• E46
    740
    Nemoj samo odma ta opravdanja kako je ponuda slabija zimi. Ako imas pare nemas problema samo nemojte ALIBIJE vise.
  • ZrnTSCHeZ
    410
    Nemoj samo odma ta opravdanja kako je ponuda slabija zimi. Ako imas pare nemas problema samo nemojte ALIBIJE viseE46

nisam ja od alibija...

prošlu zimu kad smo isto bili na -7 (al 2 tekme minusa) sam imal okladu s frendom da ćemo na prelaznom roku iskrcati 7 milja za pojačanja...i fakat sam bil u tom uvjerenju da ćemo se brutalno pojačati...lagano sam spušil gajbu jer mislim da nismo ni milju potrošili, sve neke posudbe bile
  • kajsitilud
    481
    Gledam sazetke sad i ne znam jesam lud il kaj. Hoxha puca glavom i pogada Hrgovica u ruku i nema govora o penalu. Druga situacija je povlacenje na korneru gdje ne znam kog, al naravno da govna nisu to u sazetak stavili. Znaci to su dva penala. Da ne govorim o sudackom kriteriju. Kalik je 3 faula prije zasluzio zuti, imali su nekoliko gazenja na zglob direktno i onda dode situacija s Rogom (kaj je cisti crveni) koja ide u crveni karton, dok se ostala gazenja nisu ni kaznjavala.

Nigdje ni slova o tome. Mogu si mislit situaciju da je suprotno bilo. Ovo vise nije normalno s ovim pogurancima i mora se hitno reagirat. Igra nam je za k, ali mi u zadnje tri utakmice smo potencijalno direktno osteceni za jos 8 od 9 mogucih bodova. Ona komedija s Goricom, penal protiv Rijeke i danas dvije situacije na 0:0. Pun mi je k vise ignoriranja ovih sudackih gresaka jer igramo lose. Nadam se da nece stat na ovome kaj je grupa danas krenula i da ce bit nesto od one neke sudacke analize o kojoj je neko nekaj prico ovdje na zoni.

Uvjeren sam da cemo bit prvaci jer ovi stvarno lose igraju, a vjerujem u nasu kvalitetu ko i proslo proljece. Onda cu uzivat u gusenju ovih blitvara kojima zelim sve najgore.
  • rioda
    5.5k
    Hoxha puca glavom i pogada Hrgovica u rukukajsitilud

Mislim da je pogodio samog sebe u ruku
  • kajsitilud
    481
    ne znam. Meni se cini na sazetku kad se zaustavi da je Hrgovica pogodilo.
  • Felip
    239

Je, Uremović je ogavna faca, ali to mu je bio treći žuti, pa zapravo ima razlog za scenu. :)
  • Gelipter
    3.8k
    Petak, 18:00, stadion Maksimir, Dinamo - Slaven Belupo!!!
    Srećom igramo s njima doma pa ipak vjerujem u pobjedu iako će biti teško.
    Zanima me baš koliko će nas doći na Maksimir. Pravi navijači će doći.
  • Dudu24
    247
    Puno se ekipe sprdalo s ostalim članovima foruma prije tekme s bvb
    Kao kiša Monaco
    Bodovi u LP ne vrijede jer su ostvareni protiv raspalog Salzburga i najgore ekipe lige Slovana, ajmo vratit te bodove i i pare i slično

Mi u hnlu doslovno igramo kriminalno, bolje smo izgledali pod Jakirom. Nažalost...

Da nema tih 7 bodova u LP, Bjelica bi već bio bivši

Nije mi jasno šta se događa, ali treba nam potpuni remont.

Kad tad će se dogoditi na tovari budu prvaci, možda ove godine, možda za 100 godina. Ali nek budu prvaci jer su na terenu prestigli naš nivo, a ne da se mi spustimo ispod njihovog nivoa
  • Daliban
    2.6k
    Ovo vise nije normalno s ovim pogurancima i mora se hitno reagirat.kajsitilud

Komotno su protiv nas danas mogli sudit 2 crvena i penal da su htjeli. Daj prestanite više cmoljit.
  • Felip
    239
    Možda sad skrećem s teme, ali petak je Sv.Nikola pa možda napraviti neku akciju s prigodnim suvenirima za najmlađe navijače koji dođu na utakmicu. Ali dobro, vjerujem da već netko razmišlja o tome.
    S nogometnog aspekta, želim vjerovati da to neće biti još jedan 'black friday'.
  • kajsitilud
    481
    daj ti prestani ljudima odgovarat s visoka ko da si neko i nesto. Lijepo odgovori ak se ne slazes, a ne propisat okolo svoja sranja. Po mogucnosti, zaobidi uvijek moj post jer si mi neopisivo naporan.
  • Daliban
    2.6k
    daj ti prestani ljudima odgovarat s visoka ko da si neko i nesto. Lijepo odgovori ak se ne slazes, a ne propisat okolo svoja sranja. Po mogucnosti, zaobidi uvijek moj post jer si mi neopisivo naporan.kajsitilud

Lijepo sam ti napisao da su komotno protiv nas mogli sudit penal i dva crvena kartona da su htjeli. Ne mogu čitati žalopojke o suđenju nakon toga.
  • kajsitilud
    481
    onda nemoj. Ko te tjera? Shvati da si prenaporan svojim nastupom ko da si svu pamet svijeta pokupio.
  • Daliban
    2.6k
    Ispričavam se ako sam pretjerao, nemam loše namjere.
  • Paggini
    27.8k
    Komotno su protiv nas danas mogli sudit 2 crvena i penal da su htjeli.Daliban

Jedan su sudili, koji je drugi crveni i koji penal? Postoji razlika između "mogli" i "trebali", to što nisu sudili penal na rakiticu koji nije bio ne znači da su na našoj strani, a isto tako - jel netko ima onu situaciju povlačenja Torrentea? Prikazana je ofrlje jednom, a činilo mi se kao školsko povlačenje za penal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.