• Krizy
    49.5k
    Učinak Bjelice s Dinamom u europskim utakmicama:

Liga prvaka: 2-3-3 14-15
    Liga prvaka kv.: 7-4-1 25-7
    Europska liga: 6-2-2 16-8

Ukupno: 15-9-6 55:30

U 30 europskih utakmica samo je Manchester City u regularnih 90 minuta slavio s tri pogotka razlike protiv Bjeličinog Dinama.
    Kroz produžetke je to ostvarila i Benfica.

S dva gola razlike izgubio je na gostovanjima protiv Atalante i Citija.
  • emilperska
    7.4k

Da se nadovežem..
    Dinamo je grupnoj fazi LP od 1991. pobijedio 7 puta. Od toga je Bjelica pobijedio 2 puta.
    Ako se gleda ovo tisućljeće, pobijedili smo 4 puta, 2 su od generala Nenada.

U gostima smo pobijedili 2 puta. Prva je Zekina u Amsterdamu 1998, a Generalova je druga.

U gostima smo ostvarili 5 pozitivnih rezultata od 1991. 2 su od Generala. Ako se gleda ovo tisućljeće, ostvarili smo 2 pozitivna rezultata. Oba su od NB-a.

Velik si Nenade!
  • Blueshadow86
    2.2k
    Nije dobar Bjelica, ne. Trebali smo uzeti Sopića ili Čabraju. Ili neka ostane Jakir i dalje.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Greska je bila da je uopce otisel, medutim to ti je bilo tak ne da bude slucajno veci Mag od Malog Daltona
  • IstokKa96
    811
    Greska je bila kaj ga nisu vratili poslije gospodina Čačića...epizoda s braćom je bila nažalost neizbježna
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Dokaz da nam je trener falio. Da ova momčad može igrati sa svima i dobiti svakog ali kad ne igramo kao momčad,jadan za drugog možemo i izgubiti od svakog . Dokaz da pravi trener zna složit taktiku a momčad ga prati. Dosta nas ovdje upite prstom u pojedince kad se izgubi. Odmah se vide i greske. Ja sam takodje jedan od njih. Ali kad sistem funkcionira,kad se decki bore i igraju kao momčad onda su svi dobri. I svima je mjesto u Dinamu. Pobjedjujemo i gubimo zajedno. Nema loših i svima je mjesto u Dinamu.
  • tp1997
    804
    Doktorska utakmica jučer.

Nadam se sad da će Neno to posložiti i u prvenstvu, ne smijemo si dopustiti više kikseva.
  • Jurki
    14.2k
    Bjelica: nebi mijenjao naslov u hnlu za povijesni rezultat u Ligi prvaka pa taman vise ne osvojili ni boda.. ali uzet cemo i hnl i bodove u Ligi prvaka.
  • Laugreano
    2.8k
    Bjelica: Prema Osijeku imam uvijek posebne emocije, a posebno sam motiviran da ih pobjedim!
  • dinamo vitez
    512
    'Uzet ćemo' :rofl:

uzetcemo.png
  • Kepec
    7.2k
    Čuvaj ovu sliku, vrtit će se u svibinju 2025.
  • IstokKa96
    811
    Već sam se zabrinuo po izrazu lica, ali ovaj osmijeh je odagnao sve sumnje.
    Vratio se stari Neno, a i popravio je govor tijela.
  • Dr Hofmann
    2k
    Dinamu treba fakin i komunikator na trenerskoj poziciji, a to je Bjelica, a ne neki čmoljo koji sve to gleda sa strahom i nada se minimalnom porazu i onda koristi iste jebene kmetovske fraze: Ovo su utakmice iz kojih moramo puno naučiti; Mi smo ponosni što smo dio Lige prvaka; Teško se prebaciti s Lige prvaka na HNL itd...
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Neni, jednom od najdražih trenera u povijesti Dinama, hvala za ove sjajne nastupe u Ligi Prvaka. Ali, ja nisam zaboravio Istru. Nisam zaboravio ni Osijek koji slijedi. Ništa ne mijenjam za HNL titule i ja se nadam da je tog razmišljanja cijela svlačionica.

Čitava država se naslađuje na +4 i to bolesno izdrkavanje u slučaju "njiova radovanja" i titule ne bih želio gledat. Pa taman da je cijena 10-0 u Londonu i 0-6 s Borussiom na Maksimiru.

Nenade, znaš što ti je činiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.