• Orc123
    17.5k
    Od onoga sto je doveo promasaji su Mmae i to ne zbog ne kvalitete igraca jer ocito to ima kada zeli, vec ima problem s karakterom i glavom,
    Filipovic koji nikako nije imao smisla te Oliveras kojem se ocito ne zeli dati peilika, nije nit doveden na vrijeme i promasaj je kao takav....to su promasaji kod onoga sto je ucinio SD, plus naravno to da nismo nasli filijalu....

Veci problem je u tome sto nije ucinjeno a to je startni l. Bek, 6ica i napadac.
  • Nevo7
    1k
    Nadam se da ću se sutra probuditi ujutro i prvo kaj ću pročitati da je dao ostavku iz moralnih razloga.
    Ako ne tada, onda barem nakon izvanredne sjednice Uprave Dinama.
    Ako i tada ne, onda nas stvarno može biti sram. A pogotovo sramota ljudi u klubu koji nemaju pojma i koji se kao tuga sa juga bave brojem navijača, emocionalnim ucjenama te parolicama koje kakti povezuju igrače i klub.
    Nogometni klub bi se prije svega trebao baviti nogometom, a ne novom kolekcijom štik majici u fan shopu ili organizacijom dinamovog po kvartovima.
    Zaposlili ste nekompetentnu i nogometno neinteligentnu osobu na najvažniju funkciju u nogometnom klubu i mislite da ćete raznoraznim promjenama trenera i otkazivanjem igrača koji su dovedeni od strane bivše uprave donijeti nekakav pozitivan rezultat.
    Mariću, ako imaš imalo časti, još večeras ćeš podnijeti ostavku. Ali čisto sumnjam da imaš imalo časti i morala. Nije ti ovo Football manager da imaš novi sejv preko kojeg ćeš sve ispočetka započeti.
    Iskreno se nadam da sam ja pogriješio sa procjenom tvog znanja i da ćeš u nekom turskom ili bugarskom prvoligaškom klubu pokazati da je "besplatno" dovođenje igrača iz druge francuske lige i otpadaka koje nitko nije želio potpisati pun pogodak i da ćeš nam se svima popišati po faci i natjerati nas da pojedemo diplome, svjedodžbe, majstorske ispite ili škole života. Ali do tada, smatram te prevarom.
  • Jaro
    13k
    Mbuku i Cordoba nisu promasaji i tko god tako gleda trenurno na njih nije realan! Po tome je onda i Stojeke i Kaca i svi koji su prije dovedeni peomasaji jer nitko nije upao odmah u prvih 11....! — Orc123

Paaaa.... trenutno su svi oni promasaji ibg... tu neki spominju stednju, al Cordoba i Stojkovic su kostali 5 milja - za realno nista...
    Za Kacavendu vjerojatno nikad necemo saznat uvjete po kojima je on u Dinamu (ako nas za par godina USKOK ne obavijesti o cem se sve tu radilo), potrosena je ozbiljna lova za Pjacu i Mmae-a iako je ukupna odsteta njihovim klubovima ukupno zaoravo samo 750k Rijeci...
  • Orc123
    17.5k
    i sta sad? Da sve spalimo i sahranimo? Dajte stanite na loptu....poslozit ce se sve to....sve se jos stigne ispraviti!
  • Captain America
    20.4k
    Argument za Marićevo imenovanje V.D. je bio prekratak period do ljetnog prijelaznog roka. Marić je imenovan V.D. u travnju... Pitanje je kog uopće dovesti sada umjesto Marića mjesec dana prije zimskog prijelaznog roka.

Dovesti stranca u ovoj situaciji bio bi preveliki rizik. Mance je nedostupan. Jozak je vjerojatno nepoželjan. Od lokalaca koji mogu odmah upasti u vatru i dobro su upoznati sa situacijom, dostupan je Zahovič i vjerojatno bi se mogli dogovoriti s Boromisom.

Jako je nezahvalna situacija u koju se klub bezrazložno doveo kockajući se s neiskusnim likom u prijelaznom roku koji je označen ključnim za odrađivanje rekonstrukcije ekipe. Možemo se samo nadati da će sletiti kapitalac za poziciju sportskog direktora s kojim će biti zadovoljan i trener i uprava i igrači i navijači.
  • Ali
    2.7k
    Sad baciti Marića "pod vlak" nije korektno, pogotovo jer koliko sam shvatio on nije klasični SD , mislim da mu i Zeko i nadzorni moraju dati autogram za svaki potez.

Zeko i Marić po meni ujutro vać moraju zvati Kovača i vidjeti što on kaže. Koji su mu uvjeti i da preuzme ekipu prije zimskih priprema.
    Ovo sa Bjelicom se po meni pokazalo kao promasaj, kao i obicno "podgrijano jelo nije ni sjena onog izvornog".
    Pokusava se tjeranjem na tribinu nametnuti svlacioni, ali mislim da nema punu kontrolu, pogotovo jer se komprotirao sa nekim izjavama i radom nakon prvpg mandata.

Istovremeno, isto tako sutra vec zvati Trabzon i razgovarati oko Oršića da se priključi kao slobodan igrač čim prije isto tako vidjeti gdje je Benković i kad bi on mogao doći to nisu idealna rješenja ali kao vatrogasne mjere.... naravno to neiskljucije da na zimu dodje jedan stoper, sestica i spica i naravno ne za 0€ iz drugoligasa ili neki igraci sa problematicnim karakterima koji su na hladjenu radi nediscipline...

Ali prije svega Kovač, jer.mislim da on može izvući ovu sezonu i izdominirati slijedeću
  • Georg Koch
    8.3k
    Mancea vec veceras na skype poziv, dat mu 50% vise nego sto trenutno ima, a ima dosta pretpostavljam.
    Vraca se kuci, u LP.
    Jer novac koji ti SD sa par poteza moze donijeti 37x vise od te glupe place, koja je izmedju ostalog, placa za mozda i najvaznijeg covjeka sportakog sektora.
  • Jaro
    13k
    Pa ako netko napravi nesto da se krene ispravljati. Momcad je trenutno u nemjerljivo goroj situaciji nego po Jakirom. Igraci su ozljedjeni, van forme, iscjedjeni ili pak nespremni od trajnog neigranja. Jedini u nekoj optimalnoj formi se cini Zagorac. Kod smjene Jakira se (ponovo) islo u populisticki potez i dovelo Bjelicu (pod tko zna kojim uvjetima) - ako ga SD nije htio nego mu je nametnut onda je morao dat otkaz, ako ga je on izabrao onda je on promasio.
  • Nevo7
    1k
    Mbuku? — Klenx

Ispodprosječni igrač za Dinamo. Prošle sezone u 25 utakmica (1229') samo 6 golova i 3 asistencije. Podsjećam, on nam je zamjena za Brodića koji je želio i inzistirao na ostanku kao treći napadač.

Oliveras? — Klenx

Taj još uvijek nije za seniorski nogomet. Fizički preslab, taktički neuigran. Ovo ljeto se spremao na transfer u negdje u neku arapsku petrol-ligu, kada je uletio Dinamo, skužio je da može i ovdje probati uzimati plaću. Arabija mu ne gine. Možda za pet godina ako se opameti nekaj i napravi.

Cordoba? — Klenx

Europska zima, hladnoća, nedostatak žena, velika plaća i slab karakter čine svoje. Treba se aklimatizirati.

Filipović? — Klenx

Iz Marićeve najdraže agencije.

Mmae? — Klenx

Karakterno igrač koji ne odgovara Dinamu i igrač koji je toksičan za momčad. Kukolj koji čini razdor. Toksičan igrač. Igrački sasvim prosječan. Nije bezveze da ga je Fradi čuvao na tribini.

Čavlina? — Klenx

U Lokomotivi je imao svojim mušica. Jako talentiran vratar sa kojim treba raditi na taktičkom, igračkom i psihološkom smislu. Ni sam nisam mislio da je atmosfera u Osijeku na tragu tovarske, a to ga je i koštalo forme.

Filijala?
    Ugovori za Baturinu i Sučića?
    Nedostatak zamjene za Mišića?
    Nedostatak napadača?
    Lijevi bek?
    — Klenx

Direktni crveni karton za Marića za svaku stavku.

Mancea vec veceras na skype poziv — Georg Koch
    Mance je nedostupan. Jozak je vjerojatno nepoželjan. — Captain America

Mance je Mamićev bio prijedlog tako da ništa od toga.
  • Jameson
    524
    Doslovno ovako:

IMG-0651.gif
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ja sam uvijek za kvalitetu prije kvantitete
    Tih 6 milijuna što smo potrošili na 8,9 poluigrača mogli smo uložit u plaće 3 bolesna igrača za hnl tipa Razvan Marin ili Rasmus Nicolaisen koji su bili spominjani na temi scout službe.
  • Daliban
    4.1k
    Nogometni klub bi se prije svega trebao baviti nogometom, a ne novom kolekcijom štik majici u fan shopu ili organizacijom dinamovog po kvartovima. — Nevo7

Godinama sanjam aristokratski klub, dobio sam sitnoburžujsku zadrugu koja se bavi prodavanjem trinketa.
  • Jurki
    28k
    Znaci cigan nam je prije 20 godina prodaval pricu skolovanja itd.. navijal sam za Dinamo kad smi zgledali za kurac u okvirima hnla..
    narkoman nam je prodaval pricu konsolidacije kluba 15 godina za koju smo svi znali da je cista pljacka.. i da trpjeli smo razne alanfabete na kljucnim pozicijama.
    Tuga do Boga i natrag.
    Sad kad smo se otarasili tog govneta.. doslo se do jackpota.. koji je sad razlog da se ne investira u struku?
    Zakaj se opet fušari?
    Zakaj se nije dopelal covjek koji ima posao u malom prstu i koji bu mentor Maricu.. ima on znanja ali treba ga stesati da bu sd Dinama?
  • Ali
    2.7k
    Di je sada Zvone Boban ? Osim sky italia jel ima neki drugi angazman?
    Zeko zovi ga, treba nam takav persona sa gardom i da nije nebitno za takvu funkciju netko tko ima dovoljno love da se neda.uvaljat sa.managerima u igre
  • Orc123
    17.5k
    koliko je prosle godine zabio gosp. Marco Pasalic za kojeg se navijalo ovdje da se iskrca 5 mil eura i da smo s njim rijwsili pitanje krila...koliko golova je taj igrac zabio sve ukupno u HNL u sezonu i pol? Da ti pomognem! 6 komada! I za to smo trebali iskrcati 5 mil eura!? Mbuku nas kostao 0! Ima vremena pokazati jos da ima mjesta u startnih 11...taj mbuku je za 150min ove sezone u hnl zabio 2 gola a Marco Pasalic u Bog sam zna koliko minuta zabio isto toliko golova u dresu Rijeke, ne Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.