• Droljo
    9.4k
    Hajduk Shit je loš a mi smo gori. Toliko od mene. Ljut sam kao pas!
  • Simpatizer
    488
    Zapošljavanje bivših igrača kao skauta i ostalih legendi u klub će nas dovesti na razine seoske prčije s juga.Mentalni Gimnastičar

Već smo na toj razini
  • i more je plavo
    1.1k
    A te fore "kaj bi ti drugačije" zadrži za sebe, nitko od nas tu nije nogometi trenerdbut

Nemoj se srdit frende.
    Ti si zakljucil da je toliko toga krivo postavil.

Naravno da nisam sretan sto zadnje vrijeme ovako izgledamo, ali pokusavam realno sagledati situaciju koja nije dobra, a linc i protjerivanje igraca, uprave i trenera nije nacin kako bi ja u ovom trenutku rijesavao probleme.

Ja ovdje vec godinu i pol raspravljam sa mnogima koliko nama Mišić, sa svim svojim manama, znači jer nemamo igraca koji moze diktirati tempo, zatvarati, iznositi pa i kreirati šanse.
  • javolimtebejako
    1.6k
    Od sutra bjelko carobnim.stapicem sve okrece za 180Neron53

sarkazam pretpostavljam. kuzim, al i prošle godine je u ovo vrijeme jakir vikao sucu da svira kraj protiv rudesa pri 1:0.

nije gotovo ništa. al da trebaju neke ozbiljne promjene, trebaju.
  • E46
    740
    Nemoj ga branit. Kad je dosao izjavio je da je zadovoljan kako je jakir pripremio momcad fizicki i da tu treba samo malo takticke dorade.
  • Krulek
    574
    I zaključno sa današnjom utakmicom možemo bez zrnca sumnje reći da su igrači totalno podbacili, nema želje, volje, većina njih mi liči na na otkantanog Mmaea. Bjelica se u svemu pogubio. Motivacijski, a još više taktički mu je priprema i izvedba loša. Igra se obranaški, na zicericu koja nažalost i ne postoji. Marić je napravio loš odabir igrača zajedno sa upravljačkim tijelom, a Zeko se očito zadovoljio foteljom pa nek drugi brinu brigu. Ovakav loš Dinamo nije bio ni u prvoj polusezoni Jakira, a pusti optimizam nekih navijača nažalost je trenutno uz ovakve nastupe tragikomičan. Sa političkom korektnošću i bez kritike neće se ništa postići. Ja bih sve već danas udario po džepu, a bome bi mi neki dobili i nogom u tur od igrača preko SD-a pa sve do vrha upravljanja.
  • Jaro
    8k
    pa Gatuzo je ovu mocad pripremao i selektiraoElDorado

Kog je Gatuzo selektirao i doveo? On je trazio krila, na kraju je iscupao klinca od 16 godina, dobio Biuka jer je karijera u banani, a pola utakmica mu je Kalik igrao krilo. Ima momcad kao prosle godine + Rakitic realno... A Rakitica nit je trazio, nit je selektirao nit je doveo... Jedini potez mu je svadja s Perisicem pa je ovaj otisao mjesec dana prije nego je planirano...
  • Sixthway
    543
    kad je došao prvi dan rekao je da je odlično igrački popunjen sa dva do tri igrača na svakoj poziciji ,hvalio je na velika usta kakve igrače ima
  • Jurki
    13k
    Vrijeme je da se pocnu postavljati pitanja .... kam mi to gonimo?

Novci su se zaradili.. pa nek se utrose na ono kaj nam fali.
    Kaj smo šparali... smo šparali,.. nek svi izvade glave iz vlastitih guzica i vrate klub na pravi pobjednicki kolosijek.

Danas nas je seoska zadruga pregazila uz pomoc retardirane rulje. Jebeno
  • Gringo
    221
    pričaš besmislice.
  • Fanboy
    2.8k
    Mi lovimo rezultat a Moha ulazi,Daj nemoj me jeb..dzis

To je više bila poruka koga da uvede prema upravi...

I kad pogleda ovo je danas bila Dinamova klupa :

Moharrami - teška ozljeda

Ademi- ne može držat jak ritam utakmica, upitno fizičko stanje

Mbuku- ušao u igru

Ogiwara - mene nije dojmio sa igrom do sada, promašen transfer

Pavić - junior koji može izgorit na ovakvoj utakmici i ispast dežuran krivac

Perić - teška ozljeda

Perković - ozljeda

Petković - ozljeda

Rog - teške ozljede, ni sjena igrača

Špikić -

Stojković - teška ozljeda

Znači od svih igrača da nemaju problem sa ozljedama su Špikić, Mbuku i Ogiwara, a doslovno se na dva od ta tri igrača non stop prigovara na njihove partije da ne zadovoljavaju Dinamo, a ni Mbuku nije daleko.

Ostali su neki bili dobri igrači dok ih ozljede nisu pojele te nisu više igrači prevage.

Koga da konkretno uvede ???

Zadnja utakmica Bjelice 2020-te prije nego je otišao je bilo protiv Hajduka kada je dobio 2:0 u gostima...

Igrači na klupi su mu bili Majer, Ivanušec, Stojanović, Hajrović, Gavranović, (Gvardiol, Franjić, Šutalo)-u ostalim utamicama....I to sve nakon što nam je Olmo otišao te sezone u zimu, kao i Rahmani gdje su postali najbolji igrači danas talijanske i španjolske lige.

O prvoj postavi da ne govorim jer svi znamo...Ovo je sad nemjerljivo i vidi se koliko je Dinamo izgubio na kvaliteti. Vi bi da sa ovakvim sastavom osvarujemo iste rezultate kao i tada, a realno osim Mišića, Baturine i Sučića nitko od ovih igrača nebi upao u onaj sastav.
  • ElDorado
    492
    Ne treba zanemarit da je u prvom mandatu Bjelica dosao s ozbiljnim stožerom u svim segmentima i da je pripremao momcad i selektirao. Sad je dosao na drek bez obzira kaj pricao.
  • Simba
    42
    Jbg, prva momčad Hajduka je jača od naših rezervi. Loši i jedni i drugi. Igrači iz drugog plana nisu dovoljno dobri ni za HNL trenutno. Očito moramo ponovno proživljavati prošlu sezonu, uvjeren sam sa istim završetkom.
    Barem je sudac ovu utakmicu odsudio bez većih zamjerki.
  • DZGIS
    1.4k
    Ovi ljudi ne zaslužuju ovo. Jebite se svi koji mislite da je u redu da odigrate bez emocije, bez borbe, bez krvi ako treba za ovaj klub, grb, ime, povijest... jeste roboti ili koji k? Ili ste samo jaki na riječima i izjavama pred kamerama i mikrofonima. Katastrofa...

Screenshot-20241201-202637-Instagram.jpg
  • MarK
    740
    Možemo ovo izvući na proljeće ali ne s ovim kadrom. Treba nam desni stoper, lijevi bek, zadnji vezni i barem jedno klasno krilo. I naravno zdravi Bruno. Brdo love treba istresti. Za milijun eura možemo naći nove Hoxhe, Pjace, Ogije i sl. Mete trebaju biti igrači kao nekada Ojeda. Ako nema love ne bi me potreslo da ode Bati pa da se od toga uloži.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.