• E46
    740
    Ocigledno je da covjek sarkastican.
  • San Lorenzo
    17.1k
    Realno ne bi bilo zgodno ispucati kvotu od jedne pobjede mjesečno odmah na startu mjeseca.
  • i more je plavo
    1.1k
    kad je došao prvi dan rekao je da je odlično igrački popunjen sa dva do tri igrača na svakoj poziciji ,hvalio je na velika usta kakve igrače imaSixthway

A kaj je trebal ?
    Pa naravno da nebu popljuval kadar s kojim mora raditi.

Ali tada je imao kakvog takvog Petka, Mišića, Ademija, Sučića koji je rastao iz tekme u tekmu.
    Baturina je izrauban od tolikih tekmi u kojima se od njega stalno ocekuje da rijesava ili bude pokretac momcadi.

Puno toga fali, sve su to bitni igraci za stabilnost i balans momcadi.

A klupa puna igraca koji nisu igrali godinu dana zbog ozljeda......jebena kombinacija.
  • E46
    740
    Hvala Bogu, meni je jedino pozitivno iz ove utakmice sto ce se neke promjene desit uskoro, sto rile propusta sljedeću i sto je Moha startao i dobro odigrao.
  • Jurki
    13k
    Zadnje tri utakmice, tri udarca u okvir ukupno.Omake

Pratim Dinamo jako dugo.. al ovog podatka se ne sjecam... pa ni u najgorim igrackim izdanjima.
    Nisam nikad da se neke stvari prelamaju prek koljena... al nama trebaju elktrosokovi.
  • hardek
    3.2k
    Ovo je podatak za nevjerovati. Pa Rudeš u prošloj sezoni bi se postidio ovoga.
  • masacusec
    4.1k
    Nenad Bjelica neće dobiti otkaz, budite uvjereni! A vi mamićeve pičkice, koje i dan danas invocirate i spominjete vlatke, jurčiće, kopiće i slične hohštaplere kojima je Dinamo bio isključivo poluga za realizaciju vlastitih interesa i pumpanja svojih cv-a, takve više nećete vidjeti u našem klubu!!!
    A upravo i Mariću, trgnite se više, krajnje je vrijeme!!! Ne živimo samo od pobjede Dinamovog proljeća, hoćemo nešto više!
    Zadnjih 270minuta na terenu, apsolutna nula!
  • E46
    740
    Ljudi mislim da je ili Cabraja ili Kovačević jedino rjesenje trenutno za osvajanje HNLa, i nema sad tu veze sto nemaju iskustvo osvajanja HNLa, nije ga imao ni jakirovic pa ga se pustilo do kraja uz rizik. Jedino Cabraja i Kovacevic ne jebu zivu silu sto igraju na poljudu i sto je ispred njih Hajduk, za njih je svaka utakmica ista i svaku utakmicu idu istu filozofiju, trka trka do kraja i presing. Kada bi imali takvog trenera kojeg ne jebe sto su ovi agresivni i sto je sudac na njihovoj strani nego gradi svoju igru uvjeren sam da magarad ne bi imala odgovor na nekog od njih dvojice.
  • ElDorado
    492
    Da vidli smo danas kak Loksa ne jebe zivu silu. Dajte ljudi
  • Toni90d
    807
    Hvala Bogu, meni je jedino pozitivno iz ove utakmice sto ce se neke promjene desit uskoro, sto rile propusta sljedeću i sto je Moha startao i dobro odigrao.E46

Nadam se da će RPG dobiti priliku na svojoj pozicij, svaki put me glava boli kad vidim da se mora okrenuti, namjestiti na desnu nogu. Opet lijevo imaš "propuh".
  • Plavi-9
    621
    Da smo mi zabili slučajan gol Bjelica bi bio genijalac koji je bez pola ekipe dobio utakmicu. Situacija nije ugodna ali trebamo stati na loptu svi zajedno i ne padati u euforije/depresije tako lagano.
  • Boycie
    1.5k
    Do polusezone teska borba i prezivljavanje. A onda moramo odrijesiti kesu, ali posteno, barem 15-20mil, barem 3-4 kapitalca. 'Senatorima' dat novu ulogu i pola sata max za zatvaranje tekme. Stojke, Kaca, Mbuku, Pavic obecavaju, vratit Vrbu sto je prije moguce.
    Sto se tice ovih neandertalaca dole, nema sanse da ih ovako seru bodovi bez igre i da su bez ozljeda. Gurat ce ih jako, ali mi da smo 30% jaci nema zime.
    I dosta vise gospode, na mrznju i 90min pjevanja protiv dinama, Zagreba i svega sto nam je sveto, svakodnevnog trovanja po medijima, huskanja i blacenja, odgovarat na isti nacin. Nek se kumu zali za baklju pod nogama. Nek se tresu i nek osjete u kakvoj sredini punoj debilcina igraju gdje je mrznja posijana od rodjenja, ako ih to nosi neka ih to i doceka, svugdje i uvijek.
    Ovu sezonu na silu izgurat, uc u LP direktno i zakucat cavle u titov lijes. Na novoj Kranjci i novom Maxu krece nova povijest, nece imat sanse vise u takvoj atmosferi. Treba stat uz klub kao nikad, ovo nisu situacije na koje smo navikli zadnjih 20g i bas zato jace nego ikad!
  • tp1997
    661
    Već kolo za kolom tu čitam kako "ako daans dobijemo, bit ćemo prvaci", i kako nema mjesta depresiji.

Ali eto, mi nikako da dobijemo.

Bez otkaza SDu i 3-4 ozbiljna pojačanja na zimu naslova nema
  • ShanKu
    1.1k
    Dinamo i City u krizi.. zanimljivo
  • Time
    914
    Ima komentara zasto grupa nije izvizdala igrace,koga da zvizde moharamija,perica nakon godinu dana odsustva,kacavendu nakon sto drugi put starta u utakmici,slomljenog ristovskog,baturina koji je valjda igrao svaku utakmicu zadnjih 2 godine svaka 3 dana...

Jedina utjeha mi je da od ovog valjda gore ne može...idemo dobiti sve do bozica pa onda zbiti redove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.