• Orc123
    9k
    Od onoga sto je doveo promasaji su Mmae i to ne zbog ne kvalitete igraca jer ocito to ima kada zeli, vec ima problem s karakterom i glavom,
    Filipovic koji nikako nije imao smisla te Oliveras kojem se ocito ne zeli dati peilika, nije nit doveden na vrijeme i promasaj je kao takav....to su promasaji kod onoga sto je ucinio SD, plus naravno to da nismo nasli filijalu....

Veci problem je u tome sto nije ucinjeno a to je startni l. Bek, 6ica i napadac.
  • Nevo7
    819
    Nadam se da ću se sutra probuditi ujutro i prvo kaj ću pročitati da je dao ostavku iz moralnih razloga.
    Ako ne tada, onda barem nakon izvanredne sjednice Uprave Dinama.
    Ako i tada ne, onda nas stvarno može biti sram. A pogotovo sramota ljudi u klubu koji nemaju pojma i koji se kao tuga sa juga bave brojem navijača, emocionalnim ucjenama te parolicama koje kakti povezuju igrače i klub.
    Nogometni klub bi se prije svega trebao baviti nogometom, a ne novom kolekcijom štik majici u fan shopu ili organizacijom dinamovog po kvartovima.
    Zaposlili ste nekompetentnu i nogometno neinteligentnu osobu na najvažniju funkciju u nogometnom klubu i mislite da ćete raznoraznim promjenama trenera i otkazivanjem igrača koji su dovedeni od strane bivše uprave donijeti nekakav pozitivan rezultat.
    Mariću, ako imaš imalo časti, još večeras ćeš podnijeti ostavku. Ali čisto sumnjam da imaš imalo časti i morala. Nije ti ovo Football manager da imaš novi sejv preko kojeg ćeš sve ispočetka započeti.
    Iskreno se nadam da sam ja pogriješio sa procjenom tvog znanja i da ćeš u nekom turskom ili bugarskom prvoligaškom klubu pokazati da je "besplatno" dovođenje igrača iz druge francuske lige i otpadaka koje nitko nije želio potpisati pun pogodak i da ćeš nam se svima popišati po faci i natjerati nas da pojedemo diplome, svjedodžbe, majstorske ispite ili škole života. Ali do tada, smatram te prevarom.
  • Jaro
    7.9k
    Mbuku i Cordoba nisu promasaji i tko god tako gleda trenurno na njih nije realan! Po tome je onda i Stojeke i Kaca i svi koji su prije dovedeni peomasaji jer nitko nije upao odmah u prvih 11....!Orc123

Paaaa.... trenutno su svi oni promasaji ibg... tu neki spominju stednju, al Cordoba i Stojkovic su kostali 5 milja - za realno nista...
    Za Kacavendu vjerojatno nikad necemo saznat uvjete po kojima je on u Dinamu (ako nas za par godina USKOK ne obavijesti o cem se sve tu radilo), potrosena je ozbiljna lova za Pjacu i Mmae-a iako je ukupna odsteta njihovim klubovima ukupno zaoravo samo 750k Rijeci...
  • Orc123
    9k
    i sta sad? Da sve spalimo i sahranimo? Dajte stanite na loptu....poslozit ce se sve to....sve se jos stigne ispraviti!
  • Captain America
    18.4k
    Argument za Marićevo imenovanje V.D. je bio prekratak period do ljetnog prijelaznog roka. Marić je imenovan V.D. u travnju... Pitanje je kog uopće dovesti sada umjesto Marića mjesec dana prije zimskog prijelaznog roka.

Dovesti stranca u ovoj situaciji bio bi preveliki rizik. Mance je nedostupan. Jozak je vjerojatno nepoželjan. Od lokalaca koji mogu odmah upasti u vatru i dobro su upoznati sa situacijom, dostupan je Zahovič i vjerojatno bi se mogli dogovoriti s Boromisom.

Jako je nezahvalna situacija u koju se klub bezrazložno doveo kockajući se s neiskusnim likom u prijelaznom roku koji je označen ključnim za odrađivanje rekonstrukcije ekipe. Možemo se samo nadati da će sletiti kapitalac za poziciju sportskog direktora s kojim će biti zadovoljan i trener i uprava i igrači i navijači.
  • Ali
    2.3k
    Sad baciti Marića "pod vlak" nije korektno, pogotovo jer koliko sam shvatio on nije klasični SD , mislim da mu i Zeko i nadzorni moraju dati autogram za svaki potez.

Zeko i Marić po meni ujutro vać moraju zvati Kovača i vidjeti što on kaže. Koji su mu uvjeti i da preuzme ekipu prije zimskih priprema.
    Ovo sa Bjelicom se po meni pokazalo kao promasaj, kao i obicno "podgrijano jelo nije ni sjena onog izvornog".
    Pokusava se tjeranjem na tribinu nametnuti svlacioni, ali mislim da nema punu kontrolu, pogotovo jer se komprotirao sa nekim izjavama i radom nakon prvpg mandata.

Istovremeno, isto tako sutra vec zvati Trabzon i razgovarati oko Oršića da se priključi kao slobodan igrač čim prije isto tako vidjeti gdje je Benković i kad bi on mogao doći to nisu idealna rješenja ali kao vatrogasne mjere.... naravno to neiskljucije da na zimu dodje jedan stoper, sestica i spica i naravno ne za 0€ iz drugoligasa ili neki igraci sa problematicnim karakterima koji su na hladjenu radi nediscipline...

Ali prije svega Kovač, jer.mislim da on može izvući ovu sezonu i izdominirati slijedeću
  • Georg Koch
    5k
    Mancea vec veceras na skype poziv, dat mu 50% vise nego sto trenutno ima, a ima dosta pretpostavljam.
    Vraca se kuci, u LP.
    Jer novac koji ti SD sa par poteza moze donijeti 37x vise od te glupe place, koja je izmedju ostalog, placa za mozda i najvaznijeg covjeka sportakog sektora.
  • Jaro
    7.9k
    Pa ako netko napravi nesto da se krene ispravljati. Momcad je trenutno u nemjerljivo goroj situaciji nego po Jakirom. Igraci su ozljedjeni, van forme, iscjedjeni ili pak nespremni od trajnog neigranja. Jedini u nekoj optimalnoj formi se cini Zagorac. Kod smjene Jakira se (ponovo) islo u populisticki potez i dovelo Bjelicu (pod tko zna kojim uvjetima) - ako ga SD nije htio nego mu je nametnut onda je morao dat otkaz, ako ga je on izabrao onda je on promasio.
  • Nevo7
    819
    Mbuku?Klenx

Ispodprosječni igrač za Dinamo. Prošle sezone u 25 utakmica (1229') samo 6 golova i 3 asistencije. Podsjećam, on nam je zamjena za Brodića koji je želio i inzistirao na ostanku kao treći napadač.

Oliveras?Klenx

Taj još uvijek nije za seniorski nogomet. Fizički preslab, taktički neuigran. Ovo ljeto se spremao na transfer u negdje u neku arapsku petrol-ligu, kada je uletio Dinamo, skužio je da može i ovdje probati uzimati plaću. Arabija mu ne gine. Možda za pet godina ako se opameti nekaj i napravi.

Cordoba?Klenx

Europska zima, hladnoća, nedostatak žena, velika plaća i slab karakter čine svoje. Treba se aklimatizirati.

Filipović?Klenx

Iz Marićeve najdraže agencije.

Mmae?Klenx

Karakterno igrač koji ne odgovara Dinamu i igrač koji je toksičan za momčad. Kukolj koji čini razdor. Toksičan igrač. Igrački sasvim prosječan. Nije bezveze da ga je Fradi čuvao na tribini.

Čavlina?Klenx

U Lokomotivi je imao svojim mušica. Jako talentiran vratar sa kojim treba raditi na taktičkom, igračkom i psihološkom smislu. Ni sam nisam mislio da je atmosfera u Osijeku na tragu tovarske, a to ga je i koštalo forme.

Filijala?
    Ugovori za Baturinu i Sučića?
    Nedostatak zamjene za Mišića?
    Nedostatak napadača?
    Lijevi bek?
    Klenx

Direktni crveni karton za Marića za svaku stavku.

Mancea vec veceras na skype pozivGeorg Koch
    Mance je nedostupan. Jozak je vjerojatno nepoželjan.Captain America

Mance je Mamićev bio prijedlog tako da ništa od toga.
  • Jameson
    437
    Doslovno ovako:

IMG-0651.gif
  • Maxova dijagonala
    2k
    Ja sam uvijek za kvalitetu prije kvantitete
    Tih 6 milijuna što smo potrošili na 8,9 poluigrača mogli smo uložit u plaće 3 bolesna igrača za hnl tipa Razvan Marin ili Rasmus Nicolaisen koji su bili spominjani na temi scout službe.
  • Daliban
    2.6k
    Nogometni klub bi se prije svega trebao baviti nogometom, a ne novom kolekcijom štik majici u fan shopu ili organizacijom dinamovog po kvartovima.Nevo7

Godinama sanjam aristokratski klub, dobio sam sitnoburžujsku zadrugu koja se bavi prodavanjem trinketa.
  • Jurki
    13k
    Znaci cigan nam je prije 20 godina prodaval pricu skolovanja itd.. navijal sam za Dinamo kad smi zgledali za kurac u okvirima hnla..
    narkoman nam je prodaval pricu konsolidacije kluba 15 godina za koju smo svi znali da je cista pljacka.. i da trpjeli smo razne alanfabete na kljucnim pozicijama.
    Tuga do Boga i natrag.
    Sad kad smo se otarasili tog govneta.. doslo se do jackpota.. koji je sad razlog da se ne investira u struku?
    Zakaj se opet fušari?
    Zakaj se nije dopelal covjek koji ima posao u malom prstu i koji bu mentor Maricu.. ima on znanja ali treba ga stesati da bu sd Dinama?
  • Ali
    2.3k
    Di je sada Zvone Boban ? Osim sky italia jel ima neki drugi angazman?
    Zeko zovi ga, treba nam takav persona sa gardom i da nije nebitno za takvu funkciju netko tko ima dovoljno love da se neda.uvaljat sa.managerima u igre
  • Orc123
    9k
    koliko je prosle godine zabio gosp. Marco Pasalic za kojeg se navijalo ovdje da se iskrca 5 mil eura i da smo s njim rijwsili pitanje krila...koliko golova je taj igrac zabio sve ukupno u HNL u sezonu i pol? Da ti pomognem! 6 komada! I za to smo trebali iskrcati 5 mil eura!? Mbuku nas kostao 0! Ima vremena pokazati jos da ima mjesta u startnih 11...taj mbuku je za 150min ove sezone u hnl zabio 2 gola a Marco Pasalic u Bog sam zna koliko minuta zabio isto toliko golova u dresu Rijeke, ne Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.