• Marley
    2.1k
    Auf kako sam se nadala do zadnje sekunde da nekim cudom izvucemo bod...

Zna netko kako smo tocno stajali na tablici prosle sezone u ovo vrijeme? Koliki je bio minus?
  • tigric
    429
    isti minus, ali s dvije utakmice manje
  • Ali
    2.3k
    Da je danas izasao :
    Zagi
    RPG-Torente-Rile
    KTC
    Stojkovic-Kačavenda-Baturina-Ogiwara
    Kule-Pjaca

Kasnije, Mbuku, Pavić, Rog i Špikić sa klupe

Zar nismo naučili da kad god smo igrali sa 5 defanzivnih igrača nismo stvarali šanse
  • rioda
    5.5k
    Što je ovo, KTC zadnji vezni?
  • E46
    740
    Realno loksin kadar je ispod svakog prosjeka i standarda za hnl.
  • Ali
    2.3k

Da ima skok i duel igru 10x bolji od Maxa.
    On ili Rog su trebali tu početi na 6, ako trener osjeća da Pavića jede trema za takvu utakmicu, sa tri iza svakako
  • IceMan
    2.3k
    13 bodova u zadnjih 12 utakmica u HNL-u.

Meni taj podatak zvuči apsolutno zastrašujuće.
  • Hercegovacnkdz
    30
    Sramotno, da sramotnije biti ne može, pristup igri, užasan
  • Keyser Soze
    10.8k
    Ovo stanje na tablici je rezultat lošeg prijelaznog roka na ljeto. Jednostavno se nisu doveli igrači za dva fronta koji su klasa Dinama. Mislio sam da od prošle sezone ne može gore, ali očito sam bio u krivu.
  • ShanKu
    1.1k
    Ljut sam ko ris, pokvarilo mi lijep vikend ali kaj sad.. kaj se dogodilo, ne možemo vratit 4 sata unatrag - gotovo je i idemo dalje na Slaven Belupo, pobjedit i Varaždin i na zimu popravljat ljetne greške vodstva Dinama... Dinamo!
  • Krulek
    574
    Bjelica se vadi na vjetar...ne mogu vjerovati
  • ZrnTSCHeZ
    410
    u prvom mandatu Bjelica dosao s ozbiljnim stožerom u svim segmentima i da je pripremao momcad i selektiraoElDorado

sam je sastavio momčad tadaCastAway1986

ovo zasigurno nije istina jer Bjelica nije doveo Livakovića, KTCa, Ademija, Olma, Petkovića i Oršića koji su bili temelj dinama od te sezone pa nadalje. Te igrače je dovel tadašnji sportski sektor.

Bjelica je dovel Dilavera i za rotaciju HNLa Kadziora - koji su ubrzo nakon odlaska Bjelice i otišli dok su ovi drugi (izuzev Olma) ostali dugoročno.

Bjelica ih je postavil u momčad i stvoril igru, ali nije on "sam sastavil momčad".

uzmemo KovacevicaPaggini

sada ne, jer si nebremo priuštiti otpremninu i ispali bi neozbiljan klub da mijenjamo opet trenera nakon dva mjeseca, ali 21. rujna smo ga trebali imati u ozbiljnim kombinacijama

Do polusezone teska borba i prezivljavanje. A onda moramo odrijesiti kesu, ali posteno, barem 15-20mil, barem 3-4 kapitalcaBoycie

teško je u zimskom prelaznom roku dovesti igrača (ili čak više njih kolko nama po pozicijama treba), a da su odmah prevaga u početnoj postavi...ograničen(ij)a ponuda je zimi
  • Maxova dijagonala
    2k
    Jel samo meni došlo da onog cigana Uremovića u 94 minuti nagazim kopačkom po onoj ružnoj glavi?
    Debil je napravio scenu iz doslovno ničeg.
    Eh da sam bar onako vruć pred TV-om bio na terenu...
  • Boycie
    1.5k
    Kapitalci su odmah prevaga, pogotovo u trenutnom kadru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.