Jedan su sudili, koji je drugi crveni i koji penal? Postoji razlika između "mogli" i "trebali", to što nisu sudili penal na rakiticu koji nije bio ne znači da su na našoj strani, a isto tako - jel netko ima onu situaciju povlačenja Torrentea? Prikazana je ofrlje jednom, a činilo mi se kao školsko povlačenje za penal. — Paggini
Ova tekma danas je jedna od rijetkih poslje koje stvarno nema smisla spominjat sudiju i njegove asistente — Dani Olmić
Ja ne bi komentirao suđenje nakon ovakve sramotne partije. — Maxova dijagonala
I treba bit realan i rec da smo danas svjedocili jednom anti-nogometu zahvaljujuci vjetru koji je visa sila i terenu koji nije u najboljem stanju. Vec se pocetkom utakmice vidjelo da igraci imaju problem sa stopanjem lopte.
Ne znam jeste li ikad igrali nogomet na losem terenu ali budite svjesni da to itekako utjece na razvoj igre. — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.