• Droljo
    10.5k
    ,al ne vidim cemu toliko veznjakaPraskaton

Ja mislim da će se ademi oprostit od nogometa ako fabio stvarno bude dero 2 treninga dnevno.
  • Danko
    1.3k

A i petko bi mogao razmisliti... :grin:
  • Crni86
    7k
    Ocito slijedi i ciscenje. Ono sta se trebalo napraviti i prije godinu, dvije. Jedna vrsta smjena generacije.
  • NORTE
    13.1k
    Franjić dogovorenDinamovapriča

Novi slučaj Robert Ljubičić.
  • Vedraca
    52
    Pa Sucic na ljeto IDE to se zna ....a Misic je sve stariji i nije vise onaj Misic a i Ozljede ga nazalost nece zaobici kao sto vidimo! Selahi vezano uz njegovu Odstetu i godine je dobro ulaganje i dobar Igrac za sljedeceg Godine! Tako ja barem smatram. Treba gledat na duzi period za 2 godine i Misica necemo vise vidjet U dresu Dinama!
  • Time
    963

Uf kako bi nam on dobro dosao,na njega sam i zaboravio
  • Jurki
    14.1k
    samo nek dere dva treninga.. nek i Risto odmah razmisli o penziji.
    Risto i Ademi kraj Tea zgledaju ko veterani.
  • Chempers
    420

To je istina, ali neigranje je faktor koji ne utječe na svakoga jednako a mi nemamo vremena za to na proljeće. Olakotna okolnost je što teško može biti lošiji od ovog što smo imali ovu jesen, bilo na lijevom beku ili zadnjem veznom
  • rakurs
    539
    Nadam se da nisam u pravu,al ne vidim cemu toliko veznjaka.Ne vjerujem da cemo prodavaPraskaton

A gle, Mišić i Sučić se vraćaju iz težih ozljeda, tko zna koliko će Sučiću trebati da se vrati u ritam. Zna se kak to ide s ozljedama kod nas, produlji se uvijek. Za Ademija ne trebam ni govorit, mislim da on s dolaskom Cannavara gubi status čak i u rotaciji, odradit će polusezonu kao neka potpora s klupe i to će vjerojatno biti to.

Mišić, Sučić, Kačavenda, Franjić, i ajde ako ostane Rog, za dvije pozicije - teško da se trenutno može bolje. Pavić teško da će dobit priliku, idealno bi bilo poslat ga na posudbu.
  • Žan
    287
    Pouzdan info, dogovara se transfer Beyatta Lekweiryja sa ostankom na posudbi u Istri do kraja sezone.
  • San Lorenzo
    18.3k
    Palac gore za Barta, volio bih ga vidjeti na lijevom stoperu.
  • OsamŠest
    4.1k
    Pouzdan info, dogovara se transfer Beyatta Lekweiryja sa ostankom na posudbi u Istri do kraja sezone.Žan

@Noel :grin:
  • Nino Bule
    15.1k
    Može bit u rotaciji i to je to,nije to igrač za prvih 11 Dinama.
    On pokraj Mišića i Sučića nema šta tražit...nije nikakvo top pojačanje kao što se ode piše.
    Maxova dijagonala

Sucic mu nije konkurencija, selahi igra cistu defanzivnu sesticu, parkira se ispred obrane i skenira i postavlja se i po izgubljenoj lopti radi reposjed i daje odma dalje, cesto u takvim situacijama najopasnije prilike padaju jer je protivnicka momcad "nigdje", u hnlu u kojem igramo visoku liniju i planiramo imat 60%+ lopte savrsen igrac, puno problema s defanzivnom tranzicijom bi nam rjesio a u hnl-u nam gori, na nekoj europskoj razini ne bi bio neka prevaga al zato imas misica i mozemo gurat nekog talenta koji bi ga jednog dana zamjenio (pavic ili ako on nije taj naci nekog). Po meni selahi u ovom trenu vece pojacanje za hnl nego galesic iako smatram da je i galesic dobar pick i fit za nase probleme
  • Orc123
    9.7k
    ufff top
    ..taj mali ce biti igracina
  • Paggini
    32.4k
    Pouzdan info, dogovara se transfer Beyatta Lekweiryja sa ostankom na posudbi u Istri do kraja sezone.Žan

Ne bih imao apsolutno ništa protiv, dapače super potez. Ali nekako mi se više čini da bi ga Alaves mogao uzet, ipak prednost jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions