• Maxova dijagonala
    2.6k
    pročitaj post do kraja pa me onda napadni.
    Lp
  • bbb medimurje
    3.5k
    bio nekad, sad nema nikakve garancije
  • blubach
    684
    Trebali bi prestati gledati samo prvih 11 u smislu pojačanja. Realno Dinamo treba barem 16-17 igrača koji su u svakom trenu sposobni istrčati u prvih 11 bez da se osjeti na rezultatu. Em ozlijede i kartoni em ritam tri natjecanja.vjeko1701

Pa generalno, ako dovedeš npr ta 4 navedena igrača (Galešić, Taylor, Selahi, Haller), onda na klupu idu Torrente/KTC, Rista, Mišić/Kača, Petko/Kule... sasvim jaka klupa se stvara kupnjom igrača za prvih 11.
  • Orc123
    9.7k
    Miki, nisam te napao vec te lijepo pitao......ovo drugo si nadodao na prvotni post kasnije tak da.....
  • ElDorado
    1.2k
    Ajd konacno se bar nekaj vrti. Taylor je dost ozbiljan
  • Peškaman
    5.7k

Kako misliš šta ćemo,nakon prve pripremne ćemo već tražiti nova pojačanja.
    Šalu na stranu ali veseli me da ćemo izgleda veći dio pojačanja imati već na početku priprema.
  • hardek
    3.6k
    Jel se zna koju plaću ima on u Celticu? Bacio oko na capology ali zaključano iza paywalla
  • tp1997
    802
    Franjić je dobar transfer pod dvama uvjetima:

a) Da ga se ne dovodi primarno kao lijevog beka.
    b) Da postoji opcija otkupa. Nije cilj samo osvojiti naslov nego početi graditi okosnicu ekipe za iduću sezonu.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nisam ništa nadodao.
    Problem je što ti kad vidiš post mene,Dalibana ili Captaina odma poludiš...neću se raspravljat sa tobom,ovo je tema transferi a ne vrtić.
  • Jurki
    14.2k
    klanjedan u nizu

Mrzim ovu rijec.
    Al ako dolazi Franjic, Rog nam nije potreban.
  • E46
    983
    Nadam se da ce Selahi doc na ljeto dzabe a Franjic da je vatrogasno rjesenje do ljeta, jer ne usudim se vjerovati da je maric procjenio da je Franjic bolji igrac od Selahija
  • Maximo
    628

Ozbiljan igrač ili ozbiljno pred transferom u dinamo?:grin:
  • hardek
    3.6k
    Što se Franjića tiče, ne očekujem čuda ali uvijek je dobro imat taj "švicarski nožić" u ekipi. Netko ko može uskočiti na više pozicija + home grown je pa se uklapa u kvote za domaće igrače za registracije.
  • Orc123
    9.7k
    kaj je tebi? Lijepo sam te pitao s kojim parama bi ti napravio na ljeto....odgovoris i tjt....nit sam te napadao ni nista.....daj se smiri...
  • skener
    1.3k
    Nakon sto su prije 45min sn javile da uopce nije bilo razgovora o ostanku roga sada pisu

Iako su se medijima tijekom dana širile drukčije vijesti, iz Dinama neslužbeno saznajemo da maksimirski klub nije odustao od Marka Roga. Novi trener Fabio Cannavaro želi ga u momčadi, vode se razgovori i stalni su kontakti s njegovim agentom i Cagliarijem da ga se zadrži na posudbi do kraja sezone. Po neslužbenim izvorima iz Dinama, trebao bi se naći model za Rogov ostanaku plavom domu.

I onda se ljudi hvataju za te novinarske gluposti kao nesto relevantno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions