• Nino Bule
    15.1k
    Kačavenda se nametnuo u zadnje vrijeme; rog ne moze sesticu igrat tako da nam realno ne treba jer nam je kadar vec ogroman a treba nam pojacanje u vezi koje je primarno sestica, ja tipujem na selahija jer bi nam puno pomogao u hnl-u svojim stilom igre u zaustavljanju kontri
  • Jurki
    14.2k
    Meni je Roga bas zal, nas domaci igrac, Dinamovac, Bogom dani talent.. vidlo se da ova posudba nije ono kaj treba njemu i nama.
    Steta takve karijere... prokleta koljena i ligamenti.
  • Paggini
    32.6k
    Nevezano jel istina ili ne, ali nažalost, nije to taj igrač. Imao je par finih poteza i prodora, ali kasni u duele, vidi se da nema tu okretnost i brzinu.

Na osmici imamo Sučića i Kačavendu koji su brat bratu pp formi i potencijalu ispred, a sumnjam da ga je Cagliari htio samo tako pustit nakon što su solidne parice dali za njega.

Šteta i ona dva zicera protiv tovara.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Znam da će me sad dosta ljudi ovdje napast ali Selahi je precijenjen igrač.
    Može bit u rotaciji i to je to,nije to igrač za prvih 11 Dinama.
    On pokraj Mišića i Sučića nema šta tražit...nije nikakvo top pojačanje kao što se ode piše.
    Top pojačanja su Galešić i Taylor a Selahi bi mogao bit više nekakva popuna rotacije.
    Imam osjećaj da ode dosta ljudi misli da je Lindon rješenje svih naših problema a to je potpuno pogrešno.
    Zdravi Mišić je za njega Rodri,dajte nam tog Galešića,Taylora i ubojicu u napadu i ja sam zadovoljan.
  • Niko1986
    519
    Dinamo nije odustao od Roga. Njemu jest istekla trenutna posudba, ali se vode razgovori i stalni su kontakti s agentom i klubom da se napravi produžetak posudbe do kraja sezone.
    Fabio Cannavaro ga želi u momčadi i samo se mora idućih dana naći model da nastavi u Dinamu. Bartol Franjic je blizu dogovora s Dinamom za posudbu iz Wolfsburga do kraja sezone. Do kraja dana bi trebalo biti svi detalji usuglašeni i trebao bi biti prvog dana priprema u Zagrebu na prozivci kod novog trenera.
  • vjeko1701
    11.3k
    Trebali bi prestati gledati samo prvih 11 u smislu pojačanja. Realno Dinamo treba barem 16-17 igrača koji su u svakom trenu sposobni istrčati u prvih 11 bez da se osjeti na rezultatu. Em ozlijede i kartoni em ritam tri natjecanja.
  • Crni86
    7k
    Bartol Franjic je blizu dogovora s Dinamom za posudbu iz Wolfsburga do kraja sezone. Do kraja dana bi trebalo biti svi detalji usuglašeni i trebao bi biti prvog dana priprema u Zagrebu na prozivci kod novog trenera.Niko1986

Znas li mozda na kojoj poziciji se vidi franjica?
  • Jurki
    14.2k
    Zdravi Mišić je za njega Rodri,dajte nam tog Galešića,Taylora i ubojicu u napadu i ja sam zadovoljan.Maxova dijagonala

Sve stoji kaj si napisal.. al bas u tome i je problem. Misicu treba netko ko ga bu zamjenil, da ga se ne rauba 500 utakmica kroz sezonu.
    Zato kaj je odigral tolko utakmica se ozljedil.
    Mali Pavic je jos zelen i njega treba postepeno uvoditi u igru.
    I bas zato bi Selahi bil top akvizicija.
  • Droljo
    10.6k
    Znas li mozda na kojoj poziciji se vidi franjica?Crni86

Znam ja. Lijevi bek!
    Al nemoj nikome reći...
  • hardek
    3.6k
    Vidim da curi dosta sličnih informacija vezano za dolaske, mene podjednako zanimaju i odlasci. Realno ima jedno 5,6 igrača koji da sutra odu nitko nebi ni trepnuo niti bi izgubili na kvaliteti. A prema svemu sudeći doći će još 4,5 igrača pa će nam roster biti na 30+ igrača što je puno previše i otežati će Cannavaru posao da u tako kratkom roku uigra ekipu.
  • Paggini
    32.6k

Slažem se, ali je više potreba za takvim igračem nego igrač sam po sebi. Selahi će za 1.3 milijuna jako dobro odraditi tu ulogu, ne mislim da će biti blizu prime Ademija, ali kao korektor obrane i igrač koji će rasteretiti Mišića i Sučića u obrani je jako dobro ime.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    za rotaciju naravno.
    Moj upis je više išao u smjeru da Selahi nije nikakav top igrač za Dinamo i rješenje svih naših problema.
    Nek prvo dovedu top stopera i lijevog beka(Galešić i Taylor) i špicu jer su nam to gorući problemi.
  • bbb medimurje
    3.5k
    ajde malo ohladi, trazim argumente po kojima je haller bolja kupovina od brodica prosle godine? po meni je losija i niko od vas mi nije dao argument po kojem je bolja
  • Crni86
    7k
    ali kao korektor obrane i igrač koji će rasteretiti Mišića i Sučića u obrani je jako dobro ime.Paggini

Sa takvim igracem komotno u veznom redu mozes zaigrat i sa stojkovicem i baturinim na osmicama protiv slabijih protivnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions