• DiddyGuela
    2.3k
    Ostavka DANAS.
    Ni slova vise ne treba napisati u ovoj temi.
  • Maxova dijagonala
    2k
    MAKNITE OVOG VEĆ DANAS!
    UNIŠTIT ĆE NAM KLUB DO KRAJA!
    Nijedan dovedeni igrač nije pojačanje za nas pa čak ni taj Torente od kojeg idemo napravit novog Ramosa! Momak ne zna dodat prvom do sebe a igra u ekipi koja igru gradi kroz posjed...isto vrijedi i za Theophila. Pa tko je tu lud? Ako težiš posjedu trebaju ti dva stopera koja ne nabijaju svaku loptu u krumpire!!
    Neno je sve rekao o njegovom radu guranjem Perića i Moharamija u vatru dok gubimo!!
    Boli me k i da izgubimo jednom titulu,vratit ćemo se jači ali uz stručne ljude a ne neke pametnjakoviće koji glume velebne skaute!
    Da se razumijemo nisam Mamićevac,mrzim tog čovjeka i dajem punu podršku novom predsjedniku i izvršnom odboru ali želim SPOSOBNE ljude u klubu a ne ovakav amaterizam.
    Dobri igrači nisu besplatni 1.6.i to je jasno kao dan,ako želiš kvalitetu frajeri zavucite ruku u džep! Znamo da imate lovu...
    Gledao sam danas gospodina Sopića u sport nedjeljom gdje je rekao sve o čemu sam ja trubio zadnja dva mjeseca,Dinamo se mora oslanjat na domaće igrače...ako mi po pitanju toga odemo u k naša nogometna repka doživit će bolno prizemljenje kao košarka.
  • Simpatizer
    488
    Ljudi koji su ga odlučili postaviti kao SD ne bi trebali birati novog SD-a
  • dmil
    363
    Ostavka Marica, Zajeca (koji je sudjelovao u amenovanju ''pojačanja''), Jakir je srećom već odletio. Bjelici sansa da poslije zimskih priprema da si poslozi ekipu. Sve ispod toga je apsolutna sramota i daljnje srozavanje kluba.
  • Dzoni
    810
    Što si napravio, napravio si, Marić out
  • CastAway1986
    1.8k
    Raul je dobar stoper ali stvarno mu je mana to konstantno nabijanje, srećom nije mu suđen prekršaj koji je napravio na Krovinovicu!
    Nije Ramos ali od svih dovedenih itekako odskace
  • Dinaminjo
    1k
    Ovo nema smisla kao tema.

Ja kao neutralni promatrac drugih klubova, ne znam niti 1 sportskog na svijetu (osim.Bota koji je stalno na naslovnicama) a nama je tu glavni za ispucat frustracije.

Dok se ne dovede novi igrac, ova tema je za kljuc
  • Daliban
    2.6k
    Nije Ramos ali od svih dovedenih itekako odskaceCastAway1986

Međutim, upravo to najbolje opisuje stanje našeg sportskog sektora.
  • Crni86
    5.3k
    Sutra ujutro mora biti bivsi. Ovi svi rezultati su najvise njegova zasluga.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Bolje bi prošli da smo ostavili onaj prošlogodišnji kadar bez ikakvih "pojačanja".
    Da,mislim na onaj loš kadar sa Kanekom na krilu,Bernauerom kao udarnim stoperom,Perkovićem na beku,Tiborom i Boškom u rotaciji...
    Jedva čekam kapitalce na zimu!!
  • Daliban
    2.6k
    A da mu i daju otkaz sve se bojim kog bi sljedećeg uhljebili.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Tužno je da ni tovarija ni Riječani nemaju neka top imena kao SD, a ako gledamo trenutnu tablicu ispada su napravili 10000 bolji prijelazni rok od nas. Ima zanimljivih imena koja su trenutno bez kluba,a bili su SD u solidnim pa čak i odličnim klubovima, ali jebiga takvog treba solidno platiti, nešto što je našima očito jako teško napraviti...
  • Efes Pilsen
    8.8k
    No siki riki, sad ce mu Sokota isporucit dva mega pojacanja na zimu.
  • Crni86
    5.3k
    Ivan filipovic, zasto? Komotno je to mogao biti i dalje krkalic.
    Jan Oliveras, koja je njegova uloga? Tko ga je skautirao i zasto je procijenjeno da ce biti igrac za nas?
    Sammy Mmae, tko je procijenio karakter ovog igraca? Zasto su propali pregovori sa orva tri stopera pa je dovedena tek 4. opcija koja je ocito s razlogom bila tek 4.
    Marko Pjaca, solidan igrac, nista specijalno. Ali zasto placa od milijun eura? Cime je to zasluzio? Imao je jednu oke sezonu u rijeci. Sada imamo prosjecnog igraca na bolesno visokoj placi. Takvu placu ima petko koji nam je debelo kljucni igrac. Dobar igrac, ali puno pre velika placa.
    Cordoba, cini se okej, ali zar je stvarno klinac koji prvi put dolazi u europu bio zamisljen za startera u prvih 11?
    Mbuku, pricalo se da trazimo napadaca. Na kraju napadac nije doveden vec desno krilo. Po meni bi bio jako dobar samo da je dosao na pocetku priprema. Nije mi bas najjasniji taj transfer posto se doveo cordoba i dosta slicna situacija, ni jedan nije odmah za prvih 11 i klasa.
    Torrente, jedina svjetla tocka, ali i on ima problema u kreaciji igre, uz sebe mora imat nekoga tko je jaci na lopti, medutim u paru s ktcom se otkrivaju njegove mane na lopti.

Lijevi bek nije doveden, sestica nije dovedena, treci napadac nije doveden. Trkacki jake igrace nismo doveli. Jos jednom ponavljam, na temelju cega je IO potvrdio da je transferni rok bio uspjesan?
  • Peškaman
    5.2k
    Lijevi bek nije doveden, sestica nije dovedena, treci napadac nije doveden. Trkacki jake igrace nismo doveli. Jos jednom ponavljam, na temelju cega je IO potvrdio da je transferni rok bio uspjesan?Crni86

Možda je to sve istina ali zato nismo našli filijalu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.