• Crni86
    5.3k
    ma dobro al zato guramo nase mlade igrace zagorca, rileta i ademija. Onda ti ni ne treba filjala kad tu dobivaju prilike.
  • Brusa
    1.8k
    ne znam stvarno zašto imaš potrebu protiv Zagorca što pričati? Čovjek trenira, sjedi na klupi mjesecima i onda igra silom prilika. I odigra dobro, obrani, skine i koju mrtvu šansu. Primi i gol nekada, jebiga, kao i svaki drugi golman na svijetu. Nevistić nakon što je gurnut u vatru prošle sezone, mu je trebalo mjeseci da počne braniti dobro. Prve one utakmice su bile loše, pa je i završio na klupi. A i onda je Zagorac ukočio i branio. Za 2. golmana odlično obavlja svoju rolu.
    Ne znam koga ćeš naći da ti pristaje biti drugi golman i da zna da će igrati samo u slučaju ozljede ili drugog sranja nekog , a da je bolji od Zagorca.
  • sebenico
    968
    Neki su se smijali Kaliniću na početku sezone, ali izgleda da je on sa srednjom ugostiteljskom akademik za ovog našeg šarlatana. Sada samo čeka otpremninu kao i drugi veliki dinamovci.
  • Crni86
    5.3k
    ne smijem se ja zagiju. Zagiju svaka cast. Al prica se o guranju mladih od ljeta, prosjek prvih 11 nam je visji nego hajdukov, a njima smo se rugali da su staracki dom. Tome se rugam. Rugam se nasem sportskom dirketoru koji je slozio kadar za staracki dom, a ne za borbu na dva fronta.

Koji je slozio kadar koji fizicki bi se tesko nosio ss veteranskim ekipama, kadar koji trci valjda najmanje u nasoj ligi.
  • Paggini
    27.8k
    Neki su se smijali Kaliniću na početku sezone, ali izgleda da je on sa srednjom ugostiteljskom akademik za ovog našeg šarlatana.sebenico

Smijemo se Kalinicu još uvijek jer je doveo doslovno jednog igrača, koji im ne igra, uz Biuka koji bolje da ne igra. Takav masterclass smo mogli i mi napraviti.

I ne, rakitića ne računam kao njegovo dovođenje.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Slobodni direktori

https://www.transfermarkt.com/igli-tare/profil/trainer/8625

https://www.transfermarkt.com/fernando-navarro/profil/trainer/97366

https://www.transfermarkt.com/nicolas-burdisso/profil/trainer/65636

https://www.transfermarkt.com/jorg-schmadtke/profil/trainer/3232

Ne znam koliko su realni s obzirom da su bili direktori u top klubovima i vjerojatno imali nemalu plaću, ali jebiga, za rezultat nekad treba pokušat i neku ovakvu facu dovesti. Osijek je dobar primjer toga (doveli
    direktora koji je vodio dobre klubove koji su redovni sudionici eu natjecanja i pri vrhu svojih liga.
  • San Lorenzo
    17.1k

Marić čak i da ode, treba nam vremena imenovati novog čovjeka, tom novom čovjeku treba vremena da skenira situaciju i da u prijelaznom roku koji je iza ugla, sa ograničenim resursima bude 100%-tan kad je riječ o pogocima što se pojačanja tiče...meni to djeluje kao znanstvena fantastika i bojim se da se ovakav ljetni prijelazni rok teško može ispraviti u kratkom prijelaznom roku na zimu.
  • Dzoni
    810
    Mislim da je sada krajnje vrijeme da dovedemo nekakvo ime koje ima jak CV iza sebe koje će nas iščupati iz ponora. Dosta je više no name kadra i balkanskih stručljaka, pobogu jesmo li mi europski klub ili tamo neki klub sa brda
  • Praskaton
    2.6k
    Za gašenje požara na zimu nam treba lijevi bek,zadnji vezni te napadač.
    Naravno uz uvjet da ne prodajemo nikoga od glavnih igraca.
    Skupit redove,preispitat sve,od igrača koji ocito imaju problema s motivacijom s jedne strane i slabom fizickom pripremom s druge.Bjelica takoder,od igre nismo vidjeli nista.Njegov odabir igraca,formacija te lutanja s izmjenama takoder problematican.

Ovoj momcadi treba veci remont na kraju sezone sa novim SD.
    Marica ostavit u sustavu na manje odgovornoj poziciji.
  • Crni86
    5.3k
    i stoper koji ce uc u prvih 11 cim sleti na aerodrom. Kombinacija maxa i thea.
  • Klenx
    6k
    Mbuku?
    Oliveras?
    Cordoba?
    Filipović?
    Mmae?
    Čavlina?
    Filijala?
    Ugovori za Baturinu i Sučića?
    Nedostatak zamjene za Mišića?
    Nedostatak napadača?
    Lijevi bek?

Previše, puno previše promašaja.
    Dinamo nema vremena za još jedan prijelazni rok u kojem će se promašiti.
    Uz dužno poštovanje Marko, još si prezelen za ovo.

Mi u zimskom prijelaznom roku trebamo iskopati Soudanija na krilo, Tonela na stopera, Leovca na lijevog beka, Henriqueza u špicu i novog Mišića na šesticu.
  • Orc123
    9k
    Mbuku i Cordoba nisu promasaji i tko god tako gleda trenurno na njih nije realan! Po tome je onda i Stojeke i Kaca i svi koji su prije dovedeni peomasaji jer nitko nije upao odmah u prvih 11....!
  • Dinaminjo
    1k
    Cavlinu bi 99% ljudi uzelo za 750k.

To je bio no brainer, stovise, da ga se nije uzelo bili bi sa vilama pted stadionom..
    To sto je decko ispao no brainer tesko se moglo predvidjeti.
  • Dudu9
    998
    Marić nas srozao na najniže grane, stvarno trebaš toliko biti nesposoban da sa 60 milijuna eura proračuna, jedan hajduk na rubu bankrota sa 30miliuna eura ima 7 bodova ispred
  • Dani Olmić
    542
    Adios senor Maric.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.