• Izet Hajrović
    2.2k
    istina što kažeš, samo mi je zapelo za oko kad sam vidio na televiziji, malo mi je glupo da kao član stožera budeš na tribini s ocem, a imaš ulogu mentalnog trenera, pa valjda trebaš biti uz teren. Klasičan primjer uhljebljivanja, ali dobro, nije vrijeme za raspravu o tome nakon ovakvog rezultata.
  • Jurki
    12.2k
    ne ulazim u to dal je uhljebljivanje ili ne..
    mislim da je Neno preozbiljan trener da bi se zajebaval s tim..
    isto tak mentalna priprema utakmice se radi prije same utakmice..
    moze ti ne znam kakav trener lajat i skakat kod klupe ko majmun .. nema od toga koristi... igraci su sami na terenu koji donose odluke i igraju.
  • Zagi
    8.2k
    imaš ulogu mentalnog trenera, pa valjda trebaš biti uz teren.Izet Hajrović

Daj nemoj ...
    Pshiholog te pripremi prije neke radnje , ne drži te za rukicu za vrijeme .
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Nekome Torrente skuplja garbage time, nekome Max igra jer jebiga nema druge opcije. Onda dode trener, po Maxu drvlje i kamenje, a njemu igra najteze utakmice. Inspektor pak prvi izbor. TRENERCINO :love:
    Sva patnja u Minkenu je dosla na naplatu. Hvala.
  • Lihtmašinac
    240
    Uz svo dužno poštovanje i zaslužene čestitke Nenadu Bjelici - u Salzburgu je na prvoj liniji fronte vojsku ipak suvereno, samopouzdano i pametno vodio Danijel Jumić. Čovjek je zaslužio bar jednako toliko pohvala kao i šef mu - svaka čast, kapa dole! :clap:

Nažalost, nikad nisam volio pretjerane kultove ličnosti. Ali stoji činjenica da se kvaliteta stručnjaka vidi i po tome koje suradnike taj stručnjak bira. Tako onda vrijedi - uz sve Jumićeve zasluge - da je i ova pobjeda, u srži stvari, Bjeličina. :smile:

Ali, svejedno što je nominalno samo pomoćnik, neka ovaj put rad Danijela Jumića bude jasno i glasno pohvaljen: Fala, majstore DJ, na odličnom poslu i važnim bodovima! :up:
  • Mihaljević
    10.2k
    Imao sam podijeljeno mišljenje kad je dolazio, realno ovaj Dinamo igrački nije ništa specijalno ali igramo najbolje u ligi prvaka u svojoj povijesti i imamo velike šanse za prolaz dalje... Još da mazne kojeg svojeg bivšeg igrača iz Trabzona i Uniona, ugura kojeg mlađeg i na konju smo. Neno samo nastavi tamo gdje si stao!
  • puxigadjurdja
    1.8k
    Kombinacija Dinama i Bjelice je Nenad (pun intended) jebiva!
  • jedan u nizu
    8.8k
    Kombinacija Dinama i Bjelice je Nenad (pun intended) jebiva!puxigadjurdja

Neki bi rekli da smo izNENADili Salzburg, ali svi cemo se sloziti da ovo nije bilo nikakvo izNENADjenje :lol:
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Pohvala i za to što je naučio iz prethodnih grešaka i na vrijeme shvatio da je RPG na lijevom beku mučenje za njega. Koliko god Ogiwara bio lošiji od RPGa, on je jedini lijevi bek kojeg imamo trenutno i bolje to izgleda kada je on na prirodnoj poziciji. Jednostavno je, postavi igrače koje imaš na prirodne pozicije i to će izgledati dobro.
  • don
    6.7k
    Pohvala i za to što je naučio iz prethodnih grešaka i naIzet Hajrović

rekao je sam da je Ogiwara igrao jer su htjeli dobit na centaršutevima, a to ima smisla budući da je Salzburg u skoku loša ekipa
  • Izet Hajrović
    2.2k
    naravno, to mu je forte. U formaciji s 3 iza se dobro snalazi na tom lijevom wing-beku i to ima smisla, za 4 iza trebamo tražiti daleko bolje rješenje na zimu. Vidjet ćemo što će Bjelica odlučiti za Osijek, ali ja bih na njegovom mjestu krenuo s 3-4-1-2. Osvježenje na desnom wing-beku u vidu RPG-a, Ademija će vjerojatno odmoriti pa mogu Petko i Kule naprijed. Ako Petko neće biti fit za krenuti od prve, onda ne bi bilo loše probati sa 3-4-2-1 sa Stojkovićem i Baturinom iza Kuleta.
  • Crni86
    4.4k
    možda je Luka bio čovjek preko kojeg je išla komunikacija s klupom. Sve su oči bile uvijek uprte u Bjelicu , a možda je on preko sina (mobitel) spuštao informacije nekom na klupi. To je meni sasvim logično objašnjenje.
  • vjeko1701
    8.9k
    Pshiholog te pripremi prije neke radnje , ne drži te za rukicu za vrijemeZagi

Možda neke drži, definitivno bi objasnilo neke upise po ovom forumu.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Dođeš na temu pročitati o treneru i onda ugledaš jebenu raspravu o jebenom mentalnom treneru koji je bio s ocem u loži. Da ne povjeruješ.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Neki bi rekli da nisi bio mentalno pripremljen na to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.