• deda
    33.7k
    Hvala :clap:
  • striko
    1.6k
    Bez krila uzeo 4 boda hladno. Već se isplatio
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Neno, naklon do poda :clap:
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Niko nikad suđmnao nije. Bravo i cestitke od srca trenercini. Drago mi je i sto mu se vratilo. Jer pobjede se pamte
  • skener
    1.1k
    Jumic ocitao Bjelici lekciju kako se vodi momcad
    Neno odlazi
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Trener s velikim T.
    Gospon Bjelica, čast mi je živjeti u vremenu Vašeg Dinama, i u prvom mandatu i ovom trenutnom. :strong:
  • mosad
    506
    Hvala.
  • Kruno
    389
    Konacno pravi trener s gardom.Samo da ostane što duže
  • Jurki
    12.2k
    Jos jedanput se pokazalo da pravi trener, bez obzira kolko je "skup" je jeftin i najbolje moguce rjesenje za klub i momcad.
    Kolko je samo direktno zaradio, a o vrijednosti momcadi koja bu sigurno rasla da ne govorim.
    Prek 3 milje eura u mjesec dana.
    Pocinjemo izgledati na momcad - nema cijene.
  • Majki2111
    3.3k
    Tanka je razlika između zaljubljenosti i idoliziranja. Još jednjom zatreperi očima i rastopit ću se. :grin:

A peder nisam.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Kapa do poda u pripremi utakmice, nema se što tu reći. Napokon smo uzeli ono po što smo došli i onakva predstava protiv Monaca nije bila slučajnost.

Samo jedno pitanje ako smijem biti malo negativan, je li Luka Bjelica mentalni trener igračima ili svojem ocu?
  • Kruno
    389
    I ocu i igracima.:grin:
  • Jurki
    12.2k
    je li Luka Bjelica mentalni trener igračima ili svojem ocu?Izet Hajrović

U bilokojoj varijanti.. ako donosi Dinamu bodove i pobjede.. koga boli kurac.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Daj samo da ,,pogodi" intenzitet i u ligi i onda nitko ne može igrat s nama...Ono što je mene večeras oduševilo je da smo bili na svakoj lopti, pa sjetite se koliko smo ovakvih utakmica izgubili na neku debilanu. Samo prenijeti barem dio ovog večeras u HNL i onda nema priče tko je najbolji u Hrvatskoj, nadam se da ćemo i protiv Osijeka izgledati ovako
  • Paggini
    24k
    je li Luka Bjelica mentalni trener igračima ili svojem ocu?Izet Hajrović

Buraz nek bude i meni ako ću biti ovako uspješan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.