• Fanboy
    2.8k
    Znam da su svi alergični i treba razdvojit lopovluk od sportskog sektora....
    No, dovođenje igrača je na sramotu sadašnje uprave bilo daleko i to daleko bolje prije nego pod ovom upravom.

Mogli smo sastaviti dvije momčadi koje bi konkurirale za naslov. Nažalost, Petković baš kao i Baturina su dovedeni još u to vrijeme, Mišić i ekipa .

Od novih dovedenih igrača nisam vidio ni jednog na tom tragu i sportska politika je ispala jako loša i bezidejna. Premalo kvalitete, 4 igrača(Pjaca, Rog, Kača i Stojke) nakon teških ozljeda, Ademi je igrač za 30 minuta...
    Bernauer nije igrač za Dinamo, Torrente nebi prišao blizu pred 2 godine kada smo imali Lauritsena praktički na klupi...
    KTC je nažalost igrački pao i malo su godine došle iako je jedini pravi stoper...
    Perić i Moharami teške ozljede...

Ajmo realno, tko je osim Petkovića koji ima problem sa ozljedama te Baturine i Mišića te ajde Sučića koji je ozljeđen klasa ?

Puno puno ozljeda, promašeni transferi i to se odražava na terenu, a igramo na nekoliko frontova.
  • Gringo
    221
    ma u to uopće ne sumnjam, zdravi Petko, Mišić i par pojačanja i to je to.
  • wolfgang14
    1.7k
    Jebeno me sad već frče u želudcu kad pomislim da nam kovačević dolazi sljedeće kolo.... Znao sam da će nam se obit o glavu sve one šanse u 1. poluvr koje nismo iskoristili
  • DiddyGuela
    2.3k

Taj isti BELUPO nam je metnio 4 komada lagano ove sezone. Bez podcjenjivanja.
  • Probirštift
    610
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/521863
    Nisam baš želio da Bjelica dođe jer ako rezultati neće biti slični onom kaj su si navijači zacrtali mislim da će mu se imidž i reputacija od prije okaljati i izgubit taj neki čar koji smo imali prema njemuProbirštift
    Da ga jebeš nije puno prošlo 2 mj i već ljudi pišu da ga se tjera van
  • hardek
    3.2k
    Trenutno jedino oni nas mogu podcijenit
  • Daliban
    2.6k
    Imamo i Belupo i Varaždin do zimske stanke.
  • E46
    740
    Koji Misic, nemojte od njega radit neku ekstra klasu, prosjek isto kao i vecina ekipe. Ljudi jebeno se probudite i shvatite da jebeni rile, ademi, misic vise nisu igraci za razinu Dinama.
  • Paggini
    27.8k
    kovacevic dolazi sljedeće kolo.wolfgang14

Ne dolazi ako napucamo i Bjelkana i uzmemo Kovacevica. :cool:

4D šah :cool:

Šala mala, bez otkaza Bjelkanu!
  • dbut
    41

Hoćeš mi reći da si ti zadovoljan kako smo izgledali? Koliko nepresiljenih grešaka, napad odsječen od obrane, zadnji vezni toliko grešaka a igra do 85min i ne mjenja formaciju kada vidi da mu ne prolazi...

Protiv Gorice nismo dobro izgledali i teško je pobjediti na onakvom terenu i još kad dva gola primiš, ali rijeka doma je sramota tako odigrati... Sada hajduk koji su toliko jadni nas izdominiraju drugo poluvrijeme! Svaka druga lopta njihova, svaki duel njihov, više želje i borbe od naših...

A te fore "kaj bi ti drugačije" zadrži za sebe, nitko od nas tu nije nogometi trener i svi smo ti navijači...
  • NitkoBitan
    19.7k
    Pola prve ekipe nam ozljedeno i onda ovi opet iz nekog krumpira zabiju, ako netko misli da ovo "njihovo" ide na dugi rok... varate se. Istina da smo poljuljani ali eto mene bi vise bio strah Rijeke od njih.
  • tp1997
    661
    Može.

Ništa mi draže ne bi bilo nego popit taj ban
  • jedan u nizu
    9.6k
    Pola prve ekipe nam ozljedeno i onda ovi opet iz nekog krumpira zabiju, ako netko misle da ovo "njihovo" ide na dugi rok... varate se. Istina da smo poljuljani ali eto mene bi vise bio strah Rijeke od njih.NitkoBitan

03.05. nakon 33. kola HNLa opet slavimo na macoli :cool:
  • Endeavour
    626
    @deda je upravu. Treba Zona na dobar remont. Dosta se ovdje toga "doselilo". Jedan od ključnih pravila je zabranjeo vrijeđanje igrača Dinama. I što se desi čim nismo 10 bodovo ispred svih?

Mogu samo zamisliti što bi bilo da smo u Hajdukovoj koži. Ne da smo isti nego smo nekolio razina gori.

Ovo je nogomet. Danas su svi dali sve od sebe, ali jednostavno ne ide. Nije ovo prva ovakva utakmica ove sezona, a nažalost, nije ni zadnja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.