit, pa taman ih 10 kupili, isplatiti će barem njih 50%-60%, a potrošit ćemo za njih kao za plaću Mmaee-u.
  • nwankwo646
    367
    Većina želi Franjića na veznom, valjda jer je dobar u defanzivi, može trčati i jer zna igrat, a baš zbog toga se nadam da će na livog stopera!
  • CastAway1986
    2.3k
    Franjic je meni ok igrač ali ako smo zbog njega odustali od Selahija to mi je bezveze potez..
  • Zagi
    8.8k
    Inače, kad smo kod Matkovića, sad kad nema Bote, ne bi loše ni to bilo probat upecat?Paggini

Ono malo kaj sam uspio izdržati slušajući onaj Bijelo-plavi podcast kada je gostovao, dobio sam dojam da sam Boto nema baš nikakvih problema surađivatu s nama.

Mislim da ga je okolina puntala da kroz njihovu mržnju stvore nekakav umjetni rivalitet.
    Kužio je on relacije ali ga nije bilo previše briga.

Ne vidim da će se njegovim odlaskom to tržište nešto previše otvoriti dok vrijeme ne učini svoje i budu primorani primorani prihvatiti svoje mjesto u poretku.
  • Jurki
    14k
    mozda je Selahi dogovoren za ljeto.
    A ovu polusezonu Franjic moze izgurati.
    Takav scenarij bi bil najbolji.
    Debelo zalizano krme s Rujevice ne dobije nista, mi igraca u lipnju. Franjic sad minute.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    U budućnosti nemam ništa protiv stoperskog para Galešić i Franjić/Perković.
    Sve igrači koji fino iznose loptu i mogu stajat visoko u fazi napada.
    Uz to sve sva trojica su vrlo mladi i neće imat problema sa komunikacijom...naravno ostavio bi im Theophila kao mentora!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions