• ElDorado
    1.2k
    Cannavaro pak želi Roga
  • jedan u nizu
    10.7k
    Cannavaro pak želi RogaElDorado

zeli pojacati tzv ''talijanski klan'' :rofl:
  • Peškaman
    5.7k

Većinu što je igrao,igrao je kao lijevi stoper.
    Upravo toga me strah da ga se misli staviti na LBa,em što je već igrao kod nas to em ako dolazi na posudbu vjerojatno traži minutažu a u sredini s postojećim kadrom,teško.

Može biti,nadam se da će Franjić biti doveden kao vezni igrač.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Bartol je dobar i zahvalan igrač.
    Sigurno je još bolji nego u prvom mandatu jer je prošao njemačku taktičku školu.
    Palac gore za taj transfer!
  • Keyser Soze
    11.5k
    Pretpostavljam da je Franjić popuna za zadnjeg veznog, Taylor nije otpao.
  • brile86
    92
    10 od 10 puta bi uzeo Franjica prije Selahija. Što se Roga tiče bojim se da nam ne donosi nikakvu dodatnu vrijednost u ekipi. Previše su ta koljena načeta da bude igrač kakav Dinamo treba i kakvog mi želimo te bi rađe veću minutažu pružio Kacavendi.

I najvažnije, mi trebamo hitno lijevog beka da stigne na pripreme i da se prilagodi pogotovo jer nam je kritična pozicija i tko god dođe mora se prilagoditi sa suigračima što prije. Uzmemo li beka nakon priprema gubimo taj efekt prilagodbe i upoznavanja dok imamo relativni mir i vrijeme.
  • don
    9.1k
    uz sve ove igrače koje dovodimo i planiramo dovesti, meni nije jasno da smo mi na -7.
  • austrijanac
    4.9k
    Za Bartola samo upitnik kako se nije nametnuo u onom odronu od lige i kluba ove sezone.
  • Paggini
    32.6k
    Jebate, ako mi sad skucamo sva pojačanja odmah, šta ćemo radit ovdje do 17. veljače kad završava rok..
  • Bosskovitz
    13.5k
    Franjić je jako dobar potez u ovom trenutku. Nije se naigrao ove polusezone u Šahtaru, 20-ak minuta LP-a i svega par tekmi u ligi, ali može pokrivati lijevog beka i zadnjeg veznog, dvije pozicije na kojima nam treba igrač odmah. Kod nas je bio dobar, sad je par godina stariji i iskusniji, a opet realno ima tek 24 godine. Kupimo ga natrag ako se dokaže i to je to.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    da smo na ljeto bili ovako ozbiljni sad bi bili na +7.
    Vjerojatno se nije imalo love kao sad nakon ulaska i 8 bodova u LP.
  • Orc123
    9.7k
    s kojim parama na ljeto?
  • austrijanac
    4.9k

Birat između Kenta ili Brekala.
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Franjic mi je plus, ali samo ako imamo opciju otkupa. Bez toga mi nema smisla transfer
  • Paggini
    32.6k

Zajebavat Moru da ga želimo nazad, a čovjek samo želi uživati u životu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions