• Captain America
    18.4k
    Godinama sanjam aristokratski klub, dobio sam sitnoburžujsku zadrugu koja se bavi prodavanjem trinketa.Daliban

Imamo pobjednika večeri :rofl: :rofl: :rofl:
  • Orc123
    9k
    to se slazem! Ja sam na proljece rekao da ok, Maric je logican potez ali ja sam ocekivao jace ime za Sd...covjeka ala Boto, samo jos kvalitetniji jer ako si je Osijek mogao priustiti Bota onda Boga mi, mi smo mogli jos kvalitetnije ime koje je radilo u velikom europskim klubovima.
  • Dudu9
    998
    kako možeš braniti Marića i dovođenje igrača, koje je to pojačanje on doveo i radi razliku na terenu nikoga, sve koje je doveo ili sjede na klupi ili su u rotaciji u nikad lošije sastavljenoj ekipi od prošle sezone, uloženih 6 milijuna eura u ništa
  • Jurki
    13k
    po tome svemu ispada da svi rade za te jebene eure... samo Dinamovi euri smrde i nitko ne zeli doci u Zagreb raditi i napraviti posao.
    Kaj je najzalosnije... u Europi je bolje misljenje nogometnih funkcionera o Dinamu nego obicnih promatraca, navijaca u Hr.
  • Maxova dijagonala
    2k
    nijedan od njih nije pojačanje za Dinamo i to je to.
    Kakvih 5 mil za Pašaliča? Ja iskreno ni mortus pijan ne bi dao više od 2 milijuna za igrača sa jednom fintom.
    Ali isto tako netko bi me trebao žestoko nadrogirat da dovedem rezervu Saint Etiennea u europski Dinamo.
  • Orc123
    9k
    pa je kad mi sami sebe omalovazavamo i jos naglasavamo ma nema sanse da dovedemo ovog ili onog igraca ili trenera....i onda ri Hajduk dovede Raketu ili Gatuza....mislim ono....mi na racun imena mozemo puno vise a i financije za Boga miloga svake godine cvilimo kako ovo kako ono a svake godine u plusu....prostora ima samo se ne smije bojati uloziti, riskirati...bez toga nema kontinuiranog napretka....
  • Paggini
    27.8k
    Nogometni klub bi se prije svega trebao baviti nogometom, a ne novom kolekcijom štik majici u fan shopu ili organizacijom dinamovog po kvartovima.Nevo7

Nogometni klub, ne znam jesi li upoznat s tim, ima odjele.

Odjel marketinga, koji je vjerojatno uključen u izradu majica i organizaciju evenata nema veze s dovođenjem igrača u klub.

Odnosno, prevedeno, kakve jebene veze imaju majice u shopu sa sjebavanjem sportskog sektora?

Sta, trebamo ispraznit cijeli shop, prestat pisati revije, objavljivat ista jer Marić nije doveo dobre igrače?
  • Orc123
    9k
    nabroji mi par igraca koji su pojacanja a dovedeni su zadnje 2-3 godine....? Ajde da te cujem.....zadnji čravi prijelazni rok je jos od vremena prije Bjelice, ovo kasnije je samo tu i tamo pogodak....jedan ili ni jedan igrac po prijelaznom roku...kostur su ti igraci od prije t godina....tak da ne pricaj gluposti ....sad bar imamo 2 igraca od ljeta...dokazanog Torrentea i Pjacu.....da se moglo bolje moglo se i mora se....
  • Daliban
    2.6k
    Odnosno, prevedeno, kakve jebene veze imaju majice u shopu sa sjebavanjem sportskog sektora?Paggini

Možda bi više (i kvalitetnijih) ljudi trebali zaposlit u sportskom sektoru, a manje u marketingu da optimiziramo funkcioniranje kluba.
  • Paggini
    27.8k

Meni je samo smiješno da ste vi ljuti na uspješnost sektora kluba.

Kao, toliko ste ispucali sva govna po svakome od trenera, igrača, SDa, uprave, pa ajmo sad i na ono što je dobro, ajmo i po tome srati.
  • Dudu9
    998
    Nemoj mi o tome ako je neko prije bio nesposoban može i sada Marić biti, hoćemo sposobne a ne usporediti se sa nesposobnima, nabrajaš stalno bit će ovaj onaj dobar treba mu vremena, mi nemamo vremena čekati hoće neko postati dobar igrač, trebamo odmah igrača za prvih 11
  • Promatrač
    12

Nemoj da te sujeta izjeda.
    Covjek si umislio da je trebao postati SD pa kad nije sad sere i gdje treba i gdje ne treba.
  • Daliban
    2.6k
    Kao, toliko ste ispucali sva govna po svakome od trenera, igrača, SDa, uprave, pa ajmo sad i na ono što je dobro, ajmo i po tome srati.Paggini

To što je "dobro" u potpunosti ovisi o uspješnosti kluba i u suštini je sporedno. Dojam je da je kod nas to iz nekog razloga prioritet broj 1, a sportski sektor pati.
  • Orc123
    9k
    daj nemoj ti meni pricati gluposti. Pitam te direktno reci mi jednog igraca u prvih 11 da je doveden zadnjih 3 godine cca.....jel ovaj peoblem samo od ovog prijelaznog roka? Konkretno sam te pitao....reci igrace dovedene od prije par godina koji su starteri...pomoci cu ti torrente, Pjaca i RPG dovedeni sad nedavno...od pojacanja koji su prije dovedeni tko ti je starter? Mi ove probleme potezemo odavno...od kostura koji je stvoren od prije dolaska Bjelice i sezone kasnije....tako da daj ne pricaj gluposti...jedi igrac koji je odmah doveden i bio je pojacanje je nio Jakic, naravno i odmah se prodao....
  • Dudu9
    998
    ne živi se u prošlosti SD je znao di imamo problema i šta je napravio ništa, zato i igramo jednu od najgorih sezona u 20 godina hvala mu i doviđenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.