• Paggini
    27.8k

Dovoljno si inteligentan da znas da seres bezveze.

U marketing su dovedeni ljudi da rade svoj posao i da ga rade dobro. I rade ga jako, jako dobro.

U sportski sektor dovedeni su ljudi da rade svoj posao i da ga rade dobro. I rade ga jebeno grozno.

Hoćemo srati po zaposlenicima Dinama koji svoj posao rade dobro i što svoje ciljeve ostvaruju s visokim ocjenama zato što ovaj dibidus ne zna šta radi?

Šta ćemo iduće, kenjati po tetama čistačicama koje održavaju prostorije kluba čistima jer trener golmana loše radi svoj posao?
  • austrijanac
    4.3k
    Tema je SD i njegov sektor, te se tu nebi trebali križati s marketingom, kadrovskom i slično.

Da netko treba odgovarati za ovu jesen, pa bio to Zeko, Marić, Bjelkan ili netko nevidljivi, apsolutno da.

No to nije razlog da seruckamo po NAŠEM odabiru, NAŠOJ slobodi i NAŠOJ borbi za NAŠ klub.

Pustite marketing, pustite financije i sve ostalo u ovoj temi. Ako je nešto dobro, pohvalite to, a ne srat jer druga strana ne valja.

Dapače, taj Marketing i to Članstvo su Vam omogućili da dođete u Branimir na tribinu i postavite istom tom Zeki, Mariću, Bjelkanu i nekom četvrtom pitanje zašto nam prva ekipa izgleda kao godišnji turnir komunalnih firmi u Umagu.

Zato ne serite po njima.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Sučić je kupljen 2022 po informacijama sa TM i gle čuda doveden je sa balkanskog tržista a ne iz nekih egzotičnih liga.
  • Daliban
    2.6k
    Postoji očigledan nesrazmjer fokusa, do granice neukusa. I ti si dovoljno inteligentan da to registriraš.
  • Orc123
    9k
    ja nemam problem sa SD, sto se mene tice sutra nek ode ako mu se izglasa nepovjerenje...vjerujem ljudima koji vode klub!
    Ali pricanje o nekakvom katastrofalnom roku su deplasirane...nije bio rok najbolje odrađen i trebalo se bolje ali Dinamo se po pitanju dovođenja unistava godinama i zivimo na kosturu od prije 5sezona..to je cinjenica.
    Dobili smo Torrentea i Pjacu ovaj rok..imamo talentirane Kacu Cordobu i Mbukua...nismo se pojacali na pozicijama kojima smo trebali i to je najveci krimen SD!
  • Dudu9
    998
    i taj Sučić plaćen 200k eura znači da se može za malo novca dovesti pojačanja, a ne mi izmišljamo toplu vodu dovode se japanci eto niko nije do sad prepoznao pa smo mi pametni, i famozna francuska 2 liga prepuna odličnih igrača samo čekaju poziv Marića
  • Orc123
    9k
    sucic je doveden ko klinac, Dinamovac....nesto ko i Gojak, Olmo itd....to ti je ko sad kako smo mi doveli ove Brazilce s akademije ili Fayea i da za par godine ispadnu nositelji kvalitete...nisu kupljeni ko igraci za 1. Momcad!
    Ja ti govorim o igracima koje smo doveli zadnjih 3 godine ili 4 a da su ti sada startni u 1. Postavi! Nema ih! Ovaj problem nije od ovog prijelaznog roka vec seže malo dublje i ne pravite se grbavi....
  • rioda
    5.5k
    Pisao sam još tokom ljeta da nam je sportski sektor slab i da fali još barem jedna jaka karika u tom segmentu u upravi. Nažalost, ispalo je da je točno, iako ni u snu nisam očekivao da će nam se dogoditi ovo što se trenutno događa.
  • Paggini
    27.8k
    Postoji očigledan nesrazmjer fokusa, do granice neukusa.Daliban

Opet, vučeš pretpostavku da je fokus na marketingu jer je marketing uspješan, a da je sportski sektor neuspješan jer nije fokus na njemu.

A istina je da u marketingu rade sposobni ljudi, u sportskom sektoru nesposobni.

I da, meni je bitniji sportski sektor uvijek, apsolutno, da ne bi bilo.
  • Orc123
    9k
    jel Sucic doveden da igra za prvu momcad ili ko junior? Npr. Ko sad Faye u juniorima...
    Odgovori na jebeno putanje koje sam te pitao...koji je igrac u prvih 11 a da je doveden ko pojacanje u zadnje 3 g....
  • Crni86
    5.3k
    Mislim da nitko ne napada ljude iz markering, financija i sl. I jako lijepo da na tim podrucjima imamo top kvalitetne ljude koji znaju radit svoj posao i postizu super rezultate.

Otrovne strelice u komentarima idu prema ljudima koji upravljaju klubom. U tim sektorima su znali zaposlit top kvalitetne ljude, a u sportskom koji je glavni su zaposlili anonimuse. Trebalo se i u sportskom sektoru zaposlit top kvalitetne ljude a ne razne marice, sokotr i slicno. Na taj nacin bilo bi bolje onda da su dosli na scout temu na zoni i od tam pikali igrace. Vise bi pogodili nego Maric i ekipa.
  • Daliban
    2.6k
    Opet, vučeš pretpostavku da je fokus na marketingu jer je marketing uspješan, a da je sportski sektor neuspješan jer nije fokus na njemu.Paggini

Vučem tu pretpostavku, u pravu si. Jer marketing iskače iz paštete, a rezultatima ekipa propada u zemlju.

A istina je da u marketingu rade sposobni ljudi, u sportskom sektoru nesposobni.Paggini

Kako je do toga došlo?
  • Dudu9
    998
    Pjaca,Cordoba, Mbuku i Kačavenda napiši koliko su oni to golova i asistencija napravili pa su pojačanja, to nije ni blizu onoga što smo htjeli, tako da sve su to trenutno loši transferi i ima puno boljih igrača koji bi imali sigurno više golova i asistencija od svih nabrojanih
  • sebenico
    968

Naravno da se može, ali treba znati i treba raditi. A kad ne znaš i ne radiš, onda za savjet pitaš svog frenda Baru i dobiješ razvalinu od selekcije ekipe.
  • Orc123
    9k
    zasto seres? Izmisljas? Tko je rekao da su svi ti nabrojani pojacanja? Napisao sam ti da su Torrente i Pjaca standardni u prvih 11 i pokazali se pojacanjima a da su Mbuku, Kaca, Cordoba potencijali koji imaju jos vremena se razviti u to!
    Jel bi Marco Pasalic kojeg ste tako zeljeli bio pojacanje i rjesenje svih nasih problema?
    To mi odgovori i daj mi jos odgovori na pitanje koji to igraci u startnih 11 su dovedeni prije jedno 2-3g? Jel problem dolazaka igraca od ljeta ili to seže malo dalje u proslost?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.